Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

13 października premiera nowej wersji kolorystycznej N3DS XL

large.jpg

Oprócz tego kolejne 3 gry zostaną dodane do Nintendo Select; Super Mario 3D Land, Luigi Mansion 2 oraz Kirby Triple Deluxe

Opublikowano

Ehh że te 3dsy nie kosztują tak 400, no 500zł. SNESowy zaje,bisty, ale płacić 8 stów za tego rumpla w 2017 roku? Nie godzi się no.

Opublikowano (edytowane)

Ja cały czas mysle czy nie sprzedać swojego i wziąć wersjie z metroidem xD ale w sumie bez sensu

Edytowane przez kubson
Opublikowano

O jaaaaaaki fajny! Ze wszystkich jakie wyszły - ten mi się podoba najbardziej! Ale też raczej swojego paskudnego niebieskiego nie ruszam. No i jak Sugar pisze - Nintendo się przecenia troszkę, za drogi jest New3DS XL. Powinny kosztować zwykłe wersje max 150 usd a te 2DS po 99 i by tego sprzedali jeszcze z 10-15 mln na świecie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako Nintendozbok roku 2016 nie powinieneś nawet zadawać takich pytań, ale że już mamy 2017 masz odpuszczone. 

Szybka karta, więc powinna być ok. Ja planuję włożyć 32 GB kingstona, ale póki co żadna promocja na eshopie nie usprawiedliwia wymiany małej karty dodawanej do konsoli.

Opublikowano

pytam zapobiegliwie, bo wiem jedynie ze do new sdxc nie wejdzie, a nie wiem jak jest z klasami i typami zwyklych sdhc ;) dzięki za odpowiedź. w takim razie tą kupię. w moim 3dsie latałem od wielu lat na 8gb, ale często musiałem żonglować gierkami jak coś dostawałem nowego, 32gb już mnie zaspokoi definitywnie.