Rayos 3 178 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 no to chyba dalszych rekomendacji nie potrzebuje Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Jak coś to porponuje przeczytać sobie ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/101120-crimson-shroud/ Genjuro napisał tam zdecydowanie więcej niż tutaj. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 o, nie widzialem tego tematu, jakbym widzial to bym nie yptal tutaj dzieki Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Trzeba Nintendo ID mieć na UK żeby dostać kod na Mario Deluxe? Bo widzę sporo osób dostało już a u mnie na maila nic nie przychodzi? Ktoś jeszcze czeka? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) nie trzeba, maja wyslac kazdemu, poczynajac od przedwczoraj do konca lutego zdaje sie, oczywiscie tym, ktorzy zarezejstrowali sie przed koncem stycznia EDIT kupilem crimsona, przebijam sie przez sciane tekstu i sie wczuwam Edytowane 15 lutego 2014 przez Rayos Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 też gram w crimison Fajne a papierowego rpg nigdy na oczy nie widziałem Cytuj
Xord 50 Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 (edytowane) Ponawiam pytanie spotkał się ktoś z communication error w Miiverse czy podczas ściągania (mimo że nie ma, sprawdzałem tylko czy tam tez dziabnie ) update,, error przy łączeniu online w grach? Mój 3DS łapie je co 3 połączenie niekiedy co 2 i nie wiem co robić, wykonałem test połączenia z siecią i jest ok ale już np. Super Mario Bros Deluxe na raty pobierał bo mi wyskakiwał błąd. Wie ktoś o co chodzi? Dodam tylko że kompuetr i WiiU śmigaja aż miło więc problem leży w 3DS. Edytowane 16 lutego 2014 przez Xord Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Dawno nie grałem przez internet, ale wczoraj laczylem się z miiversem, a także pobierałem Mariana i przeglądałem eshop bez żadnych problemów. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 specjalnie sprawdziłem na koniec sesji z konsolą i u mnie wszystko śmiga Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada. Strzelam na ślepo, ale kiedyś miałem podobny problem, bo router przypisywał ten sam adres ip komputerowi i 3ds'owi Cytuj
Xord 50 Opublikowano 17 lutego 2014 Opublikowano 17 lutego 2014 (edytowane) Połączenie sieciowe do tej pory śmigało bez ale a z ty IP nie wiem nie bardzo znam się na tym jeśli możesz wyślij wytłumaczenie na privte ( wiem co to IP ale nie wiem o co kaman z 1 ip na kilku urządzeniach i jaki to ma wpływ). PS: Chyba się udało naprawić w nocy wyłączyłem WiFi suwakiem a przed tym resetowałem 1 raz ustawienia sieciowe i dziś na 6 połączeń z siecią 0 błędów. Edytowane 17 lutego 2014 przez Xord Cytuj
Manegok 0 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Jest już nawet strona internetowa nowego dystrybutora. Szkoda tylko, że nie ma pokazanych cen. Nie mogę się już doczekać, aż gry zaczną wchodzić do sklepu - w końcu na nowo zacznę korzystać z 3DSa. Link do strony: http://b2b.cqe.pl/ Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Na chwilę obecną to nawet nie można jeszcze dodać nic do koszyka. Cieszy spora liczba akcesoriów. Jak tylko nie przegną z cenami to będzie naprawde fajnie. EDIT: według suwaka cenowego na stronie Wii U będzie w cenach od 931zł do 1402zł. Edytowane 18 lutego 2014 przez pawelgr5 Cytuj
Manegok 0 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Swoją drogą - od czego polecacie zacząć kupować gry? Mam tylko Zelde: OoT, Pokemon White i Dragon Quest VI. Potrzebuję czegoś, w co będę mógł grać przez długi czas - do momentu, aż uzbieram pieniądze na coś nowego. Myślałem nad Fire Emblemem, nowymi Pokemonami albo Monster Hunterem. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Każda z tych gier wystarczy Ci na długo i raczej każda (zakladając że wiesz jaki oferują gameplay i Ci on odpowiada) jest dobrym wyborem. Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Napisałem do Nintendo UK dlaczego nie dostałem kodu jeszcze na Mario skoro część z was ju ż go dostała i odpisali mi że kody są wysyłane częściami a nie wszystkim naraz i jeśli do 28 nie dostanę kodu to mam napisać do nich maila z numerem ID i imieniem i nazwiskiem,może komuś tu na forum przyda się ta informacja. Edytowane 18 lutego 2014 przez bad religion Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 CO o tym myslicie: http://allegro.pl/nowe-nintendo-3ds-xl-4gb-prezent-wroclaw-i3973435857.html Jakis wal czy mozliwe ze wszystko w porzadku, opinie dobre i kilka osob kupilo hmm. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Ja myślę, że jak jesteś zainteresowany, to najlepiej zadzwoń lub wyślij meila do sprzedającego wtedy będziesz miał większą jasność. Jednak na pierwszy rzut oka, wszystko wygląda w porządku. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ktos sie orientuje jak to jest jak sie kupuje uzywana konsole? Czy nie ma problemow z zalogowaniem sie do nintendo online itp czy jak to dziala bo sie nie orientuje? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 W ustawieniach konsoli wybierasz opcję zresetowania, co skutkuje tym, że przy kolejnym włączeniu wita ciebie ekran pierwszej konfiguracji, gdzie bez problemu ustawisz sobie wszystko po swojemu, w tym stworzysz konto internetowe/zalogujesz się na już istniejące. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 To jeszcze takie jedno pytanie. 3ds (normalna wersja nie xl) w super stanie z 3 grami, zasilaczem, karta za 250zł warto? Czy lepiej poczekac, dolozyc i kupic 3dsa? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ja bym nie zamienil xl'a na zwykly model, jest duza roznica w ekranach. Gralem na obu i xl jest lepszy we wszystkim. Cytuj
Gość Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 No wlasnie ja na zadnym wiec rozwazam powaznie zakup i zastanawiam sie czy poczekac czy sie skusic juz. Wiesz spieszyc mi sie nie spieszy bo po prostu chcialbym te konsolke do mojej kolekcji. Jeszcze czekam jakie ceny beda u oficjalnego dystrybutora bo jesli dobre to bym nowa wzial. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 bral ktos juz ta gierke o kowalu level 5? dobre to,to? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi