Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bayo 2 kupione (+ mały rabacik), kusi jeszcze New Art Academy i Story of Seasons ale z torbami bym poszedł (ehhh a miałem przez maj i czerwiec niczego nowego nie kupować...ah te wiosenne promocyje)....

Opublikowano (edytowane)

Mam kody na Poki: MEW x2 i Legendarny Ptaszor x2 :-P

Jak ktoś chętny to PW, kto pierwszy ten lepszy ;)

UPDATE: MEW x1 Ptaszor x1

Edytowane przez Graczdari
  • Plusik 1
Opublikowano

I Hori też podrabiają. Shen, może olej folię?

Ja na NDSie spędziłem milion godzin i bez folii było... znośnie. Na 3DSie gram mało (w czerwcu będzie rok od zakupu) i raczej używam palucha, od stylusa, przez co ekran dalej wygląda jak nowy. Folia wg. mnie trochę psuje doznania estetyczne:)

• Plusik 1
Opublikowano

Jak jest się pedantem i chucha na sprzęt to folia to konieczność.

Ja od czasu DS'a, w którego mojej pierwszej sztuce stylus zajechał mi ekran masakrycznie, używam podrób HORI od chinoli z dx.com - jak kupuję konsolę to od razu zamawiam sobie tak z 3-4 sztuki i starcza mi to spokojnie na cały cykl życia konsoli. Jeżeli ostrożnie i dokładnie się ją założy (sprężone powietrze i karta bankomatowa to mus) to ja nie dostrzegam praktycznie żadnej różnicy.

Opublikowano

Szukam pewnej gierki z eshopu. Była to moja pierwsza odpalona demówka - układałem jakieś figury - kształty, coś z grawitacją? Co to takiego było?

Wejdź sobie w historię konta i sprawdź :sorcerer:

Opublikowano

Jak brałem folie do 3DS XL to brałem z Amazona, ale to było w czasach gdy w polsce ich nie było. Teraz oryginalne folie są np. na ultimie.
Tak samo do PSVita brałem. Banalne aplikowanie. Do WiiU nie mam folii - uznałem że wolę wycierać ekran po każdym dłuższym graniu. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najlepiej kupić 3DS'a? Szukam małej wersji czarnej bądź aqua blue, ale same preordery widzę, bądź wyprzedane.

Zielony jestem jeśli chodzi o Nintendo i to chyba najlepsza opcja by zacząć z nimi przygodę. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Najlepiej celuj w New 3DSa. JA swojego kupiłem na Allegro z jakiegoś sklepu i poza tym, że ładowarkę dorzucili uszkodzoną (Nintendo w New 3DSie nie dodaje ładowarek) - to jestem zadowolony.

Opublikowano

No niby tak, ale jednak trzeba wydać ponad kafla na wszystko razem z kilkoma dobry gierkami. Dodatkowo kiedyś czytałem, że pod koniec roku czy tam w następnym ma wyjść nowy sprzęt i dlatego ewentualnie kupiłbym go, gdyby 3DS mi się spodobał.

Opublikowano

Czy ten New 3DS jest wart płacenia za niego ok 700 zł za samą konsolę, kiedy starego można wyrwać za połowę ceny i to jeszcze z gierką? Rozumiem, że gierki szybciej się ładują, pewnie mają ciut lepszą oprawę, ale chyba tylko jedna gra wymaga N3DS, żeby w ogóle w nią zagrać, a reszta działa na starym chyba ok? Pytam, bo coraz mocniej się zastanawiam nad zakupem.

Opublikowano (edytowane)

Kup zwykłego 3DS/3DS XL, a za resztę kupisz sobie parę fajnych gierek.

ale chyba tylko jedna gra wymaga N3DS, żeby w ogóle w nią zagrać, a reszta działa na starym chyba ok

Tak.

Edytowane przez Paliodor