Paliodor 1 761 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 O której ta mega zapowiedź ma być ujawniona? Cytuj
w_s 30 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Ja wolałbym na 3DSa jakąś kolejną platformówkę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Oby nie. Ten gatunek już ma "kilku" przedstawicieli na 3dsie Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Jak sobie juz robimy koncert zyczen, to czekam na nowr fire emblem. Awakening mialo byc ostatnie jesli slabo sie sprzeda, a okazalo sie hitem. Pytanie tylko kiedy kolejna odsłona. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 (edytowane) Intelligent Systems (od Fire Emblem) Strategia turowa Steampunk 2015 Połączenie strategii z third person shooterem @jasonschreier Holy crap, this looks like Valkyria Chronicles #3430 Nintendo Life @nintendolife 31s Characters wear backpack-boilers, with a certain number of little puffs of steam that power both movement & attacks each turn #E3 So it's basically the most cherished Sega IP of the past 10 years, combined with Fire Emblem/Advance Wars, set in steampunk London, with superhero agents led by Abraham Lincoln, fighting aliens from outer space, with a comic book style, no overhead map, and third-person shooting. Michael "TYP" Cole: You will collect items and weapons. You cannot just grind to get a powerful enemy. Must build a balanced team Neal Ronaghan: Inspiration from Silver Age comics on art design. Jack Kirby, Mike Mignola were inspirations "The aliens are inspired by HP Lovecraft." #3663 Nintendo Life @nintendolife 1m Lots of verticality in the stage designs - can use for scouting! Also one of the characters appears to be an actual lion <3 #E3 Szaleństwo. Jutro gameplay. Edytowane 12 czerwca 2014 przez ragus Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Skoro robi to taka ekipa, to o poziom gry nie trzeba się bać. Bedzie kolejny must have. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Meh, zupełnie nie moja broszka. Ale zapowiada się na to, że gra będzie dobra. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 No ja nie ukrywam że jak zobaczyłem tego tajemniczego exa od Ninny to ogarnął mnie pusty śmiech. Liczyłem na coś z przytupem a tu tytuł którego chyba nawet kijem nie tknę. Tegoroczne e3 w temacie handheldów to straszna żenada. Po tym co Sony odstawiło z Vitą i Square ze swoim Type-0, liczyłem że chociaż Ninny stanie na wysokości zadania i coś zadziała w temacie 3DSa. No cóż, przeliczyłem się. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 coś z przytupem czyli co? dostaniemy zapewne kolejną rewelacyjną strategię na poziomie advance wars czy fire emblem. 9/10 murowane Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Co jakiś czas mamy nintendo direct i tam oglaszaja gry, wole ich rozwiazanie. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 Intelligent System chyba dłubie nad następnym Fire Emblem bądź Advance Wars: This evening at a special event, Nintendo and Intelligent Systems announced a new intellectual property for 3DS, a turn-based strategy game with shooter elements called Code Name: STEAM. During a post-presentation Q&A session, the company's other strategy titles were brought up. When are we going to get another Advance Wars? According to producer Hitoshi Yamagami, patient fans will be rewarded hopefully not too far from now. "We are always thinking about the next iteration of Advance Wars and Fire Emblem," he said. "We can't reveal any of those details tonight, but when the time is right we will." And as for Shin Megami Tensei X Fire Emblem? "We are right on schedule," explained Yamagami, before noting that if he provided any more details he'd lose his job. Co się tyczy tego STEAM to zapowiada sie ciekawie i zwariowanie.Liczę, że wkrótce wrzucą jakiś gameplay do sieci. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 coś z przytupem czyli co? dostaniemy zapewne kolejną rewelacyjną strategię na poziomie advance wars czy fire emblem. 9/10 murowane Coś z przytupem? A choćby jakiś Metroid, czy rasowy jRPG pokroju Golden Suna... Na nowe IP też bym się nie obraził, ale żeby było to coś sensownego bo ten cały STEAM wygląda jak ukłon w stronę hamburgierów. Nie wiem, może coś z tego tytułu wyjdzie, ale dla mnie klimat, tematyka i stylistyka są absurdalne i totalnie poza moim kręgiem zainteresowań. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2014 Opublikowano 12 czerwca 2014 na streamie nintendo pokazuja STEAMa a tu wszedzie cisza?? fajnie wyglada Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 W ogole mi nie lezy zachodni design w tej grze. Moze gameplayem gra sie bedzie bronic. Cytuj
bluesboy 0 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 Witam ! Mam już 3DS-a i przymierzam się do kupna 3DS-a XL. Mam pytanie do forumowiczów. Czy są jakieś gry na 3DS-a, gdzie mając jeden kartridż gry możemy zagrać z kumplem w multi/coopie na dwa 3DS-y? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2014 Opublikowano 13 czerwca 2014 http://www.ppe.pl/news-29136-nintendo_planuje_stworzyc_dwie_wersje_metroid___w_2d_i_w_konwencji_fpp.html <3 <3 <3 <3 @up Mario Kart 7 Mario Party Super Street Fighter IV 3D StarFox 64 3D tak na szybkiego Cytuj
czapa 651 Opublikowano 9 lipca 2014 Opublikowano 9 lipca 2014 Od 2 dni nie mogę updatować konsoli do najnowszego softu. Mieli mieli i wyskakuje error. Czy ktoś ma podobnie czy tylko ja? Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Witam. Szybkie pytanie: ile trzeba wyłożyć, żeby stać się posiadaczem 3DSa 1. XL 2. Zwykłego wraz z kartą pamięci, jakąś grą i wszystkim co niezbędne? W ogóle co trzeba kupić? Wiem, że XL nie ma ładowarki w zestawie (co jest w ogóle tragiczne, no ale...). Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Około 600-700 PLN i masz essential komplet nowa konsola + ładowarka. Karta pamięci juz jest (4GB) w zestawie. Reszta akcesoriów to już według uznania. Gry od 100 do 170 zł, zależy jakie, ceny raczej nie spadają. Niestety . 1 Cytuj
w_s 30 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Dla tych co gry kolekcjonują to rzeczywiście minus, ale dla osób które po zrobieniu sprzedają to duży plus. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 (edytowane) Zamierzam kupić 3DS XL i mam pytanie odnośnie kart pamięci, które są dołączane do zestawów na allegro. Jeżeli nie zamierzam nic piracić i kombinować, tylko kupić oryginalnego Mariana i Monster Huntera to czy potrzebuję taką kartę 4 Gb albo 8 Gb? Bo zakładam, że 2 Gb pamięci wewnętrznej starczy mi na save'y Chyba, że będę dużo pobierał rzeczy ze sklepu online, to rozumiem że wtedy karta może się przydać. Docenię jak ktoś objaśni mi ten temat Z góry dzięki. Edytowane 20 lipca 2014 przez falcon87pl Cytuj
czapa 651 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 (edytowane) Savy zapisują się na kartridżach, ja mam standardową kartę i miejsca wystarcza w zupełności a mam sporo gier z eshopu. Edytowane 20 lipca 2014 przez czapa Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 (edytowane) Taki opis znalazłem na jednej z aukcji: "Sprzęt ma wbudowaną kartę SDHC o pojemności 4 GB, co daje więcej miejsca na gry pobrane z internetowego sklepu Nintendo, zdjęcia 3D, filmy itp." Czyli standardowa pamięć to 2 GB, a w niektórych konsolach jest 4 Gb i dlatego wyróżniają to na aukcjach? I czy w obu przypadkach te karty są wbudowane bez możliwości wymiany? Edytowane 20 lipca 2014 przez falcon87pl Cytuj
czapa 651 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 Wymienić z tego co wiem można bez problemów. Właśnie sprawdzałem i u mnie siedzi 2 gb Toshiba. Pewnie sprzedawca dorzucił kartę od siebie aby podbić cenę. Chyba że w XL dawali 4 gb w standardzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi