Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

a to fajnie, myślałem że tylko w Australii jest dostępne. Coś czuję, że nowe Mario będzie exem na N3DS. Tym bardziej, że na Wii U już nie będzie pełnoprawnej cześci hydraulika.

Opublikowano

Na bank sciagneli na wlasna reke. Nie bylo jeszcze premiery w europie. Ja az takiego cisnienia nie mam i poczekam na polska dystrybucje.

Opublikowano

Dokładnie - to są sprowadzane konsole z Australii a gwarancja jest po prostu od ED. Ale imo sie opłaca za 900 złotych nówke, tym bardziej że ceny XL poszły na allegro w górę i to ostro.

Opublikowano

Niby sie oplaca ale w sumie doplacamy 300zł za to ze mamy wersje 'new' wiec i tak roznica spora jak za kosmetyczne zmiany.

Opublikowano

Kosmetyczne? Lepszy hardware to zmiany większe niż kosmetyczne.

Ja się raczej wytrzymam z zakupem. Niedawno kupiłem zwykłego 3dsa i to mi wystarczy.

Opublikowano

Jednak nadal nie ma na to gier, wiec po co sie spieszyc

Opublikowano

jak masz 3ds to bez sensu. Jak nie (ja np. nie miałem w ogóle 3ds), to do przemyślenia.

E: dzwonilem. Na ten moment new nie ma po swietach w pon moga miec tez xlki

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Ale mniejsze po świętach też mają mieć tak?

Opublikowano

Właśnie spróbowałem zarejestrować Fire Emblem na 3DSa w Club Nintendo i cały czas dostaję "You can not register this game again.". Dziwne, bo kupowałem nową grę, była w folii z tasiemką Nintendo i kod był jak zwykle zakryty srebrną farbą. Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Czy to dlatego że próbuję rejestrować wersję DE na koncie UK?

Ok, już wiem o co chodzi, nie można zarejestrować 2 razy tej samej gry, nawet jeśli jest to inna kopia. Chce ktoś kod :) ? Jak coś to PW.

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

myslicie ze po swiatowej premierze New 3ds, Nintendo w koncu pokusi sie o dodanie do Virtual Console gier z GBA oraz SNES ? niby bebechy ma mocniejsze, tylko znajac Nintendo pewnie nici z tego ;/ 

eh wszystko bym dal za to

Opublikowano

Przeciez moc konsoli nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

tak wiem, ale gdzies czytalem ze 3ds byl za slaby zeby te gry chodzilo w 100% idealnie chyba na nintendolife. tak czy inaczej fajnie jakby Nintendo w koncu zdecydowalo sie o udostepnienie tych gier na VC dostepnego na 3ds

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Ci tzw Ambasadorzy dostali Metroida z GBA więc musi to działac w 100%. Do tego na VC można kupić już gry ze SNES'a więc moc raczej nie jest problemem.

Opublikowano

Scena już dawno opracowała całkiem niezły emulator SNESa na 3DS, większość gierek śmiga. Gorzej z GBA :(

Opublikowano

Ile czekaliscie na kod z promocji poki/smasz +pin z konsolki? Juz drugi tydzien czekam i nic :(