Soban 4 040 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nadrabiać tu nie ma co,bo i tak te gry nie są ze sobą powiązane,a częśći na 3DS są o niebo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te zeldy na DS'a to najgorsze odsłony, także radzę odpuścić, bo się jeszcze zrazisz do serii. A zwłaszcza, że na 3DS'ie masz dostęp do jednej z lepszych Zeld 3D i najlepszej Zeldy 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ogladalem recenzje Z:HG i Z:ST i byly raczej optymistyczne, wiec jestem raczej zaskoczony negatywnymi komentarzami. Zanim ogarne Mariana i reszte gier w zapasie to i tak pewnie pekne i kupie Ocarine. Coz, najwyzej potraktuje te dwie czesci jako rozgrzewke przed lepszymi czesciami. W czym te dwie czesci sa gorsze? Fabula? Gameplay? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Gameplay, a przynajmniej w PH, temple of the ocean king wnerwial niemilosiernie poprzez ciagle wracanie do niego i przechodzenie w kolko tego samego ;/ w ST w sumie tez byla podobna lokacja, ale juz jakos mniej wnerwiala.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Sterowanie sprawia,że odechciewa się grać.Zamiast normalnie łazić krzyżakiem to trzeba maziać na ekranie dotykowym,co jest strasznie niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Sterowanie samo w sobie jest ok, ale wymusiło straszne uproszczenie gameplayu. Dołączmy do tego tragiczny motyw z ciągłym wracaniem do jednej lokacji po przejściu każdego kolejnego dungeonu, niemrawą muzykę, a także zerową eksplorację terenu (w sumie co tu eksplorować - rysujesz na mapie drogę z jednego dungeonu do drugiego i tyle) i wychodzi nam bardzo słaba Zelda. No ale jak nigdy nie grałeś w Zeldy, to może tego aż tak nie odczujesz. Z drugiej jednak strony, Temple of the Ocean King każdego pewnie złamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jezeli chodzi o wnerwiajace lokacje z masa backtrackingu to sie nie martwie - naleze do osob cierpliwych i nie mam w zwyczaju "porzucania" gier w trakcie. Co do sterowania to wlasnie mam male obawy ale mam szczera nadzieje, ze to bedzie tylko kwestia przyzwyczajenia. Nie lubie zaczynac zabawy z seria od nowszych czesci wiec chyba mimo wszystko zabiore sie w pierwszej kolejnosci za Hourglass. Przyjdzie konsola to pewnie pierwsze godziny spedze na jej macaniu i decydowaniu w co tu zagrac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie lubie zaczynac zabawy z seria od nowszych czesci Ocarina of Time wyszła najpierw na n64 w 1998 roku, także wiesz ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mój pierwszy kontakt z Zeldą to własnie PH z DS'a i nie polecam. Festiwal backtrackingu mnie zabił, sterowanie ok bo wiadomo wtedy się człowiek jarał że używa stylusa ale to wracanie do tej świątyni i przechodzenie tego samego kilka razy to za dużo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie lubie zaczynac zabawy z seria od nowszych czesci Ocarina of Time wyszła najpierw na n64 w 1998 roku, także wiesz ;]. Zdaje sobie z tego sprawe. Moze w przypadku Zeldy:OoT nie jest to trafne okreslenie. W kazdym razie ukazala sie jako remake na nowsza generacje wiec w takiej kolejnosci planuje do niej podejsc. Straszcie mnie jeszcze a ja i tak przejde obie Zeldy z DS'a. Nie moze byc tak zle jak w przypadku FF I i FF II ogrywanymi w dzisiejszych czasach. Dalem rade bawiac sie przy tym calkiem niezle to dam rade z Zeldami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Te Zeldy sa dobrymi grami ogolnie, tylko sa srednimi odslonami Zeldy Tyle na ten temat, ja tam mimo wszystko przy obu sie bawilem swietnie, a sterowanie styulem dawalo mase funu, jedyny zgrzyt dla mnie to wlasnie temple of the ocean king i jej odpowiednik w ST, to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
najs_sc 1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Magia 3DS'a działa Zachwyty nad Zeldą, pokemonami, Donkey Kongiem czy najnowszym Luigim sprawiły, że sam muszę sprzedać praktycznie nową gitarkę z piecem, na które musiałem jednak trochę popracować, bo nie mogę doczekać się momentu, aż w moje łapska wpadną te cudeńka. Orientujecie się jak wygląda kwestia realizacji gwarancji w amazonie co uk w przypadku konsol nintendo? Czy jest tak samo jak w przypadku kindli, tzn odsyłamy UPS na ich koszt i po kilku dniach mamy nową konsolę? Co jeśli zamówię wersję limitowaną, której po wystąpieniu usterki już nie będzie na stanie (oddają kasę, czy proponują wymianę na inny model?). Wciągnąłbym złotą księżniczkę, jednak gra w wersji cyfrowej odrzuca na tyle mocno, że skończy się pewnie na zwykłym niebieskim. Teraz pytanie czysto growe: Pokemony i najnowsza zelda mają dla mnie pierwszeństwo, jednak zastanawiam się nad 3-cim tytułem: Luigi's Mansion 2 czy Donkey Kong 3d? Chodzi o grę typowo rozluźniającą po wielogodzinnych sesjach z dwiema pierwszymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mam pytanie.Jeśli kod nc jest wykorzystany to proces tworzenia konta w klubie zatrzymuje się przy wpisaniu kodu produktu ? Wklepuje kod konsoli w register product i normalnie dalej idzie procedura zakładania konta.Czy to znaczy,że kod jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) Super Mario 3D Land właśnie się ściąga. Kocham Nintendo Po otrzymaniu kodu najlepiej od razu przepisać go w eshopie bo niby piszą że wysyłają go na maila ale jakoś nie dostałem go (spam sprawdzałem nawet) Edytowane 28 Listopada 2013 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) A ja mam takie pytanie. Czy ten kod na Super mario 3D Land nie jest w żaden sposób powiązany z naszym kontem i czy można go normalnie sprzedać np. na Allegro nie obawiając się o jakieś konsekwencje . Marian już posiadam w pudelku a gdy zdobędę kodzik to chętnie opyle. ps: Nintendo 3DS to magiczna konsola, na nowo odzyskałem chęć grania, w gry Video szkoda, że tak późno się skapnąłem, a w międzyczasie ( myślałem, ze ta konsola stanie się drugim, przenośnym PSXem - ja głupi ) wpakowałem się w Vite - pożal się boże nad tym sprzętem. @majs, obie gry ( DKCR3D i LMDM ) są wyśmienite i której byś nie wybrał będziesz się świetnie bawił. Edytowane 28 Listopada 2013 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Nie jest powiazany, mozesz sprzedac jesli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jezusie słodki, kupiłem 3DS. Przez długi czas ignorowałem tą konsolę, bo stwierdziłem, że z różnych powodów zaczekam jeszcze z jej kupnem. Teraz dopiero do mnie dociera, ile dobroci mnie na niej czeka. Na sam start będzie Super Mario 3D Land, Pokemony X/Y i Phoenix Wright... a to tylko wierzchołek góry lodowej. Walić next-geny, ja się od tych dwóch ekraników nie oderwę przez następne pół roku . OMG, nie mogę się doczekać, szczególnie nowego Phoenixa <3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 raven_raven - szkoda, że samemu trzeba się nawracać bez żadnego wsparcia polskich przedstawicieli. Niestety polska to ciemnogród jeśli chodzi o Nintendo - zawsze tak było, tu murem stoi PC i Playstation. A Wielka to szkoda, bo wiele ludzi nie wie, co traci. Ja się wreszcie ogarnąłem i dałem się porwać magii, którą tylko Nintendo posiada. Teraz pewno ślinił bym się na PS4...., a takiego wała i w co na niej będę grał - hehehe. Za pół roku łykam Wii U i to będzie mój nextgen. PS4 kupie za jakieś 3 latka co by ograć ciekawsze tytułu typ The Last Guardian. Rayos, dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Właśnie chcę zrobić podobnie, kupić 3DSa i skatować coś na nim, razem do kompletu z Wii U Gierki tutaj są takie... jakieś inne, całkowicie niezwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Tak tylko napomkne, ze szybko sie zlamalem. 3DS jeszcze do mnie nie doszedl a juz kupilem Ocarine. Teraz to juz sam nie wiem od ktorej Zeldy zaczac... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 OKARYNA Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Witam Dziś mają być w Amazonie bundle 3DS XL z Mario Kart 7 albo Mario 3D Land, jeśli cena będzie atrakcyjna to pewnie wezmę. Mam pytanie: czy promocja na darmowe 3D Land działa z grami w wersji cyfrowej? Czy można Mario Kart z bundla zarejestrować? edit: właśnie zamówiłem za 130 funtów z Mario Kart. Czy mogę poprosić kogoś obeznanego o napisanie, jak mogę ściągnąć Super Mario 3D Land, jak zmienić region? Czy z grą z bundla w ogóle to zadziała? Proszę o o info na priv (oferuję dozgonną wdzięczność i worek plusów), link do poradnika jak to zrobić. Edytowane 29 Listopada 2013 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
najs_sc 1 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) Także zamówiłem białego bundla z Mario Kart + Zeldę A link between worlds + Pokemon X za 197 funtów Dzięki za info, bo już byłem o krok od zatwierdzenia zamówienia ze zwykłym szarakiem Edytowane 29 Listopada 2013 przez najs_sc Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Poka tego bundla! Kurde, jak się okaże, że dzień po moim zakupie przejdzie mi koło nosa super okazja, to mnie szlag trafi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 (edytowane) http://www.amazon.co.uk/dp/B00A3Q1FS2/ref=gb1h_img_cin_1267_5788e3b9?smid=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_t=101&pf_rd_s=center-sign-in&pf_rd_r=0RR1H3BW8VJ0RWPX1ASR&pf_rd_i=11056131&pf_rd_p=449641267 wszystkie zeszly przed koncem czasu, nawet niezly deal jak za 130 funtow Edytowane 29 Listopada 2013 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi