froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 niech juz tylko dadza ta premiere, ale pewnie przed wielkanoca nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Jest już oficjalna cena na Europę. 170E za zwykłą edycję, xl ceny brak. Daty premiery brak, więc zakładam, że spuścili nas na 3/4 kwartał - co jest komiczne. Blisko 750 zł? W Polsce pewnie machną 850, bo przecież nie ma oficjalnej dystrybucji. Sorry, ale za taką cenę, to nie wiem czy nie będę wolał dołożyć 100 zł i mieć Wii U z Bayo 2. Chyba że dostanę ładowarkę + grę w jakimś bundle'u. P.S. Wygląda na to, że trzeba będzie jeszcze doliczyć 10E na...ładowarkę. Viva Nintendo. LOL. Edytowane 6 stycznia 2015 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 170 euro to XL powinien kosztować. Premiera po wakacjach jest bardzo realna, Nintendo ma jeszcze dużo zwykłych modeli do opchnięcia. W USA i Japonii już ogłoszono wycofanie starszych 3DSów ze sprzedaży, o starym kontynencie nic takiego nie mówili więc pewnie tutaj je rzucą Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 No chyba jednak oficjalna dystrybucja bedzie przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 (edytowane) Oczywiście, że będzie, nie po to mamy dobrego dystrybutora, żeby olal nowa konsole. Stawiam na równe 7 stow u nas, ale popytam Conquest, może rzuca mi info jakieś zanim rzuca innym Edytowane 6 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Kurde trzymam kciuki ze nintendo wyślę mi zaproszenie do kupna new 3ds ambasador edition najgorsze jest to ze bardziej ciągnie mnie do mniejszego 3ds niz xl, ale pewnie jak pobawię sie nimi w sklepie to kupie wersje xl Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 mały New 3DS będzie na bank kosztował u nas 749 zygla. Nie zapominajcie także, że w zestawie niema ładowarki (w małym i dużym new 3DSe), co jest kompletnym bezsensem. Do wyboru powinny być dwa zestawy z ładowarką i bez. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Heh i konsolki ambasador edition juz na ebay za £400 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Ciekawe jak ludzi wybierali do tego ambasadora. Od za(pipi)ania gier mam w klubie nintendo zarejestrowane i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 ja mialem nadzieje ze mnie wybiora bo bylem / jestem ambasadorem z 3ds ale podejrzewam ze system z automatu wybral losowo ludzi do promocji i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) Ciekawe jak ludzi wybierali do tego ambasadora. Od za(pipi)ania gier mam w klubie nintendo zarejestrowane i nic. podobnie jak ja, nigdy nie dostałem nic od Ninny, nawet tych kodów na darmowy motyw halloweenowy Mówie o nintendo.co.uk oczywiście, bo od rodzimego dystrybutora się dostawało fanty Edytowane 7 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) mam jedną osobę na facebooku co chwaliła się, że już do niej jedzie. Pan z "branżuni". a ten mały nesowy śliczny <3 pewnie kupie jak zwykle. Edytowane 7 stycznia 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) http://arhn.eu/nintendo-3ds-ambassador-edition/ zazdro Edytowane 7 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 615 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ciekawe jak ludzi wybierali do tego ambasadora. Od za(pipi)ania gier mam w klubie nintendo zarejestrowane i nic. Musisz byc ambasadorem, czyli kupienie 3dsa oryginalnego na premiere za ponad 1000 zl. W celu podbicia nędznej sprzedaży obniżyli krótko po premierze cenę konsoli, a tym co kupili wcześniej dali kilka gierek z GBA i Snesa chyba. na arhn.eu już jest unboxing. Jestem ambasadorem a maila nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Ja jestem gubernatorem Nintendo i tez nic nie dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Gdzie jest mój new 3ds. (pipi) 1000 złotych na obrzydliwego Aqua blue wywaliłem na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Mam pytanie do właścicieli 3DS-ów, czy posiadacie jakieś folie na dolny ekranik? Czy on się rysuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Ja nie uzywam zadnej folii. Kiedys sporo uzywalem na PSP i NDS ale z biegiem lat zrobilem sie leniwy. Nie mam tez nerwow do babelkow i przyklejania tego równo (chociaz podobno te nowsze folie juz nie maja takich problemow z babelkami jak te stare). Zalezy pewnie kto jak uzywa, w jakie gry gra i jak sie z tym piesci. Ponizej zalaczam dolny ekranik mojego 3ds'a Zelda edition kupionego bodajze 3 lata temu (a moze nawet 4, nie pamietam). Rysować nie zuawazylem zeby sie rysowal, ale napewno lapie kurz i sie troche brudzi przez co trzeba go czesciej czyscic (chyba ze komus to nie przeszkadza) wiec tutaj folia moglaby miec zastosowanie. Nie sa one drogie wiec jak Ci sie chce w to bawic to mozesz dla swietego spokoju sobie kupic. Tak wyglada moj ekran bez folii po 3 latach: Tutaj 3ds XL z drugiej reki kupowany i mocno eksploatowany, ale nie mialem sposobnosci zrobienia zdjecia czarnemu ekranowi wiec jest podczas gry, tez nic nie ma mimo ze ten byl uzywany przez dwie rozne osoby i to ostro: Edytowane 8 stycznia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Ja używam po doświadczeniach z DS'em, którego ekran niestety wyglądał dosyć kiepsko po kilkuletnim użyciu. Jestem mocno pedantyczny i staram się, aby sprzęt jak najdłużej pozostał w jak najlepszym stanie. Różnicy użytkowej nie dostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Jeszcze takie pytanie, czy gry na DS-a mają blokadę regionalną czy mogę zamawiać np tutaj: www.videogamesplus.ca ? P.S. Znacie jakiś inny sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Wiele razy bylo odpowiadane, gry na Nintendo DS nie maja blokady regionalne poza malymi wyjatkami gier na DSi z dopiskami "DSi enhanced" ( i tez nie wszystkie). Przewaznie jakies duperele z fotografowaniem i inne badziewia. Ja kupuje tylko w VGP, mozesz tez sprobowac play-asia i e-starland. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) @Velius,lepiej poka górny ekranik w swoim 3 letnim sri di esu clasiku Edytowane 8 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 @Velius,lepiej poka górny ekranik w swoim 3 letnim sri di esu clasiku Nie wiem czemu to ma sluzyc ale prosze: Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Jeszcze takie pytanie, czy gry na DS-a mają blokadę regionalną czy mogę zamawiać np tutaj: www.videogamesplus.ca ? P.S. Znacie jakiś inny sklep? na pm ci pisalem przeciez ze blokady nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 niema rysek od dolnej ramki oO -- brawo za dbanie, już zamykam morde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi