Opublikowano 10 czerwca 201410 l Chodzi mi o to, że prędzej spodziewałem się w Europie DQVII niż BD i SMT
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Aha,sorki źle zrozumiałem. A z tym DQ to rzeczywiście dziwna sprawa. Ostatnio czytałem o jakiejś aktualizacji do tej online'owej części. Dziwne,że jeszcze nie zapowiedzieli kolejnej odsłony.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l https://twitter.com/TheNChannel/status/476422390252339200 W tym roku zagramy również w Personę Q i Fantasy Life. 30 minut i nagle jest w co grać w tym roku xD
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Harves Moon:Story of the Seasons wychodzi tej zimy w USA więc obstawiam, że Europa też dostanie swoją wersję.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Metroida na 3DSa też bym przygarnął <3 A co byście powiedzieli na nowego kid icarusa? albo... F-Zero?
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Nie grałem w Majorę więc liczę na remake. Metroida bym wolał na Wii U
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Kid Icarus? Sequel mojej osobistej gry roku byłby zawsze mile widziany, ale Sakurai robi teraz Smasha na 2 platformach, więc nic z tego. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez ragus
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Zapowiedzieli Final Fantasy Explorers na 3DSa. Ma to być coś w stylu Crystal Chronicles z Gacka. Znów mogę się jarać Finalem. Te ostatnie stacjonarne odsłony nie były fajne.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Nowy, przenośny Metroid byłby spełnieniem marzeń. Niedawno przeszedłem Fusion na GBA, polecam każdemu kto nie miał okazji grać. Majora mnie nie interesuje, bo skończyłem ją jakiś rok temu, a nie mam zwyczaju powtórnego przechodzenia gier (chyba do tej pory zdarzyło się to tylko w przypadku Pokemon Yellow i to w spooorym odstępie czasu). Nie zmienia to faktu, że remake byłby dobrym posunięciem, biorąc pod uwagę, że sporo fanów wskazuje ją jako ulubioną część serii.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ja bym wolał Metroida w 3D, coś w stylu MP Hunters na DS tylko z lepszą grafiką. Te 2D bardzo szybko mi się nudziły. Prezentacja tajemniczego hitu o 3 w nocy czasu polskiego.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Niestety nie na żywo. Będziemy mogli przeczytać ewenutalną relację dziennikarzy. Ech, po głowie chodzi mi Majora, Drragon Quest, Metroid, Advance Wars, a pewnie dostaniemy jakąś pierdołę
Opublikowano 11 czerwca 201410 l DQ7 i Majoras mask to u mnie top zachcianek. Zelda to raczej kwiestia czasu, na DQ tez jest szansa, wszystkie poprzednie wydali i sprzedawaly sie niezle.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Niestety nie na żywo. Będziemy mogli przeczytać ewenutalną relację dziennikarzy. Ech, po głowie chodzi mi Majora, Drragon Quest, Metroid, Advance Wars, a pewnie dostaniemy jakąś pierdołę Myślisz, że przeznaczyliby 90 min na prezentację pierdoły? Edytowane 11 czerwca 201410 l przez chmurqab
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Jeszcze mi się przypomniało na czym się zawiodłem. Nadal brak kont na 3ds, co ciągle mnie powstrzymuje przed zakupem cyfrowych wersji gier. Szkoda bo Phoenix i Conception czekają. Druga spawa, coś się nie palą do wydawania klasyków z gba.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Bo to są idioci. Co im szkodzi wstawić te gierki z GBA. Sam bym pewnie zostawił wtedy w eShopie z 2 bańki.
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Dzisiaj zapowiedzieli, że na Virtual Console na WiiU trafi Metroid Zero Mission. Zapowiedź akurat dzisiaj? Przypadek? Nie sądzę.