Kris77 434 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Teraz jest fajna promocja - jak zarejestrujesz konsolę i grę (jest lista 15 gier) dostajesz za darmo Super Mario Land 3D. Kupiłem w Amazon bundla 3DS XL + Mario Kart 7 i grę dostałem. Cytuj
MajsteR8 0 Opublikowano 29 grudnia 2013 Opublikowano 29 grudnia 2013 (edytowane) Witajcie. Większość z Was napewno jest świadoma promocji SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion http://www.nintendo.co.uk/Campaigns/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion/SUPER-MARIO-3D-LAND-Welcome-Promotion-831595.html Niestety okazało się, że kupiony przeze mnie egzemplarz Nintendo 3ds z drugiej reki ma już wykorzystany PIN. Stąd moja prośba i pytanie. Czy ktoś mógłby oddać / odsprzedać swój kod PIN do 3dsa? Czy to wogóle jest sens go poszukiwać czy to jakoś nie wiąże mnie z tym czyimś 3dsem? Ewentualnie jeśli to bez sensu to mogę nie drogo odsprzedać kod z nowej gry Pokemon. A najchetniej wymienie kod z gry Pokemon na ten promocyjny do pobrania gry Mario 3d Land. Lub odkupie go chętnie jakoś tanio od kogoś kto może ma możliwość jego zdobycia, a posiada już na przykład pudełkową wersję tej gry. Bo przyznam, że liczyłem, że na gwiazdkę pogram sobie na konsoli w te grę a tu niestety taki zawód. Edytowane 29 grudnia 2013 przez MajsteR8 Cytuj
cesarz 0 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Na święta doszedł mój 2ds z USA Konsola genialna - świetnie leży w dłoni, dużo lepiej mi się na nim gra niż na DS lite. A Super Mario 3d Land to w ogóle cud, miód i orzeszki Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Takie kody to po 40-50 zł skaczą. Poszukaj na forum 3dsa, były takie oferty Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Na święta doszedł mój 2ds z USA Konsola genialna - świetnie leży w dłoni, dużo lepiej mi się na nim gra niż na DS lite. A Super Mario 3d Land to w ogóle cud, miód i orzeszki Czyli opłaca się kupić teraz 2DS ? Pytam bo na Amazonie UK to ok. 500 złotych, a XL teraz po 800 chodzą. Miałem kiedyś XL i to 3D to dla mnie zbędny bajer. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Większy ekran to większy ekran Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Większy ekran to większy ekran Wiem wiem ( do teraz żałuje że sprzedałem mojego 3DS XL za 600 w zestawiku z 2 grami a miesiąc później ceny skoczyły... ), ale mi to 3D nie potrzebne jakoś, chce po prostu ograć zaległe tytuły. Czy może za tą kase dorwać nówke Classica ? Cytuj
zte 13 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) Widzialem w mm za 549zl zwyklego 3ds Edytowane 30 grudnia 2013 przez zte Cytuj
MajsteR8 0 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 (edytowane) Takie kody to po 40-50 zł skaczą. Poszukaj na forum 3dsa, były takie oferty Na którym forum? Mogę prosić o link do konkretnego tematu? Bo właśnie bym chętnie się zaopatrzył w taki kod. Zawsze to taniej niż nowa gra 3D Land. Z góry dziękuje Edytowane 30 grudnia 2013 przez MajsteR8 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Widzialem w mm za 549zl zwyklego 3ds Wietrzenie magazynów ? Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 (edytowane) Planuję zakup 3DS'a i nie mogę się zdecydować między zwykłym a XL. Miał ktoś możliwość gry na obu modelach? Czy rożnica w cenie jest warta tych większych ekranów? Edytowane 1 stycznia 2014 przez Snake_Plissken Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Dla mnie tak, ale z drugiej strony mam kolegę co miał 3ds wymienił na xl po paru miesiącach sprzedał i wrócił do normalnej wersji, twierdząc ze lepiej mu sie gra i nosi ze sobą konsolke 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Planuję zakup 3DS'a i nie mogę się zdecydować między zwykłym a XL. Miał ktoś możliwość gry na obu modelach? Czy rożnica w cenie jest warta tych większych ekranów? Mialem oba i nie wyobrazam sobie grania na mniejszej wersji juz Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 A ja wolę mniejszą wersję bo jest bardziej kieszonkowa i często zabieram ją w miasto w polowaniu na streetpassy. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 kurde jest sklep internetowy, co oglasza sie tez na allegro, mieli jakis czas temu limitowane konsole z zelda za 999zl, ktos kojarzy? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Ja mam obie wersje. Na obydwu gra sie dobrze. Niektore gry wygladaja lepiej na XL a niektore lepiej na klasycznym. Jezeli czesto w podrozy jestes to moze klasyczny bo mniejszy, jak w domu to XL? Aha i XL lepiej lezy w lapie. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 (edytowane) kurde jest sklep internetowy, co oglasza sie tez na allegro, mieli jakis czas temu limitowane konsole z zelda za 999zl, ktos kojarzy? ELECTRONICDREAMS http://www.electronicdreams.pl/offer.php?cPath=63_69 Widzę że w końcu dotarł do nas piękny 3DS Luigi. Edytowane 3 stycznia 2014 przez aux 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Podoba mi sie ta limitka zeldy, drogo by mnie nie wyszla po sprzedazy obecnej konsoli, sam nie wiem ;/ Cytuj
Korinio 1 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Cześć wszystkim, Mam spory dylemat. Zastanawiam się nad psp vita i 3DS, za nic nie mogę się zdecydować i jestem zielony w tych sprawach, nigdy nie miałem kieszonkowej konsoli, Mam ps3 i tyle.Moje wątpliwości to np: Co z baterią, która bardziej awaryjna, co z grami ? Jakby np na jednej konsoli i drugiej były te same gry którą byście wybrali ? Na której się przyjemniej gra, dostępność gier, cena gier itd Masakra ;p Jakie jest wasze zdanie w tej tematyce ? Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Nie miałem nigdy Vity, ale... skoro już jesteś w dziale o 3DSie, to chyba z naszej strony odpowiedź może być tylko jedna. Konsole Nintendo są zazwyczaj niezawodne, więc o awarie się nie martw. Gier wychodzi więcej niż na Vitę, ale są dużo słabiej dostępne w Polsce, gdyż Nintendo nie ma już u nas swojego oficjalnego dystrybutora, więc rzadko kiedy ceny spadają, a w sklepach typu MediaExpert czy MediaMarkt możesz o grach na 3DSa zapomnieć. Niemniej jednak, jak już zaopatrzysz się w te najlepsze tytuły, chociażby trzy czy cztery, to wystarczą Ci na długie tygodnie i dadzą masę funu. Skoro masz PS3, to spróbuj kupić konsolkę Nintendo, bo to zupełnie inny klimat gier i inna jakość grania. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 (edytowane) MAm 3ds'a i Vite i odpowiedź może byc tylko jedna 3ds! Vita to dodatkowy pad do ps4 oraz kilka fajnych tytułów jak nie miałeś psp. Niestety ale obecnie to raczej martwa konsola w temacie exclusives. W tamtym roku chyba 4 gry ekskluzywne na poziomie wyszły : Muramasa, Killzone, Teraway i Soul Sacrifice. Reszta to porty z dużych konsol (Rayman, Dragon's Crown etc) lub udane porty starszych gier (persona 4) . 3ds ekskluzywnymi grami stoi. A jak nie miałeś ds'a to ojezu!!!! nie musisz kupować innej konsoli przez kilka lat Edytowane 5 stycznia 2014 przez blantman Cytuj
Korinio 1 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Zaczyna mi się rozjaśniać w głowie Macie jeszcze jakieś uzasadnione argumenty za 3Ds ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 (edytowane) Cześć wszystkim, Mam spory dylemat. Zastanawiam się nad psp vita i 3DS, za nic nie mogę się zdecydować i jestem zielony w tych sprawach, nigdy nie miałem kieszonkowej konsoli, Mam ps3 i tyle.Moje wątpliwości to np: Co z baterią, która bardziej awaryjna, co z grami ? Jakby np na jednej konsoli i drugiej były te same gry którą byście wybrali ? Na której się przyjemniej gra, dostępność gier, cena gier itd Masakra ;p Jakie jest wasze zdanie w tej tematyce ? Ani vita ani 3ds nie są na szczęście konsolami awaryjnymi. Gdyby na 1 i 2 konsoli były takie same gry, to wybór byłby prosty - Vita. Vita ma lepszy ekran, lepsze bebechy i 2 gałki analogowe. Tylko że widzisz, gry są w znakomitej większości inne, więc musisz sprawdzić, co ciebie by interesowało na Vicie i co na 3DS'ie, a potem wystarczy wyciągnąć wnioski. Tutaj masz wykazy dobrych gier dla poszczególnych konsol, myślę, że może to pomóc przy wyborze: http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/Nintendo_3DS http://vsrecommendedgames.wikia.com/wiki/PlayStation_Vita A, no i skoro to twój pierwszy handheld, to nie miałeś do czynienia ze starszym bratem 3DS'a, czyli DS'em. Dobra wiadomość jest taka, że 3DS odpala bez problemu gry z DS'a. Należy do tego dodać, że biblioteka DS'a jest tak bogata, że przyćmiewa wręcz zarówno Vitę jak i 3DS'a. Dobre gry na DS'a: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=222049 No, czyli popatrz, pobadaj, pooglądaj recenzje i wybieraj. Miałem obie konsole i zostałem przy 3DS'ie, bo uważam, że ma o wiele lepsze gry od Vity, ale to są jednak osobiste preferencje i nie ma co przeciągać ciebie na jedną czy drugą stronę. Sam przecież masz oczy i pewnie sam dobrze wybierzesz. Jeżeli to ci w czymś może pomóc, to tutaj masz mój post z innego tematu, w którym polecam, w co warto zagrać na 3DS'ie, ale sprawdź też link, który podałem wyżej . Ocarina of Time Mario 3DLand Kingdom Hearts 3D Final Fantasy Teatherhytm Luigi's Mansion 2 Kid Icarus Uprising Fire Emblem Awakening Pokemon XY Donkey Kong Country Ace Attorney 5 Mario Kart 7 New Super Mario Bros 2 Pushmo Monster Hunter Tri Ultimate Ghost Recon Shadow Wars Resident Evil Revelations Animal Crossing New Leaf Zelda A Link Between Worlds W to grałem, każda gra była minimum dobra, a większość to hity. Wybieraj xd. Pogrubiłem tytuły, które uważam za zakup konieczny, jeżeli chodzi o 3DS'a. Za tydzień wychodzi Bravely Default. W 2014 roku wiemy na ten moment o nowym Kirby. Zapowiedzi na rok 2013 pojawiły się jednak głównie w lutym-marcu i tego samego bym się spodziewał w nadchodzącym roku. Edytowane 5 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 No jak ma ps3 to pewnie bardziej podejdą mu gry od sony. Tak myślę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi