Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

imo warto ze wzgledu na lepsze 3d, emu snesa i c-stick, jak w starej wersji zawsze gralem bez 3d bo byl tragiczny, tak w new 3ds xl gram caly czas z 3d 

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Ja już czekam na swojego 3ds-a wziąłem klasycznego w zestawie z ładowarka i zelda za 330 zł. Szkoda że termin dostawy przesuneli z 10 czerwca na 1 lipca. Wg mnie nie warto doplacac aż tyle siana do new. Classic w cenie jednej gierki na nowe konsole to więcej niż dobry deal.

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

http://www.ultima.pl/ct/nintendo-3ds/sprzet/niby tu za 349zł ale pytanie czy to nie lipa jakaś

http://www.karen.pl/product/316836/Elektronika/Dla_graczy/Nintendo_3DS_XL_White_The_Legend_Of_Zelda_A_Link_Between_Worlds_Select.htmltutaj 3ds xl za 500zł

pytanie tez czy to nie jakies refurby czy inne odpady/zwroty z marketów. ale co kto woli. ja miałem 3ds-a 2dsa to polecam 2dsa lepiej mi sie w ręku trzyma, efekt 3d mi lata, liczą sie gierki na ten sprzęt

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

O tych ultimowych wiem, taka sama cena jest na konsoleigry.pl, tylko tam wysyłają jeszcze później. Zakładam, że Niny próbuje pozbyćsię  zwykłych 3DSów i dlatego pojawiły się takie "preordery". Cena jak na sprzęt do grania + gierka, to jest kosmos i raczej kupię.

Opublikowano (edytowane)

Też widziałem te preordery, ale widzę, że to są tylko białe i różowe. Cenowo za(pipi)iście i chętnie bym poczekał, ale porozglądam się jeszcze za innym kolorem.

Edytowane przez Dr1zzt
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

śledze ten temat i te "preordery" już kilka razy były przesuwane do przodu, ten sprzęt wisi chyba od kwietnia albo maja w tej cenie. 

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Ja tylko od momentu kiedy data wysyłki ocylowała w okolicach pierwszej połowy czerwca. Acha, czyli może być tak, że mogę czekać do usranej śmierci. Tak czy siak wysłałem im maila z pytaniem na ile pewny jest ten termin, zobaczymy jaka będzie odpowiedź

Opublikowano

Pierwsze preordery, które się pojawiły miały datę dostawy 10 czerwca teraz przesunęli na 1 lipca ale tylko wersje klasyczne. XL w niektórych sklepach wysyłają w ciągu 24h.

Opublikowano

Miałem zwykłego 3DS XL, teraz mam new3DS XL. IMO warto dopłacić do new z 3 powodów:

1. 3D jest grywalne. W standardowym 3DS włączałem 3D tylko po to żeby zobaczyć, bo grać się za bardzo nie dało. Każde poruszenie konsolą czy głową powodowało rozjeżdżanie się obrazu. Teraz jest o wiele lepiej i spokojnie można grać.

2. Druga "gałka". Sterowanie kamerą w takich grach jak Majora's Mask, czy Resident Evil jest nie do przecenienia.

3. Emu SNESa. Może nikogo, ale dla mnie możliwość zagrania na 3DS w Super Metroida to duża sprawa

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą. Przerobiłem wszystkie konsolki 3ds i new3ds XL ma wszystko co oczekiwałem od przenośnej konsoli od Nintendo. Jak dysponujesz taką sumą to nie szukaj oszczędności na siłę, tylko kupuj new3ds.

Opublikowano (edytowane)

Conquest zarzuca nowymi promocjami na RABATOLATO:

 Nintendo 2DS White & Red + gra YO-KAI WATCH za 449,99 PLN

 New Nintendo 3DS Black + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS White + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS Animal Crossing HHD + gra YO-KAI WATCH za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS Black + gry Dragonball Z i YO-KAI WATCH za 819,99 PLN

Nie napisali czy gry w cyfrze czy w pudełkach, ale pewnie cyfrowe.

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Conquest zarzuca nowymi promocjami na RABATOLATO:

 Nintendo 2DS White & Red + gra YO-KAI WATCH za 449,99 PLN

 New Nintendo 3DS Black + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS White + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS Animal Crossing HHD + gra YO-KAI WATCH za 819,99 PLN

 New Nintendo 3DS Black + gry Dragonball Z i YO-KAI WATCH za 819,99 PLN

Nie napisali czy gry w cyfrze czy w pudełkach, ale pewnie cyfrowe.

W pudełkach, pytałem na fb i dystrybutor Nintendo potwierdził że fizyczne.

Opublikowano (edytowane)

Plan wydawniczy do końca roku:

15 lipca - Monster Hunter Generations

16 września - Dragon Quest VII

21 październik - Rhythm Heaven Megamix

23 listopad - Pokemon Sun/Moon

2016, ale jeszcze bez dokładnej daty - Dragon Quest VIII

Także będę lżejszy o 800zł xD

Edytowane przez ragus