Rezoo7 218 Opublikowano 17 maja 2022 Opublikowano 17 maja 2022 Ależ mi SMT IV teraz dobrze smakuje, po sprzedaży old 3dsa próbowałem tą pustkę wypełnić emulatorami (PC, Android) ale to nie było to. Jednak dwa ekrany robią robotę Zacytuję jednego z recenzentów "Ostatnia taka konsola" 2 Cytuj
Labtec 3 683 Opublikowano 18 maja 2022 Opublikowano 18 maja 2022 18 hours ago, Rezoo7 said: Zacytuję jednego z recenzentów "Ostatnia taka konsola" amen Cytuj
grzybiarz 10 386 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Odpaliłem Miitopie i wsiąkłem na dwie godziny. Czyszczę mapę na 100%. Co z tego ze dziecinna grafika i dość ułatwiony gameplay, ale czuję pełen relaks przy gierce. Taki trochę stary fajnal dla dzieci, w sosie Nintendo. Cytuj
friedrich 70 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Cieszę się ze nie jestem jedyny Miitopia to gra tak specyficzna w swojej prostocie, ze byłem w dużym szoku, iż mi tak podeszła. Cytuj
Rezoo7 218 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 19 godzin temu, grzybiarz napisał: Odpaliłem Miitopie i wsiąkłem na dwie godziny. Czyszczę mapę na 100%. Co z tego ze dziecinna grafika i dość ułatwiony gameplay, ale czuję pełen relaks przy gierce. Taki trochę stary fajnal dla dzieci, w sosie Nintendo. Ja z kolei odpaliłem FE Awekning z 2 tyg. temu i nie mogę do dzisiaj się oderwać Świetna mobilna konsolka. Cytuj
Suavek 4 959 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Muszę przyznać, że gdyby nie krzyżak oraz głośnik mono, to 2DS byłby zajebistym modelem konsoli, pomimo opinii, że to żart i sprzęt dla dzieci. Głośnik w sumie zły nie jest, przynajmniej dla mnie, bo audiofilem nie jestem i wszystko słyszę dobrze, ale krzyżak niestety słaby. Miękki, zero "kliknięcia", nijak się nadaje do większości gier wymagających jakiejkolwiek precyzji. Wciśnie się go za słabo, to gra nie załapie. Coś jak krzyżak DS Lite, albo jeszcze gorzej. Gdyby nie to, to zarąbista konsolka. Niesamowicie wygodna w przeciwieństwie do "składaków". Bardzo fajne duże triggery (klik bardziej z boku, niż z góry), sprzęt lekki i dobrze leży w dłoniach. Nie męczy nadgarstków, ani nie wżyna się w dłonie. Ekrany dobre, a fakt że są blisko siebie jeden przy drugim to tylko plus, jak dla mnie. Co prawda mam używany egzemplarz, ale bateria również zdaje się trzymać dłużej, niż oryginalny 3DS. Wgrałem CFW (faktycznie banalnie proste), zamówiłem kilka gier z Japonii (zdjęty region-lock), wgrałem garstkę gier DS i GBA z backlogu (również japońce z patchem "zangielszczającym") i 3DS nagle otrzymał drugie życie, pomimo swego wieku. Miał być sprzęt do rezerwy i ewentualnego eksperymentowania, a tu wychodzi, że co dzień jest w użytku. Cytuj
Shen 10 104 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 46 minut temu, Suavek napisał: pomimo opinii, że to żart i sprzęt dla dzieci. Śmiałem się z tej pokraki, póki nie kupiłem po kosztach wersji z usa, bo mam pare gier z tamtego regionu. Jak trafiła w moje łapy to zmieniłem zdanie o 180 stopni, niby nadal brzydka, ale gra się duzo wygodniej niz na tych rozkladanych mydelniczkach. Cytuj
grzybiarz 10 386 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Na cfw pobierasz patche? Zalogowałes się na swoje konto? Cytuj
Suavek 4 959 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Opublikowano 26 kwietnia 2023 Konto Nintendo mam podpięte do innej konsoli, ale z tego co czytam można bez problemu się logować i aktualizować wszystko na CFW. 1 Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano sobota o 08:25 Opublikowano sobota o 08:25 3ds w 2025 hot or not? Lepiej new 3ds czy new 3ds xl? Ponoć rozdzielczości takie same Wyłączyli eShop i granie online, oznacza to że jak kupię gierkę w pudle to już nawet patcha nie pociągnie jak był jakiś? Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 08:49 Opublikowano sobota o 08:49 Tam były w ogóle jakieś łątki do gier? xd Ograłem z 20 gierek i nie kojarzę. Ja mam new 2DS XL i jest bardzo spoko. Rozdzielczości na pewno te same. Jak nigdy nie miałeś to na pewno warto, tak samo jak DSa czy GBA. Te dwie ostatnie gry mają przepiękne gry 2D i dalej się w to dobrze gra. Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano sobota o 08:57 Opublikowano sobota o 08:57 Strzelałem z patchami xdd Do GBA mam anbernica, switcha z abo i steam decka, a DS nadrobił bym na 3ds właśnie Cytuj
Assassins_78 1 204 Opublikowano sobota o 09:08 Opublikowano sobota o 09:08 Ja właśnie szukam, celuje w New 3DS XL z ekranem IPS. Jestem w trakcie negocjacji Spoiler 1600 zł pełny komplet, stan idealny. Czerwona. Cytuj
Jukka Sarasti 479 Opublikowano sobota o 09:11 Opublikowano sobota o 09:11 https://www.timeextension.com/news/2025/02/level-5s-3ds-cinematic-adventure-time-travelers-receives-english-fan-translation Jedna z gierek Level 5 na 3DS dostała fanowskie tłumaczenie. Cytuj
Ukukuki 7 420 Opublikowano sobota o 09:13 Opublikowano sobota o 09:13 15 minut temu, Daffy napisał(a): Strzelałem z patchami xdd Do GBA mam anbernica, switcha z abo i steam decka, a DS nadrobił bym na 3ds właśnie Nie lubię ogrywać gier z DSa na 3DS, nie podoba mi się skalowanie i rozmiar pixeli. Dużo lepiej mi się gra na DSie w te gierki. 1 Cytuj
Labtec 3 683 Opublikowano sobota o 09:36 Opublikowano sobota o 09:36 Nie jest najgorzej ale coś w tym jest bo tez wole wyciągnąć DS-a do DS gierek 3DS - New 3DS XL New 3DS XL - DSi XL 3 Cytuj
Assassins_78 1 204 Opublikowano sobota o 09:42 Opublikowano sobota o 09:42 Ale teraz to mi zaimponowałeś Cytuj
NemoKOF 720 Opublikowano sobota o 09:51 Opublikowano sobota o 09:51 41 minut temu, Assassins_78 napisał(a): Ja właśnie szukam, celuje w New 3DS XL z ekranem IPS. Jestem w trakcie negocjacji Ukryj zawartość 1600 zł pełny komplet, stan idealny. Czerwona. Jak z jednym to da się taniej dobrać, chyba że pudełka coś warte dla ciebie. 3ds nie miał w pudełku nawet ładowarki. Czy warto ogólnie? Pewnie. Ale minimum górny ekran IPS i tylko konsola New. New 2ds ma tylko ekrany TN, nie polecam chyba że dorwiemy tanio ale brzydkie te ekrany niestety. 1 Cytuj
Assassins_78 1 204 Opublikowano sobota o 09:54 Opublikowano sobota o 09:54 @NemoKOF Właśnie górny jest tylko IPS, dolny TN wiec dlatego negocjuję cenę Tak pudełko i papierologia musi być, wiadomo w jakim celu Cytuj
NemoKOF 720 Opublikowano sobota o 09:55 Opublikowano sobota o 09:55 Do ogrywania DS na 3ds jest twilight++ które ma kilka opcji skalowania + jest tryb pixel perfect, są oczywiście ramki wtedy. Jak nie miałeś nigdy to żeby sprawdzić jakiś new 3ds dobry wybór na start. Cytuj
Mari4n 591 Opublikowano sobota o 10:16 Opublikowano sobota o 10:16 Na 3DS były łatki, monster hunter na pewno miał, i pokemony US/UM. Cytuj
Labtec 3 683 Opublikowano sobota o 10:27 Opublikowano sobota o 10:27 Duzo gier ma, i nadal można je ściągnąć oficjalnie i nie oficjalnie na cfw Cytuj
grzybiarz 10 386 Opublikowano sobota o 11:17 Opublikowano sobota o 11:17 Ja do gier z nds używam jakiś programator za 20 zł. Kompatybilność 99.9%, a ten twilight nie ma aż takiej. No, ale bomba czasowa była - odpaliłem w 2025 i nie działało, trzabylo soft nowy pobierać. Chcę ograć chrono trigger po polsku, ale muszę zdjąć zabezpieczenie antypirackie, bo w momencie użycia teleportu - gra zwiesza się Ale jako że 3ds to handheld, porobiłem sobie wersje CIA gier z GB gbc i gba. No i zajebiście się gra, nawet w te starocia. Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano sobota o 11:25 Opublikowano sobota o 11:25 A to przerobiony 3ds to nie jest po prostu tak że wrzucasz "kopie" na memorke i jazda? Btw a jak z tymi pikselami i wyważeniem konsoli new3ds vs new3ds xl jeśli oba mają ips? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi