Opublikowano 12 czerwca 20168 l emu snesa new 3ds only kilka gierek ma lepszy framerate na new3ds xenoblade ex drugi ten malutki analog lepszy efekt 3d
Opublikowano 12 czerwca 20168 l To wszystko nie jest warte tej doplaty. New 3DS powinien kosztowax max 600zl.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l imo warto ze wzgledu na lepsze 3d, emu snesa i c-stick, jak w starej wersji zawsze gralem bez 3d bo byl tragiczny, tak w new 3ds xl gram caly czas z 3d Edytowane 12 czerwca 20168 l przez kubson
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ciekawa dyskujsa. Gdyby ktos miał link do sklepu z 3ds może i ja bym się skusił. Ewentualnie używkę na pchlim?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ja już czekam na swojego 3ds-a wziąłem klasycznego w zestawie z ładowarka i zelda za 330 zł. Szkoda że termin dostawy przesuneli z 10 czerwca na 1 lipca. Wg mnie nie warto doplacac aż tyle siana do new. Classic w cenie jednej gierki na nowe konsole to więcej niż dobry deal.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l http://www.ultima.pl/ct/nintendo-3ds/sprzet/niby tu za 349zł ale pytanie czy to nie lipa jakaś http://www.karen.pl/product/316836/Elektronika/Dla_graczy/Nintendo_3DS_XL_White_The_Legend_Of_Zelda_A_Link_Between_Worlds_Select.htmltutaj 3ds xl za 500zł pytanie tez czy to nie jakies refurby czy inne odpady/zwroty z marketów. ale co kto woli. ja miałem 3ds-a 2dsa to polecam 2dsa lepiej mi sie w ręku trzyma, efekt 3d mi lata, liczą sie gierki na ten sprzęt Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l O tych ultimowych wiem, taka sama cena jest na konsoleigry.pl, tylko tam wysyłają jeszcze później. Zakładam, że Niny próbuje pozbyćsię zwykłych 3DSów i dlatego pojawiły się takie "preordery". Cena jak na sprzęt do grania + gierka, to jest kosmos i raczej kupię.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Też widziałem te preordery, ale widzę, że to są tylko białe i różowe. Cenowo za(pipi)iście i chętnie bym poczekał, ale porozglądam się jeszcze za innym kolorem. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Dr1zzt
Opublikowano 12 czerwca 20168 l śledze ten temat i te "preordery" już kilka razy były przesuwane do przodu, ten sprzęt wisi chyba od kwietnia albo maja w tej cenie. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ja tylko od momentu kiedy data wysyłki ocylowała w okolicach pierwszej połowy czerwca. Acha, czyli może być tak, że mogę czekać do usranej śmierci. Tak czy siak wysłałem im maila z pytaniem na ile pewny jest ten termin, zobaczymy jaka będzie odpowiedź
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Pierwsze preordery, które się pojawiły miały datę dostawy 10 czerwca teraz przesunęli na 1 lipca ale tylko wersje klasyczne. XL w niektórych sklepach wysyłają w ciągu 24h.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l O tu chociażby: http://konsoleigry.pl/konsole/6830-konsola-nintendo-3ds-xl-blacksilver-the-legend-of-zelda-8595142714509.html
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Miałem zwykłego 3DS XL, teraz mam new3DS XL. IMO warto dopłacić do new z 3 powodów: 1. 3D jest grywalne. W standardowym 3DS włączałem 3D tylko po to żeby zobaczyć, bo grać się za bardzo nie dało. Każde poruszenie konsolą czy głową powodowało rozjeżdżanie się obrazu. Teraz jest o wiele lepiej i spokojnie można grać. 2. Druga "gałka". Sterowanie kamerą w takich grach jak Majora's Mask, czy Resident Evil jest nie do przecenienia. 3. Emu SNESa. Może nikogo, ale dla mnie możliwość zagrania na 3DS w Super Metroida to duża sprawa
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Zgadzam się z przedmówcą. Przerobiłem wszystkie konsolki 3ds i new3ds XL ma wszystko co oczekiwałem od przenośnej konsoli od Nintendo. Jak dysponujesz taką sumą to nie szukaj oszczędności na siłę, tylko kupuj new3ds.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Nie oszukuj się z tymi oszczędnościami. I tak tą kasę przepijesz w knajpie :-). Kupuj NEW 3ds xl. Nie zawiedziesz się.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Conquest zarzuca nowymi promocjami na RABATOLATO: Nintendo 2DS White & Red + gra YO-KAI WATCH za 449,99 PLN New Nintendo 3DS Black + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN New Nintendo 3DS White + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN New Nintendo 3DS Animal Crossing HHD + gra YO-KAI WATCH za 819,99 PLN New Nintendo 3DS Black + gry Dragonball Z i YO-KAI WATCH za 819,99 PLN Nie napisali czy gry w cyfrze czy w pudełkach, ale pewnie cyfrowe. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Szkoda, że nie ma dobrych promocji na pudełkowe gry od N. Taniej tylko wtedy kiedy mają byc w Nintendo Selects.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Conquest zarzuca nowymi promocjami na RABATOLATO: Nintendo 2DS White & Red + gra YO-KAI WATCH za 449,99 PLN New Nintendo 3DS Black + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN New Nintendo 3DS White + gry YO-KAI WATCH i Hyrule Warriors Legends za 819,99 PLN New Nintendo 3DS Animal Crossing HHD + gra YO-KAI WATCH za 819,99 PLN New Nintendo 3DS Black + gry Dragonball Z i YO-KAI WATCH za 819,99 PLN Nie napisali czy gry w cyfrze czy w pudełkach, ale pewnie cyfrowe. W pudełkach, pytałem na fb i dystrybutor Nintendo potwierdził że fizyczne.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Plan wydawniczy do końca roku: 15 lipca - Monster Hunter Generations 16 września - Dragon Quest VII 21 październik - Rhythm Heaven Megamix 23 listopad - Pokemon Sun/Moon 2016, ale jeszcze bez dokładnej daty - Dragon Quest VIII Także będę lżejszy o 800zł xD Edytowane 16 czerwca 20168 l przez ragus