Opublikowano 9 sierpnia 20168 l nintendo select najlepsze co sie moglo nam przydarzyc i nawet okladnki nie sa straszne
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l To nowe gry dla USA, przecież większość z nich Europa już ma. Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Elanczewski
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Ale najczęściej jeżeli US dostaję nową partie to niedługo potem Europa również doczekuje się kolejnych obniżek cenowych.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Białe maleństwo dziś rano przyszło (kolor Ice White, górna klapka wygląda faktycznie jakby była pokryta lodem :3), zaktualizowałem system i nawet Zeldy nie odpaliłem, bo gram w Pokemon Shuffle, wciąga jak wuj XD Zrobiłem sobie konta wszelakie, poszperałem po sklepiku, pobawiłem się wszystkimi funkcjami no i miodzio, miodzio, miodzio! Nawet rozmiar ekranu nie przeszkadza i wszystko dobrze widać. Szkoda mi jedynie tych gierek na SNESa, bo Super Metroida by się przeszło :c Ale NESowe hity również są (które Super Mario najlepsze? 2 czy 3), więc nie będzie tak źle. Shovel Knight za 6 dyszek cyfrowo to też niezły deal. No ogólnie jestem wniebowzięty i uradowany, że mam tyle grania przed sobą
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Kolejny, który podjął właściwą decyzję Shovela polecam mocno. Mario 2 unikaj bo jest kiepskie (zainwestuj w The Lost Levels o ile jest na 3DSie), kup za to Mario 3, sztos ogromny.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Białe maleństwo dziś rano przyszło (kolor Ice White, górna klapka wygląda faktycznie jakby była pokryta lodem :3), zaktualizowałem system i nawet Zeldy nie odpaliłem, bo gram w Pokemon Shuffle, wciąga jak wuj XD Zrobiłem sobie konta wszelakie, poszperałem po sklepiku, pobawiłem się wszystkimi funkcjami no i miodzio, miodzio, miodzio! Nawet rozmiar ekranu nie przeszkadza i wszystko dobrze widać. Szkoda mi jedynie tych gierek na SNESa, bo Super Metroida by się przeszło :c Ale NESowe hity również są (które Super Mario najlepsze? 2 czy 3), więc nie będzie tak źle. Shovel Knight za 6 dyszek cyfrowo to też niezły deal. No ogólnie jestem wniebowzięty i uradowany, że mam tyle grania przed sobą Super Mario Bros. 3 to najlepsza platformówka 2d jaka kiedykolwiek powstała. To mówiłem ja, Jarząbek.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Najlepsza platformówka 2D jaka kiedykolwiek powstała to raczej Super Mario World. Pozdrawiam, Rayos PS No i Shovel Knight
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Lost Levels jest jak najbardziej. Póki co chyba Zeldunię ogram, bo jak gier nakupię, to nic nie ogram XD Ale na sam początek jakieś Poki (chyba poczekam na Sun/Moon), SM3DL, Shovel Knight. Monster Hunter który najlepszy i czy jako laik serii dam radę? Phoenixy Wrighty są tylko na DSa, czy na 3DS też były?
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Trylogia po lekkim liftingu wyszła na 3ds, ale u nas chyba tylko cyfrowo.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Jest trylogia AA na 3DS'a, Dual Destinies i do tego spinoff Layton vs Phoenix. Niedługo 6ta część, a jak znasz JP to Dai Gyakuten Saiban.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Chłopy dodawajcie mnie do Friendsów: 0147-3443-2601 i wysyłajcie wasze na PW, żebym się nie czuł samotny w świecie Ninny, hihihihihi. Żeby jeszcze bateria trzymała długo, to by było wspaniałe wszystko, bo to 3D nawet dobrze działa.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Lost Levels jest jak najbardziej. Póki co chyba Zeldunię ogram, bo jak gier nakupię, to nic nie ogram XD Ale na sam początek jakieś Poki (chyba poczekam na Sun/Moon), SM3DL, Shovel Knight. Monster Hunter który najlepszy i czy jako laik serii dam radę? Phoenixy Wrighty są tylko na DSa, czy na 3DS też były? Koniecznie sprawdź jeszcze Luigi's Mansion 2 goty giereczka, a co do MH to atakuj 4 najbardziej przystępna dla początkujących
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Monster Hunter 4 jest najlepszy dla świeżaka. Jeżeli chodzi o pokemony to czekaj na SunMoon.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Super Mario Bros 2 to moja ulubiona część. Zwłaszcza etapy gdzie ucieka się z kluczem przed tym upiornym prze chu.jem.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Jesteś chyba pierwsza osobą którą "znam" i której podoba się super mario bros 2
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Co do Ace Attorneya - od dziś od 15 jest na promocji i naprawdę warto to wyrwać za taką cenę (60 złotych za Trilogy i 40 za Dual Destinies).
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Czekam właśnie na tą promocję bo ostatnio uciekł mi Dual Destinies (ahhh nie ma to jak trochę rozwiązanych spraw w sądzie).
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ten Ace Attorney do czego przyrównalibyście? To jest takie coś jak te gry od Telltale, czy jednak trzeba trochę myśleć i wyniki spraw mogą być różne?
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l trzeba myśleć i kojarzyć fakty, ale z tego co wiem to nigdy sprawy nie skonczysz tak jak sie powinna skonczyc polecalem Ci te trylogie, wez, nie zawiedziesz sie Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ogólnie fabuła jest z góry ustalona ale cała seria na tyle trzyma w napięciu na rozprawach iż nie wiesz czy uda się zdobyć werdykt "niewinny" czy nie. Plot twisty to najlepsza strona tej serii i ogólnie trzeba znać i dobrze dany język obcy i trzeba ruszyć głową i kojarzyć fakty. Gry od Telltale to samograje a Phoenixy to przede wszystkim gra tekstowa z elementami logicznymi. Co do jednego Rayos ma rację, weź najpierw oryginalną trylogię stworzoną przez autora serii Shu Takumiego (Dual Destinies nie był pod jego nadzorem).
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Wezmę to co będzie teraz na promocji za 6 dyszek, czyli chyba to o czym mówisz.