Opublikowano 30 grudnia 201410 l Ile czekaliscie na kod z promocji poki/smasz +pin z konsolki? Juz drugi tydzien czekam i nic Niecały dzień. Sprawdź spam albo zadzwoń do conquestu.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Odnośnie gier na GBA to ambasadorzy dostali 10 gier z GBA i działają tak jak powinny, nic nie zwalnia, z tym że konsolka mocno się wysila i podczas ich odpalania nie działa nic innego (np nie wejdziemy do miiverse ani nie skorzystamy z przeglądarki). Na nowym 3DSie tego problemu już by nie było. Czy można dokonać transferu między konsolkami jeśli nie założyłem Nintendo ID? Edytowane 31 grudnia 201410 l przez Dobos
Opublikowano 31 grudnia 201410 l New 3ds xl na ED po 999. Zastanawiam sie czy brac, na premiere w PL nie spodziewam sie nizszej ceny..,
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Nr telefonu jak znalazłem to po czesku automat zaczął nawijać, nope. Macie jakis tel to polskiego oddziału? Maila wysyłałem na rózne adresy, przez fb próbowałem sie z nimi kontaktowac - zero kontaktu. Strasznie olewa ten polski dystrybutor klientów
Opublikowano 3 stycznia 201510 l wyzej pisalem, kodu na bonusowa gre nie dostalem, a juz ze trzy tygodnie minely
Opublikowano 3 stycznia 201510 l done & done, nic nie bylo Edytowane 3 stycznia 201510 l przez Jeez_PS
Opublikowano 3 stycznia 201510 l To ujowo. Swoją droga, to powinni zatrudnić jakiegoś kumatego typka, co by na takie pytania odpowiadał. Spróbuj może na ich głównym profilu FB zapytać np. o Capitanie Toudzie. Może wtedy dostrzegą pytanie i z łaski odpowiedzą. Polski ConQuest (jest takie coś ) i tak się rozwija. Może z czasem dorobią się odpowiednich ludzi, do odpowiedniej roboty. Edytowane 3 stycznia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ja mialem klucz wyswietlony na glownej stronie Nintendo Club po zalogowaniu sie.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l na polske masz konto zarejestrowane? nawet nie wiazalem konta klubu z nintendo network, z resztą -"Żądanie odebrania kodu musi być wypełnione do 12.01.2015 (23:59) Kod zostanie przesłany na adres email zarejestrowany z twoim Identyfikatorem Sieci Nintendo w przeciągu 48 godzin od przesłania żądania." Edytowane 3 stycznia 201510 l przez Jeez_PS
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Mam prośbę ,mianowicie czy ktoś mógł by mi podać link do oryginalnej karty 4ri do 3ds XL?
Opublikowano 5 stycznia 201510 l New 3DSy na electronic dreams wyprzedane :<, bedą mieli XL w tym tygodniu, ale XL nie chcę. Nigdzie w Polsce już nie da rady pewnie wziąć dzisiaj co nie?
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Nie jest za duży, ale zwykły bardziej mi się podoba, bo cały jest matowy, ma kolorowe guziki i wymienialne obudowy.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l New 3DSy na electronic dreams wyprzedane :<, bedą mieli XL w tym tygodniu, ale XL nie chcę. Nigdzie w Polsce już nie da rady pewnie wziąć dzisiaj co nie? Jak to wyprzedane!? :O Człowiek wraca po tygodniu do domu i jakieś dziwne wieści czyta. To N3ds ma już europejską datę premiery wyznaczoną?
Opublikowano 5 stycznia 201510 l ED miał importowane z Australii. To jak na import z AU 1k za XL wersję to jeszcze cena znośna. Ciekawe za ile by ożenili zwykłego N3ds - bo w tę wersję celuję.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l XL -1000 Mały - 900 Cóż, spodziewałem się max 800. Nic to, czekam na EU premierę i liczę, że będzie przynajmniej 100-150 taniej. Nie dawało mi to spokoju i z ciekawości sprawdziłem. W Australii cena to mały 219 / xl 249 AUD, co daje na nasze koło 600 / 650 zł. Ktoś interesował się ile wynosi import z Australii do Polski? Zakładam, że w Europie konsole na starcie będą po mała 700 / xl 800 zł. Edytowane 5 stycznia 201510 l przez marcinwks
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Electronic Dreams będzie miało dostawę w następnym tygodniu. Dojadą zarówno małe New 3DSy i New XLki - ceny pozostaną te same. Ja obstawiam, że cena New małego 3DSa w Europie/Polska będzie na start 749 zyla, a New XLki - 899 zygla.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Po cichu liczę na cenę 799 za XL, wtedy biorę w dniu europejskiej premiery
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Lipa tylko że xl nie ma wymiennych paneli, ale nie ma bata zebym gral na malym ekraniku.