Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Gość GregZPL
Opublikowano

Skończyłem Partners in Time 3 razy, Bowser Inside Story chyba z 5. Dream Team olałem po 15 godzinach

Opublikowano

Ja jestem fanem serii i mam kazda czesc, stwierdzam ze DTB jest nudniejsze od reszty, ale zeby nazywacsredniakiem? przesada, na tle pozostalych czesci faktycznie jest gorszy, ale to nadal dobra gra, TA MUZYKA

Gość GregZPL
Opublikowano

Te tutoriale, ta sztywność i brak humoru, te powtarzalne etapy w snach...

Opublikowano

Etapy w snach miałyby potencjał, gdyby fizyka była taka, jak w platformerach z marianem. A tak to czułem się, jakbym grał w jakąś flashową platformówkę na miniclipie.

Opublikowano

Nie myślałem, że wyrwanie 3DSa w dobrej cenie będzie takie trudne. Niby rozglądam się na razie tak na lekko, bo kasę wciąż odkładam, ale nie wiele się dzieje na Allegro. Czaję też an tablicy i drobnych ogłoszeniach, bo zdarza się, że ktoś sprzedaje niezłe perełki.

Opublikowano

Podobno pojawiła się jakaś opcja obejścia region locka, ale chyba z tego co czytałem nie jest w pełni sprawdzona/bezpieczna. Też czekałem na RF4, mam nadzieję że chociaż SMT4 pojawi się w końcu w Europie. Nintendo mogło by w końcu się obudzić (raczej nie mamy co na to liczyć) bo rozwiązania które stosują są czasami strasznie uwstecznione: Friend Codes, region lock, 3 access pointy w 3DSie itd.

Opublikowano

Nie ma znaczenia. Robiąc Data Transfer, "przenosisz" pamięć jednej konsoli na drugą.

Opublikowano (edytowane)

W ramach ciekawostki - a nuż kogoś zainteresuje ;) - napiszę, że 3DS-a oraz DSi ładuję przez USB. Używam do tego przejściówki, która była dołączona do takiej baterii zewnętrznej. Poniżej zdjęcie całego zestawu przejściówek:

sku_45799_4.jpg

Jest tam wiele końcówek, między innymi do handhelda Nintendo. Sama bateria dobrze się sprawuje, więc jeśli komuś brakuje prądu podczas długich podróży, to polecam tego typu zakup.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Nintendo ma znowu dystrybutora w Polsce! Szkoda tylko, że Czesi się tym zajęli, a nie Polacy.

Dzięki inicjatywie czeskiej firmy ConQuest entertainment a .s., już od pierwszego marca możemy spodziewać się powrotu do oficjalnej sprzedaży produktów marki Nintendo. Firma będzie zajmowała się dystrybucją na terenie naszego kraju.

http://arhn.eu/2014/02/nintendo-powraca-polski-juz-marcu/

Opublikowano

Mam nadzieję, że w końcu stare gry na 3DSa będą miały normalne ceny. Najwyższy czas.

Te od samego Nintendo na pewno nie.  ich gry trzymają cenę wszedzie. Pozostali wydawcy jednak powinni być tańsi.

Opublikowano

Wierzysz, że tak będzie? W Polsce WiiU ma może z 20 osób, 3DSa może ze 100. Ten dystrybutor to chyba dla formalności tylko wchodzi na rynek polski. Na wiele bym nie liczył - ale przynajmniej konsolki i akcesoria będzie można łatwiej u nas dostać to może chociaż ceny na Allegro spadną ;)