Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

co to kurwa ma być?

podobno mają dodawac ładowarke - czyli to fake

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 508,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

było na PPE, ale zaraz po napisaniu posta dotarło do mnie - przecież minie jeszcze z 8 lat zanim nintendo wypuści konsolke o niezłej rozdzielczości ...

Opublikowano

Tylko jedna osoba mogła pomyślec,że to prawda, tylko jedna.....:(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nina i tak zapewne pokaże nowego handhelda za rok

Opublikowano

Ktos ogrywal gierki z serii Inazuma Eleven ? Obejrzałem kilka odcinkow na Nintendo Anime Channel i pogralbym. Od ktorej wersji najlepiej zaczac bo na eShopie widzialem conajmniej 6 "trojek". 

Opublikowano

Ktos ogrywal gierki z serii Inazuma Eleven ? Obejrzałem kilka odcinkow na Nintendo Anime Channel i pogralbym. Od ktorej wersji najlepiej zaczac bo na eShopie widzialem conajmniej 6 "trojek". 

Mam wszystkie główne części. Polecam. Seria dzieli się tak jak Pokemony, czasem na dwie wersje, czasem na trzy wersje gry.

Ogólnie, chronologicznie, wygląda to tak:

Inazuma Eleven

Inazuma Eleven 2: FireStorm

Inazuma Eleven 2: Blizzard

Inazuma Eleven 3: Bomb Blast

Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks

Inazuma Eleven GO: Light

Inazuma Eleven GO: Shadow

Inazuma Eleven GO 2 Chrono Stones: Wild Fire

Inazuma Eleven GO 2 Chrono Stones: Thunderflash

Inazuma Eleven GO 3: Galaxy

Seria GO ma już innego głównego bohatera, który chce być tak świetny jak bohater poprzednich części ;)

Ogólnie można śmiało zacząć od serii GO. Ta już wyszła na 3DS'a i graficznie prezentuje się dużo lepiej. Niestety GO 3: Galaxy na razie tylko w Japonii.

Jak ktoś jest fanem, to koniecznie polecam wszystkie części, a dla freaków... wszystkie części i wszystkie wersje :)

Poszczególne wersje różnią się dostępnymi w grze zawodnikami, których możemy zwerbować do składu, oraz drużynami (przeciwnikami) z jakimi możemy powalczyć. A czasem i bohaterami, których spotykamy na swej drodze.

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Mam preinstalowane Tomodachi. Jak to skasować? Też mieliście jakiś syf?

Kurde wkurza mnie to, że konsolka jest nowa, ale nie było plomby na pudełku i tak np. nie ma tych kodów vipowskich, czy mam zainstalowane to gów.no i nie wiem, czy to ktoś się bawił, czy tak ma być?

Opublikowano

Nintendo od dawna nie plombuje swoich pudelek, nic z tym nie zrobisz. a Tomadochi masz pelniaka czy demo? jak pelniaka to zostaw, przecie to fajna gierka jest :P mozesz usunac, wejdz w ustawienia, tam znajdziesz opcje do wywalania zainstalowanego stuffu

Opublikowano

Ktoś może mi w prosty sposób wytłumaczyć jak się robi screen shoty na 3dsku? ;]

Opublikowano

Tomadachi Life

Welcome Version Nintendo

coś takiego napisali, to nie wiem, co to za welcome version, chyba demko, bo zapisałem raz ludzika, i na nowo musze, a w ogóle to nie mam dalej ładoawarki.

Wczoraj im napisałem maila, to zapomnieli i mają kurierem wysłać, ale żadnego maila jeszcze nie dostałem, ja pier.dole, a chce soft updejtować, do marketu wejść, demka pobrać i odpalić Metala :/

Opublikowano

Ktoś może mi w prosty sposób wytłumaczyć jak się robi screen shoty na 3dsku? ;]

prosty opis skomplikowanej rzeczy, bo Nintendo jest takie dobre:

1) Wchodzisz do gry

2) w dogodnym dla Ciebie momencie naciskasz home

3) wchodzisz do Miiverse

4) Postujesz posta z screenshotem

i teraz zaczyna się "fajna" kwesita:

5) wchodzisz na PC/tablecie/gdziekolwiek na miiverse.com

6) logujesz się, wchodzisz w swoje posty (userpage->activities)

7) znajdujesz interesujący Cie post z screenshotem, klikasz PPM na ten obrazek i albo go sobie zapisujesz, albo kopiujesz linka do niego

8) robisz z nim co Ci się podoba

i finalnie

9) pukasz się w czoło deską z powodu kretyńskich rozwiązań i pomysłów Nintendo

Grzybiarz, to demko jakieś jest, możesz wywalić w takim razie 

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

O ja pier.dole, ale immersja. Rayos, jak na to wpadłeś? :)

Spoko, teraz to trochę ułatwili. Nie wiem czemu, ale "dawniej" nie dało się po prostu skopiować linku screenshota, tylko trzeba było wejść do źrodła strony i stamtąd wyciągnąć link :dafuq:

Opublikowano

A po co mi inne karty AR, jak w tej zainstalowanej apce, tylko wymagają o ten znak zapytania/skrzynkę z mario?

Opublikowano

w tej zainstalowanej apce pozostałe karty tez ozesz wykorzystać ;) do niczego szczegolnego sie nie przydaja, pojawiaja sie rtylko postaci z karty i mozesz zdjecia cykac

Opublikowano

No ja tam mam, by ustawić kartę ze znakiem zapytania. A w ogóle to gdzie tam jest slot na karte sd?

Opublikowano

No najpierw ustawiasz ze znakiem zapytania, a potem masz dostęp do innych opcji :)

Pod dolna klapka masz dostep do MICROSD, wystarczy ze odczepisz faceplatea dolnego :)

tylko pamiętaj, żeby memorkę wymieniać przy WYŁĄCZONEJ KONSOLI 

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

Grzybiarz, czy Ty jesteś wśród tych 99% społeczności, co NIE CZYTA instrukcji obsługi przed użyciem sprzętu?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

Przecież każdy szanujący się samiec alfa instrukcje od razu wywala do kosza :reggie: 

Opublikowano

Kazdy szanujacy sie samiec alfa zostawia kartonik, instrukcje i zabezpiecza przed uszkodzeniami :reggie:

Opublikowano

Mam instrukcję, ale przejrzałem tak raz-dwa. Właśnie wertując te kartki pomyślałem sobie, że kiedyś, to wszystko dokładnie analizowałem, przed zakupem już wszystko wiedziałem. A teraz czasy się zmieniły. Ej, kupiłem za dwie dyszki programator, co to odpala gry z DSa i NES, SNES, NeoGeo..., to wszystko na najnowszym sofcie. Fajnie bo ekran nie jest scalowany jak w przypadku starego DSa :)

popcorn.jpg