_mike 318 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie wiem czy dobrze rozumiem ale od teraz nasze zakupy są przypisane i do konsoli, i do NID (które również jest przypisane do konsoli), tak? Jedyna różnica względem poprzedniego stanu rzeczy to fakt, że NID unifikuje portfel z WiiU? Nintendo na prawdę stawia małe kroczki. Co takiego trudnego jest w ogarnięciu stworzenia możliwości założenia konta, do którego przypisywane są zakupy (nawet jeżeli musi być do niego przypisana też konsola) i o które nie trzeba się bać, że jak zginie gdzieś konsolka to wszystko przepadnie? No, come on! No ale ale Miiverse jest genialnym pomysłem. BTW dzisiaj w końcu mijałem się z kimś z włączonym streetpassem, nie wierzyłem, że ktoś jeszcze we Wro kupił 3DSa (trochę się z nim nałaziłem)! Excite over 9000 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Houston, mamy problem. Zarejestrowałem konsolę w clubie-nintendo, potem zdrapałem kod z ulotki z gry, wpisałem go na stronie, wypełniam tę bzdurną ankietę i na samym końcu jak klikam "CLAIM DOWNLOAD CODE" to otrzymuję komunikat: We're sorry, but you have already parti(pipi)ted in this promotion. You may only parti(pipi)te in this promotion once per Club Nintendo account. For more information, please take a look at the Terms & Conditions on our promotional website. Dlaczego tak? Chcę Mario Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 komunikat chyba wszystko wyjasnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 no właśnie nie wyjaśnia, bo ja dopiero założyłem konto i wpisałem wszystkie kody. Nigdy wcześniej nie robiłem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 no to faktycznie dziwne ;/ moze z automatu dostales kod na maila i go nie zauwayzles? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 konsola 3ds nowa czy kupiłeś używkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 nowa, gra też nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 to rzeczywiście dziwne bo dla mnie to wygląda jakby ktoś już kod wykorzystał w jakiejś innej promocji:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Houston, mamy problem. Zarejestrowałem konsolę w clubie-nintendo, potem zdrapałem kod z ulotki z gry, wpisałem go na stronie, wypełniam tę bzdurną ankietę i na samym końcu jak klikam "CLAIM DOWNLOAD CODE" to otrzymuję komunikat: We're sorry, but you have already parti(pipi)ated in this promotion. You may only parti(pipi)ate in this promotion once per Club Nintendo account. For more information, please take a look at the Terms & Conditions on our promotional website. Dlaczego tak? Chcę Mario Jaką grę zarejestrowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Pokemon Y. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Sorry za post pod postem. Już działa, dostałem ten klucz na maila A myślałem, że będę musiał wytoczyć sprawę Nintendo w sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 mowilem ze na maila przyszlo A co do sprawy w sadzie, co bys im zrobil? Przeciez Ty formalnie nie masz prawa wziac udzialu w tej promocji Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie wiem, straty moralne czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tym razem ma być poświęcony grom wychodzącym do wiosny 2014, więc może coś nowego nam skapnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) oj to jestem bardzo ciekaw Może coś super na wii u aby zachęcić mnie do kupna Edytowane 17 Grudnia 2013 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Sycho141 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przydałoby się, żeby pokazali coś na Wii U, bo ta konsola potrzebuje porządnego line-upu. Mogliby w końcu coś ruszyć z tą nową Zeldą... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Myślę nad 3DSem XL i patrze na allegro i widzę to http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-xl-red-black-nowa-i3806420132.html jest gdzieś jakiś haczyk ? kupował ktoś od niego ? coś tanio w porównaniu do innych aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja tyle dałem za swoją ale to było w kwietniu. Może ktoś wyrwał tanio na black friday, były wtedy promocje na 3dsy w różnych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Super Mario Bros. Deluxe za free: http://www.nintendo.co.uk/News/2013/December/Register-a-Nintendo-Network-ID-on-Nintendo-3DS-to-get-Super-Mario-Bros-Deluxe-for-free--843960.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Grało się na gemboju brata. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Pytanie czy po rejestracji Network ID można zmienić region? Jeśli nie to który region lepszy? UK czy PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 o, fajnei z tym mario, szkoda, ze kupilem prawie 2 lata temu wersje nesowska Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie było nic o nowym directcie. Łapcie całe N Direct (jest też w eshopie) W sumie za dużo nowości nie było. SMS Deluxe jw. Yoshi: Kirby http://www.destructoid.com/two-new-modes-announced-for-kirby-triple-deluxe-267679.phtml Iwata brought Kirby: Triple Deluxe with him to today's Nintendo Direct, showing off some new gameplay including 2.5D gameplay, and a hyper nova inhale ability. Most interesting, however, was the announcement of two new modes to make an appearance. First is "Kirby Fighters," a four-player fighting mini-game similar in way to Smash Bros. that can played with four local friends or by yourself. "Dedede's Drum Dash" was also announced, which has you playing as none other than King Dedede himself in a rhythm game. No further release date was announced other than a vague 2014 window Ponadto: Super Mario Bros. 3 26.12 wyląduje w eshopie (z obniżoną ceną); Super Smash Bros. i Mario Kart 8 nowa postać - Rosalina; Phoenix Wright: Ace Attorney Versus Professor Layton 28.03 ląduje w Europie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Batman: Arkham Origins Blackgate £9.85 Koszt wysyłki do Polski to £3 http://www.shopto.net/3ds-2ds-ds/3ds/3DSBA38EX-batman-arkham-origins-blackgate Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 moglby mi ktoś opisać o co chodzi z tym network ID? czy to coś w stylu rejestracji konsoli? bo z rejestracją chciałem poczekać na jakąś promocje że będą dawać jakąś fajną gre jak sie rejestruje czy network ID to to samo (albo czy też pełni funkcje rejestracji przy okazji?) bo wczoraj probowalem zassać demo bravely default i kazało mi zrobić network ID Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi