Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 (edytowane) No to reklamuj w norweskim oddziale Nintendo? Edytowane 8 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Znalazłem ciekawą ofertę, koleś sprzedaje za 439 czarnego 3DSa, kupionego w UK. Z tym, że konsola ma wgranego softa 1.1.0-0E. W czymś to przeszkadza ? Można wrócić do fabrycznego ? Typ jest z mojego miasta, więc deal byłby spoko. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Ale że od 2 lat go nie aktualizował czy w jakiś sposób zszedł do tego softu? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 A bo to jest fabryczny soft, tak ? Skojarzyłem, że to przerobiony, bo typ pisał, że można z niego odpalać Acekarda. Zielony trochę jeszcze jestem w temacie Nintendo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 Tak to jest fabryczny soft. Spokojnie możesz aktualizować (a nawet powinieneś). Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 stycznia 2014 Opublikowano 9 stycznia 2014 A bo to jest fabryczny soft, tak ? Skojarzyłem, że to przerobiony, bo typ pisał, że można z niego odpalać Acekarda. Zielony trochę jeszcze jestem w temacie Nintendo Teraz większosć flashcartów działa na 3DS, ale GATEWAY ( odpala gry z 3DS ) i możliwość zdjęcia region locka jest tylko na 4.1 - 4.5 Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Napisałem do poland@nintendo.de i dostałem taką odpowiedź: Owing to varying legislation and in order to best protect the data of our customers, Nintendo is currently unable to provide Club Nintendo and its related services in Poland. Thus our products currently available in Poland do not contain Club Nintendo Pin codes and customer service is unable to provide codes upon request.Nintendo is constantly striving to improve its services and offers in Poland but while we restructure our business in Poland we are unable to offer Club Nintendo related services. Czyli już nie można prosić o ten kod do Nintendo Clubu? ragus dostał a ja chyba się spóźniłem z dobrocią Nintendo Cytuj
polson 7 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 (edytowane) W Norwegii tez nie ma Nintendo Club, wiec widze ze nie mam sensu pisac, dobrze ze kupilem bundla z 3d Landem w cenie samej konsolki. Edytowane 10 stycznia 2014 przez polson Cytuj
Korinio 1 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Ostatnio pisałem o moim dylemacie, którą konsolkę wybrać Vite czy 3DS Xl. No więc jestem za 3ds ale jeden problem który mnie jeszcze blokuje przed kupnem, Otóż, skąd bierzecie gry na 3ds-a ? Szukałem na allegro i sami wiecie jaki wynik. na amazonie.uk wiem że można . Tylko nie piszcie że w sklepie... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 W nowości zaopatruję się w ultimie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Ja w Wawie podjeżdżam na zmianę albo do MADGAMES albo do ELECTRONIC DREAMS, mam blisko, sporo mają gier, także luz. Chyba, że jakieś takie indyki, hentaie itd to pewnie trzeba ściągać ze świata. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Ja i konsolę i grę (na razie Luigi Manison 2) na Amazonie kupiłem. Konsola to bundle z Mario Kart 7, po rejestracji Nintendo Club dostałem Super Mario 3D Land i mam w co grać do wiosny. Z czasem na pewno dojdzie Zelda, może Firem Emblem. Tak na marginesie, rok 2013 to dla 3DS jakiś kosmos. Na Gamespot Zelda to gra roku, na Gametrailers w nominacjach aż 4 gry na 3DS (Zelda była w finałowej trójce), wygrało The Last Of Us. Edytowane 12 stycznia 2014 przez Kris77 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 MADGAMES nie polecam. Cwaniaki z nich i czesto wciskaja cos niezgodnego z opisem, nawet jak osobiscie sie jest w sklepie co jest nie lada sztuka. W gamesworld w Arkadii i Zlotych Tarasach czesto leza gry na 3DS takie jak pokemony X, Y itp. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 W najbliższym czasie mam zamiar (ponownie) kupić 3DSa, ale w mniejszej wersji. XLka raczej nie wchodzi w rachubę, posiada ktoś obydwa sprzęty i może mi rzetelnie porównać te dwa ekrany? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Ja posiadam obydwa. W wygodzie XL jest znacznie lepszy, dobrze lezy w lapach i nie meczy rak. Jesli chodzi o ekrany to jest tak ze niektore gry wygladaja lepiej na XL a gorzej na classic a inne lepiej na classic a gorzej na XL. Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Wiem, że ekran w XL jest kolosalny (w porównaniu do pierwszej wersji), ale 3DS jest tak zgrabny i poręczny, że nie wyobrażam sobie innego. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Ja o Madgames też słyszałem kiepskie opinie, ale polega to na tym, że wchodzę, mówię jaką chcę gre i wychodzę, do tej pory nie było problemów. Gamesworld też jest okej, poza cenami, które są zawsze o kilkadziesiąt złotych droższe od tych z MG. Cytuj
CraftMan 0 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Co discuss,biore jak tylko wyjdzie,nintendo jak juz wydaje sprzet to przewaznie dobry (nie jak psp go;p). Zastanawia mnie czy konsola bedzie miala 100% wsteczna kompatybilnosc. psp to dobry sprzęt do gier i ma fajne gry ja mam vite i 3DS'a vita lepsza Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Po co cytujesz posty z przed 4 lat? Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Pewnie po to by się dowartościować, że według niego Vita jest lepsza niż 3ds XD Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Najlepsze, że specjalnie po to się zarejestrował na forumku! Kurde, mam 3 gry do kupienia, a nadal nie zacząłem grać w Mario&Luigi Dream Team... Zelda, Poksy i Bravely Default czekają na zakup, czasu nie ma... Edytowane 12 stycznia 2014 przez Szwed Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 graj w Zelde, Dream Team jest super, ale lepiej sie bedziezs bawil przy zeldzie Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Dream Team to średniak. A dla fana serii wręcz crap. Olej, szkoda czasu i pieniędzy 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Gra jest po prostu za długa, co w połączeniu ze schematycznością tworzy zabójczą kombinację. Edytowane 12 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi