Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Nigdy nie kupowałem nic na Humble Dumble, jak to się odbywa? Gry będą w postaci kodów do użycia na dowolnej konsoli czy trzeba podać NN ID?
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Teraz jak czytałem na lowcachgier, to podobno działa wszystko na europejskich kontach.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Gdzie to sie wpisuje? Dostałem kod na Shantae i nie wiem gdzie to wpisac.Dobra, git, ogarnąłem. Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez XM.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l W dniu 26.04.2016 o 19:31, XM. napisał(a): Gdzie to sie wpisuje? Dostałem kod na Shantae i nie wiem gdzie to wpisac. Dobra, git, ogarnąłem. To daj odpowiedź innym
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Można wpisać kod na stronie internetowej: https://eshop.nintendo.net/redeem
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l W dniu 26.04.2016 o 19:47, grzybiarz napisał(a): W dniu 26.04.2016 o 19:31, XM. napisał(a): Gdzie to sie wpisuje? Dostałem kod na Shantae i nie wiem gdzie to wpisac. Dobra, git, ogarnąłem. To daj odpowiedź innym Wszystko działa na EU konsoli. Wpisuje się eshopie w zakładce na samej górze.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Na wiiu w eshop ie jest pole na górze do wpisywania kodu. Na 3ds trza wejść w opcje i tam będzie pole do wpisywania
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l czemu? masz juz, grales? wszystkie (prawie, bo jednej nie znam ) sa swietne w swojej klasie
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Mam 3DSa i większość tych gier już ograłem. No nie wiem, ale na pc wszystko kosztuje grosze w porównaniu do konsol, a te gry ograłem już wieki temu (były w bundlach nawet).
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l W dniu 26.04.2016 o 20:19, Rayos napisał(a): czemu? masz juz, grales? wszystkie (prawie, bo jednej nie znam ) sa swietne w swojej klasie Retro City Rampage i Dark Siders mam na innych konsolach, SF miałem w pudełku, ale słabo mi sie w to gralo na 3ds. Reszta mnie nie interesuje. W dniu 19.04.2016 o 14:36, kes napisał(a): Nowy bundle klasyczny 3DS + Zelda: ALBW 349 zł. Za taką cenę chyba się skuszę, szkoda że premiera dopiero w czerwcu. kurde to promo jest na Polske tylko czy jak? Patrzyłem w zagranicznych sklepach i nic. Amerykanska konsole w tej cenie chetnie bym dorwal. Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Shen
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Spoko ja wezme pewnie top tiera, bo chociaz mam/mialem czesc gier z tego, to to jest swietna oferta IMO.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Ciekawość mnie zżera co dołożą w przyszłym tygodniu, czy coś wartego uwagi ? Świetna sprawa z tą ofertą, nie miałem nigdy styczności z Humble Bundle.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Muszę teraz kupić tego bundla za 9 dolców, żeby dostać dodatkowo gry, które będą w przyszłym tyg??
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l W dniu 27.04.2016 o 08:09, S_600 napisał(a): Muszę teraz kupić tego bundla za 9 dolców, żeby dostać dodatkowo gry, które będą w przyszłym tyg?? Tak, jak kupisz średniego tiera, to za tyg jak rzucą kolejne gierki, dostaniesz je automatycznie. Naturalnie, jak top tiera kupisz to masz wsyzstko to co pod nim również
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l W dniu 27.04.2016 o 08:34, Rayos napisał(a): W dniu 27.04.2016 o 08:09, S_600 napisał(a): Muszę teraz kupić tego bundla za 9 dolców, żeby dostać dodatkowo gry, które będą w przyszłym tyg?? Tak, jak kupisz średniego tiera, to za tyg jak rzucą kolejne gierki, dostaniesz je automatycznie. Naturalnie, jak top tiera kupisz to masz wsyzstko to co pod nim również No a jak kupię w przyszłym tygodniu to też przecież dostanę...chyba... czy nie?
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Tak. tylko pamiętaj, że cena tego tiera cały czas się zmienia, bo to jest uśredniona wartość
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Polećcie jakiegoś 2d platformera w stylu shantae lub shovel knight na 3ds'a. Po ograniu obu gier mam ciągły niedosyt
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Jak masz new to bierz Super Metroida. Polecam też Donkey Kong Country Returns. Grafika 3D, ale mechanika 2D, a przy tym genialna gra. Są jeszcze jakieś Kirby, ale to chyba poziom niżej
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Nie. Kirby na 3dsa jest cudowny. A ostatni boss jest trudny i nikt mi nie powie ze nie.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Dzięki panowie ale wszytko już ograłem, liczę na jakąś perełkę, która może jakimś cudem mi umknęła przez te lata
Opublikowano 29 kwietnia 20168 l Może MIghty Switch Force? Obaczj na necie gameplay. Fajny platformer z elementami strzelania. Nie jakoś super długie ale tez tanie.