Opublikowano 9 stycznia 201510 l Jednak jestem ambasadorem 179 GBP przyjemność taka kosztuje. Pare bajerów dodatkowych jest. Zamówienie tylko do UK niestety, na szczeście mam znajomych. Co robic
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Ja tez jestem ambasadorem. Michał, Twoj znajomy może ogarnąć mojego +stuff z Nintendo Club? Napisz do mnie na pw proszę
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Tak, dobrze być człowiekiem Nintendo <3 dostałem maila niedługo po napisaniu do Cq, czy ja będę miał możliwość go dostania :-D
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Widocznie musicie mieć sporo punkcików nastukanych w klubie Nintendo, ja z moimi 3000 raczej szans nie mam .
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Punkty nie mają nic do tego głównie wysyłają ludziom, którzy są ambasadorami, czyli jak pisałem wcześniej brali udział w programie ambasador.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Konto na club nintendo od 2006 roku, wii, ds, 3ds na premierę i mi pożałowali ambasadora. Tak bardzo boli mnie du,pa.
Opublikowano 9 stycznia 201510 l @Michaelis, ja nie byłem abasadorem, miałem nastukane ponad 9k pkt vip, ale może to przez rozmowę z CQ. I bycie generalnie liderem MSP. nie wiem czy to coś pomogło
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Hej, koledzy - mi się niestety nie udało zebrać pieniędzy na tego New 3DSa ambasadorskiego. Ale nadal mogę go komuś "kupić", jeśli ktoś chce oczywiście, jak mi podeślecie kasę.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Akurat mnie przy kompie nie bylo Jak Lipa sie rozmysli to jestem drugi w kolejce.
Opublikowano 11 stycznia 201510 l Jak coś, to koszt chyba koło 1200 wyjdzie może mniej, nie wiem ile kosztuje wysyłka I pamiętajcie, kasę musicie mi wysłać już teraz, najpóźniej jutro z rana, bo zamówić można do 23:59 w poniedziałek Lipa i Velius zrezgynowali. Edytowane 11 stycznia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Tez bym chcial zamowic przedpremierowo tego New 3DS, nie bylem ambasadorem, ale wzialem dwa razy najdrozsze prezenty za lacznie kilkanascie tysiecy punktow w Club Nintendo, ktory mam od wielu lat - mam sporo zarejestrowanych gier. Wydaje mi sie, ze niebawem Nintendo poda date premiery New 3DS w Europie skoro sprzedaja juz konsole wybranym osobom, mysle, ze do kwietnia beda u nas dostepne. Edytowane 12 stycznia 201510 l przez saptis
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Ceny new 3ds i 3ds xl w EU.(Tak twierdzi gamestop.it) https://www.gamestop.it/3DS/Games/35612/new-nintendo-3ds-nero https://www.gamestop.it/3DS/Games/35610/new-nintendo-3ds-xl-nero-metallizzato Edytowane 12 stycznia 201510 l przez Zaqair
Opublikowano 13 stycznia 201510 l tak będą dostępne, ale od maja 2015 - mały za 749zł, duży za 899zł - bez ładowarki.