Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo kiedy w Europie premiera tego NEW 3ds ?

Wiadomo tylko że 2015.

Skoro tak to Ds lite mi jeszcze chwilę posłuży ;)

Wysłane z mojego HTC One

Edytowane przez Myriu

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

A do czego sie odnosi post o ds lite w temacie o 3ds bo nie kumam?

wysłane z mojego kibla

Opublikowano

Porownanie szybkosci dzialania pomiedzy nowa, a starsza wersja konsoli:

Edytowane przez saptis

Opublikowano

awesome <3 ta muzyka!        

maaaam i ja

10724963_341971732641105_974953906_n.jpg

Szkoda tylko ze nie mozna wybrac pozycji, bo wolalbym srodek tej tapety tam gdzie sa ikonki

Dostajesz plusa za Excitebike. Za dzieciaka zagrywalem sie jak glupi. Teraz jak kupilem to pogralem yulko 2 godziny ale nadal calkiem fajnie. RObienie wlasnych plansz jest za(pipi)iste :D

Opublikowano

awesome <3 ta muzyka!        

maaaam i ja

Szkoda tylko ze nie mozna wybrac pozycji, bo wolalbym srodek tej tapety tam gdzie sa ikonki

Dostajesz plusa za Excitebike. Za dzieciaka zagrywalem sie jak glupi. Teraz jak kupilem to pogralem yulko 2 godziny ale nadal calkiem fajnie. RObienie wlasnych plansz jest za(pipi)iste :D

Gra nawet fajnie wygląda z efektem 3D, choć ja dostałem za darmo za swego czasu, tak jak większość tych gier jako ambasador 3DS

Opublikowano

Tylko ja się postarałem o zrzuty ekranu po prostu z Zeldowego motywu, zamiast zrobć zdjęcie? lenie! Czekam na New 3DS, coraz bardziej mi się podoba, pomimo pierwszych hejtów 

Opublikowano

A do czego sie odnosi post o ds lite w temacie o 3ds bo nie kumam?

wysłane z mojego kibla

To, że kolega wyżej napisał o nowym 3DS ie który wychodzi w Europie 2015 roku a ja zastanawiam się nad jego kupnem, ale się powstrzymam skoro tak panie Qpa :)

Wysłane z mojego HTC One

Opublikowano

Jeszcze jedno porównanie prędkości

Co ciekawe New3ds XL jest szybszy od zwykłego ;)

Przy takich różnicach można z pewnością stwierdzić , że to nie jest tylko odświeżenie linii ale taki 3,5DS - przedłużenie życia konsolki.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

I tak slabo, Xenoblade wyglada strasznie.

Opublikowano

Tego malca z kolorowymi guziczkami bym przyjął.

Opublikowano

A są jakieś dane konkretniejsze co do różnic w bebeszkach New 3DS i 3DS ?

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Thx

ciekawe czy dadzą kiedys za free cos nie z mario

Opublikowano

Wiadomo coś o cenie nowego 3dsa malucha ? W przeliczeniu yen na pln wychodzi niecałe 500zł co jest bardzo fajną ceną. Chętnie bym przyciął w mh4,a na starym 3dsie seria byla dla mnie niegrywalna przez niewygodne sterowanie kamera.

Opublikowano

500zł to raczej marzenie ściętej głowy i na luzaku dodałbym do tego 150 zł

Opublikowano

Prosty przelicznik: przelicz yeny na dolary. Dolary = euro. 1 euro = 4 PLN, zaokraglij do pelnej liczby, odejmij1 grosz i masz cene u nas ;) 

Opublikowano

Zrobił mi się format system memory. :P Miałem na konsoli The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, da radę jakoś ściągnąć to raz jeszcze na konsolę? Bo za cholere nie wiem jak :/

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

mialem z bundla preinstalowane czy kupowales na eshopie?

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi maseczkami w Japonii ? Dużo dziewczyn strasznie gra z tego co widzę .

Opublikowano

3DS XL wersja limitowana z Zeldą, która była do ściągnięcia po wpisaniu kodu, teraz już kod nie działa, żadnej historii ściągania nie ma, i nie wiem co z tym zrobić.

Opublikowano

historia sciagania jest :) juz to kiedys tlumaczylem, jest mocno ukryta

eShop->Menu->Settings/other->History->Redownloadable Software 

Tam powinieneś mieć :)

Opublikowano

Właziłem już tam, ale nie ma tam śladu po Zeldzie. :(