Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jednak jestem ambasadorem  :obama:

179 GBP przyjemność taka kosztuje. Pare bajerów dodatkowych jest. Zamówienie tylko do UK niestety, na szczeście mam znajomych.

Co robic :/

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

Brać przez znajomego w UK. Zazdroszczę w ch,uj.

Opublikowano

Ja tez jestem ambasadorem. Michał, Twoj znajomy może ogarnąć mojego +stuff z Nintendo Club? Napisz do mnie na pw proszę

Opublikowano

Dzisiaj dostaliscie te maile?

Opublikowano

Tak, dobrze być człowiekiem Nintendo <3 dostałem maila niedługo po napisaniu do Cq, czy ja będę miał możliwość go dostania :-D

Opublikowano

To spytaj się czy ja też.

Opublikowano

A ja? Od lat kocham Nintendo, też chcę!

Opublikowano

Widocznie musicie mieć sporo punkcików nastukanych w klubie Nintendo, ja z moimi 3000 raczej szans nie mam :/.

Opublikowano

Punkty nie mają nic do tego głównie wysyłają ludziom, którzy są ambasadorami, czyli jak pisałem wcześniej brali udział w programie ambasador.

Opublikowano

Konto na club nintendo od 2006 roku, wii, ds, 3ds na premierę i mi pożałowali ambasadora. Tak bardzo boli mnie du,pa.

Opublikowano

@Michaelis, ja nie byłem abasadorem, miałem nastukane ponad 9k pkt vip, ale może to przez rozmowę z CQ. I bycie generalnie liderem MSP. nie wiem czy to coś pomogło :)

Opublikowano

kurde to mam nadzieje ze tez dostane maila 

Opublikowano

Hej, koledzy - mi się niestety nie udało zebrać pieniędzy na tego New 3DSa ambasadorskiego. Ale nadal mogę go komuś "kupić", jeśli ktoś chce :) oczywiście, jak mi podeślecie kasę.

Opublikowano

Akurat mnie przy kompie nie bylo :( Jak Lipa sie rozmysli to jestem drugi w kolejce.

Opublikowano

Jak coś, to koszt chyba koło 1200 wyjdzie :reggie: może mniej, nie wiem ile kosztuje wysyłka

I pamiętajcie, kasę musicie mi wysłać już teraz, najpóźniej jutro z rana, bo zamówić można do 23:59 w poniedziałek

Lipa i Velius zrezgynowali.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dzisiaj będą wysyłane kolejne maile.

Opublikowano

Ragus, masz jeszcze szansę ode mnie zgarnąć, tylko daj kasę :) 

Opublikowano

Jakbym miał teraz to bym dał xd

Opublikowano

Tez bym chcial zamowic przedpremierowo tego New 3DS, nie bylem ambasadorem, ale wzialem dwa razy najdrozsze prezenty za lacznie kilkanascie tysiecy punktow w Club Nintendo, ktory mam od wielu lat - mam sporo zarejestrowanych gier.

Wydaje mi sie, ze niebawem Nintendo poda date premiery New 3DS w Europie skoro sprzedaja juz konsole wybranym osobom, mysle, ze do kwietnia beda u nas dostepne.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

tak będą dostępne, ale od maja 2015 - mały za 749zł,  duży za 899zł - bez ładowarki.