Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie trzeba, maja wyslac kazdemu, poczynajac od przedwczoraj do konca lutego zdaje sie, oczywiscie tym, ktorzy zarezejstrowali sie przed koncem stycznia

EDIT

kupilem crimsona, przebijam sie przez sciane tekstu i sie wczuwam ^^ 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Ponawiam pytanie spotkał się ktoś z communication error w Miiverse czy podczas ściągania (mimo że nie ma, sprawdzałem tylko czy tam tez dziabnie ) update,, error przy łączeniu online w grach? Mój 3DS łapie je co 3 połączenie niekiedy co 2 i nie wiem co robić, wykonałem test połączenia z siecią i jest ok ale już np. Super Mario Bros Deluxe na raty pobierał bo mi wyskakiwał błąd. Wie ktoś o co chodzi? Dodam tylko że kompuetr i WiiU śmigaja aż miło więc problem leży w 3DS.

Edytowane przez Xord
Gość ragus
Opublikowano

Dawno nie grałem przez internet, ale wczoraj laczylem się z miiversem, a także pobierałem Mariana i przeglądałem eshop bez żadnych problemów.

Opublikowano

Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach  to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada.

Gość ragus
Opublikowano

Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach  to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada.

Strzelam na ślepo, ale kiedyś miałem podobny problem, bo router przypisywał ten sam adres ip komputerowi i 3ds'owi

Opublikowano (edytowane)

Połączenie sieciowe do tej pory śmigało bez ale a z ty IP nie wiem nie bardzo znam się na tym jeśli możesz wyślij wytłumaczenie na privte ( wiem co to IP ale nie wiem o co kaman z 1 ip na kilku urządzeniach i jaki to ma wpływ).

PS: Chyba się udało naprawić w nocy wyłączyłem WiFi suwakiem a przed tym resetowałem 1 raz ustawienia sieciowe i dziś na 6 połączeń z siecią 0 błędów.

Edytowane przez Xord
Opublikowano (edytowane)

Na chwilę obecną to nawet nie można jeszcze dodać nic do koszyka. Cieszy spora liczba akcesoriów. Jak tylko nie przegną z cenami to będzie naprawde fajnie.

EDIT: według suwaka cenowego na stronie Wii U będzie w cenach od 931zł do 1402zł.

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Swoją drogą - od czego polecacie zacząć kupować gry? Mam tylko Zelde: OoT, Pokemon White i Dragon Quest VI. Potrzebuję czegoś, w co będę mógł grać przez długi czas - do momentu, aż uzbieram pieniądze na coś nowego. :) Myślałem nad Fire Emblemem, nowymi Pokemonami albo Monster Hunterem.

Opublikowano (edytowane)

Napisałem do Nintendo UK dlaczego nie dostałem kodu jeszcze na Mario skoro część z was ju ż go dostała i odpisali mi że kody są wysyłane częściami a nie wszystkim naraz i jeśli do 28 nie dostanę kodu to mam napisać do nich maila z numerem ID i imieniem i nazwiskiem,może komuś tu na forum przyda się ta informacja.

Edytowane przez bad religion
Opublikowano

Ja myślę, że jak jesteś zainteresowany, to najlepiej zadzwoń lub wyślij meila do sprzedającego wtedy będziesz miał większą jasność. Jednak na pierwszy rzut oka, wszystko wygląda w porządku.

Opublikowano

Ktos sie orientuje jak to jest jak sie kupuje uzywana konsole? Czy nie ma problemow z zalogowaniem sie do nintendo online itp czy jak to dziala bo sie nie orientuje?

Gość ragus
Opublikowano

W ustawieniach konsoli wybierasz opcję zresetowania, co skutkuje tym, że przy kolejnym włączeniu wita ciebie ekran pierwszej konfiguracji, gdzie bez problemu ustawisz sobie wszystko po swojemu, w tym stworzysz konto internetowe/zalogujesz się na już istniejące.

Opublikowano

To jeszcze takie jedno pytanie. 3ds (normalna wersja nie xl) w super stanie z 3 grami, zasilaczem, karta za 250zł warto? Czy lepiej poczekac, dolozyc i kupic 3dsa?

Opublikowano

No wlasnie ja na zadnym wiec rozwazam powaznie zakup i zastanawiam sie czy poczekac czy sie skusic juz. Wiesz spieszyc mi sie nie spieszy bo po prostu chcialbym te konsolke do mojej kolekcji. Jeszcze czekam jakie ceny beda u oficjalnego dystrybutora bo jesli dobre to bym nowa wzial.