Opublikowano 21 grudnia 201410 l Czekaj, to w Polsce można już kupować te New 3DSy, te z tą drugą gałką?
Opublikowano 21 grudnia 201410 l http://www.electronicdreams.pl/product_info.php?products_id=5707 Dają 12 miesięcy gwarancji na konsolę ( pisałem z nimi )
Opublikowano 21 grudnia 201410 l a to fajnie, myślałem że tylko w Australii jest dostępne. Coś czuję, że nowe Mario będzie exem na N3DS. Tym bardziej, że na Wii U już nie będzie pełnoprawnej cześci hydraulika.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Na bank sciagneli na wlasna reke. Nie bylo jeszcze premiery w europie. Ja az takiego cisnienia nie mam i poczekam na polska dystrybucje.
Opublikowano 21 grudnia 201410 l Dokładnie - to są sprowadzane konsole z Australii a gwarancja jest po prostu od ED. Ale imo sie opłaca za 900 złotych nówke, tym bardziej że ceny XL poszły na allegro w górę i to ostro.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Niby sie oplaca ale w sumie doplacamy 300zł za to ze mamy wersje 'new' wiec i tak roznica spora jak za kosmetyczne zmiany.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Kosmetyczne? Lepszy hardware to zmiany większe niż kosmetyczne. Ja się raczej wytrzymam z zakupem. Niedawno kupiłem zwykłego 3dsa i to mi wystarczy.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l jak masz 3ds to bez sensu. Jak nie (ja np. nie miałem w ogóle 3ds), to do przemyślenia. E: dzwonilem. Na ten moment new nie ma po swietach w pon moga miec tez xlki Edytowane 22 grudnia 201410 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Takie pytanko, nie miałem nigdy niny z Wii U się tymczasowo wstrzymuje ale zastanawia mnie ta wersja: http://www.ultima.pl/konsola_nintendo_3ds_xl_blue_fire_emblem_limited/i16648/ ? Czy np wziąć za 100zł więcej new 3ds, lub XL jak będzie dostępny? Nowy hardware aż tyle daje?
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Właśnie spróbowałem zarejestrować Fire Emblem na 3DSa w Club Nintendo i cały czas dostaję "You can not register this game again.". Dziwne, bo kupowałem nową grę, była w folii z tasiemką Nintendo i kod był jak zwykle zakryty srebrną farbą. Nigdy wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Czy to dlatego że próbuję rejestrować wersję DE na koncie UK? Ok, już wiem o co chodzi, nie można zarejestrować 2 razy tej samej gry, nawet jeśli jest to inna kopia. Chce ktoś kod ? Jak coś to PW. Edytowane 28 grudnia 201410 l przez _Shaman_
Opublikowano 28 grudnia 201410 l myslicie ze po swiatowej premierze New 3ds, Nintendo w koncu pokusi sie o dodanie do Virtual Console gier z GBA oraz SNES ? niby bebechy ma mocniejsze, tylko znajac Nintendo pewnie nici z tego ;/ eh wszystko bym dal za to
Opublikowano 28 grudnia 201410 l tak wiem, ale gdzies czytalem ze 3ds byl za slaby zeby te gry chodzilo w 100% idealnie chyba na nintendolife. tak czy inaczej fajnie jakby Nintendo w koncu zdecydowalo sie o udostepnienie tych gier na VC dostepnego na 3ds
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Z tego co pamiętam to Ci tzw Ambasadorzy dostali Metroida z GBA więc musi to działac w 100%. Do tego na VC można kupić już gry ze SNES'a więc moc raczej nie jest problemem.
Opublikowano 28 grudnia 201410 l Scena już dawno opracowała całkiem niezły emulator SNESa na 3DS, większość gierek śmiga. Gorzej z GBA
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Witam jestem tu nowy i chciałbym pomocy od doświadczonych a mianowicie czy ta aukcja nie jest jakaś podejrzana? http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-4gb-ladowarka-super-smash-bros-i4943339104.html
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Ile czekaliscie na kod z promocji poki/smasz +pin z konsolki? Juz drugi tydzien czekam i nic