aux 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Niebieski XL? Cudeńko! Cena bardzo dobra, jak kupowałem to niestety nie było ciekawych ofert na Allegro. Trzeba stale obserwować aukcje, jeden gościu miał niedawno kilka sztuk Zeldowego XL po 650zł. Cytuj
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 No widzialem te zeldowe maja ale bez gry wiec jak juz to bym wolal na ultimie za 800 z gra:) No nic bede szperal:) Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kupował ktoś w tym sklepie? http://konsoleigry.pl/konsole/2316-konsola-nintendo-3ds-xl-czarna-045496501235.html Bo cenowo gry maja dosc w porzadku ale nie wiem czy to nie jakies waly czy cos: http://konsoleigry.pl/konsole/2316-konsola-nintendo-3ds-xl-czarna-045496501235.html Cytuj
genjuro 84 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 No ceny za niektóre tytuły naprawdę niezłe. Szczególnie za Bravely Default, które dzisiaj kupiłem na allegro za 149 zł ( Swoją drogą, w dziale RPG, nie ma tematu o BD. Czyżby nikt w to nie grał ? ) Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Odpisali mi ze wszystko pochodzi z Europejskiej dystrybucji od Pl. dystrybutora bo pisalem zeby nie bylo ze sprzedaja jakies amerykanskie itp. Swoja droga wkurzajace jest to ze nie ma w tych 3dsach ladowarek. Cytuj
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kupował ktoś w tym sklepie? http://konsoleigry.pl/konsole/2316-konsola-nintendo-3ds-xl-czarna-045496501235.html Bo cenowo gry maja dosc w porzadku ale nie wiem czy to nie jakies waly czy cos: http://konsoleigry.pl/konsole/2316-konsola-nintendo-3ds-xl-czarna-045496501235.html Ja u nich kupowałem grę na PS3 i wszystko bez problemów. Ceny rzeczywiście mają fajne na niektóre tytuły. Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Swoja droga zastanawiam sie czy nie lepiej wziac 3dsa xl zelda edition bo wyglada pieknie jedyny minus to ta gra w wersji cyfrowej no ale konsolka ladniutka. Cytuj
methodment 31 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Miałem kupić XL Zelda Edition, ale nawet moja dziewczyna powiedziała, że ten złoty wygląda tandetnie. Skończyłem z czarną XLką. Kupiłem w Warszawskim Mad Games, 2 miechy temu za 560 pln nówkę. Polecam ten sklep, pomimo dziadowskiej obsługi. Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Ok zdecydowalem sie na wziecie 3dsa xl w wersji zelda do tego pokemon X na poczatek i teraz pytanie co polecacie ograc pozniej z gier na 3dsa i klasykow z dsa? To bedzie moja pierwsza przygoda z konsolka nintendo (Wczesniej tylko na emulatorach) I chcialbym poczuc ta magie N. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Ok zdecydowalem sie na wziecie 3dsa xl w wersji zelda do tego pokemon X na poczatek i teraz pytanie co polecacie ograc pozniej z gier na 3dsa i klasykow z dsa? To bedzie moja pierwsza przygoda z konsolka nintendo (Wczesniej tylko na emulatorach) I chcialbym poczuc ta magie N. Zelda OOT na pewno, Super Mario 3D Land, Donkey Kong? Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Jestem otwarty na kazdy gatunek raczej ale glownie interesuja mnie rpgi lub gry z takim elementem. Najbardziej mnie zastanawia jak dlugo jeszcze konsolka moze byc wspierana i wychodzic beda nowe tytuly wiadomo cos? Cytuj
genjuro 84 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Fire Emblem Awekning, Monster Hunter 3 Ultimate. Z tytułów drugoplanowych - Castlevania Mirror of Fate, Ghost Recon Shadow Wars. Na temat Bravely Default sie nie wypowiadam czy to szlagier czy nie, bo ogralem tylko demko, ktore mi sie podobalo, a sama gra juz do mnie leci ( mam nadzieje) Cytuj
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Na allegro nic nie ma? Mnie fabrycznie nowy, niebieski xl kosztowal 530zl Na allegro duzo takich ze pisze 'nowy' a sie okazuje ze 3 miesieczna gwarancja i powystawowy wiec juz wole dolozyc te 100 i kupic w sklepie ale jak trafiles to gratuluje bo cena super. Ja mam jeszcze pytanko dla tych co mieli do czynienia z xlem i ze zwyklym ktory lepiej wypada, bo rozne opinie sa o xlu ze troche rozmazuje gierki i pixeloze robi z niektorych. Cytuj
genjuro 84 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Ja mam zwyklego 3ds'a. Na poczatku dziwnie mi sie trzymalo, bo duzy ze mnie chlop i mam dlonie jak bochny, ale teraz juz sie przyzwyczailem. Pamietam jak na poczatku dostawalem skurczow w dloni od trzymania konsolki. Moge ja smialo polecic kazdemu. Gram w MH3U bez zadnych przystawek kontrolerow i uwazam ze jest bardzo wygodnie. Jezeli chodzi o ekrany, to w zwyklym 3ds'ie - na przykladzie np. MH3U czcionka jest lekko malutka i czasami musze sie przyjrzec mocniej bo wyrazy sie zlewaja ( a moze to juz wiek? ). Na 3d nie gram bo nie lubie, ale testowalem i tu jest kwestia gustu. Osobiscie nie gram i uwazam ze 3d sprawdza sie tylko w niektorych grach, a szczegolnie w takich gdzie ekran jest bardziej statyczny. Przy dynamicznych ruchach kamery, nie jest juz tak fajnie. Cytuj
Gość Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Ja sie jednak skusiłem na 3dsa Xl motyw zelda Pieknie wyglada ta konsolka jak juz kupowac to na calego. Sam jestem ciekaw jak mi podejdzie to wszystko bo to bedzie 1 przygoda z nintendo od czasow gba na emulatorach. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Myślę że będziesz zadowolony. Zazdroszczę złotego 3DSa XL. Też się kiedyś zastanawiałem czy brać XL, poczytałem fora, obejrzałem porównania na YT i kupiłem. Duże ekraniki są super. Z DSi XL też jestem zadowolony. Pixeloza tak czy siak występuje na tych konsolach, bo nie są HD potwory jak Vita. Dodam jeszcze że styl graficzny przenośnych gierek na Nintendo jest jedyny w swoim rodzaju. Gram sobie obecnie w Zeldę Spirit Tracks i jestem zachwycony. I mam gdzieś pixele i ząbki. Cytuj
Gość Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 (edytowane) Wlasnie o to chodzi o fun a nie o grafike. Na razie bede ogrywal zelde ktora daja digitala w packu z konsolka i pokemon X. W nastepnym miesiacu na pewno kupie bravely default i jeszcze jakies 2 tytuly pewnie:) Jest co ogrywac Ps. Mam takie pytanko bo wiem ze 3ds ma region locka do swoich gier. A jak to jest z kompatybilnoscia i grami z dsa tez jest na nie lock czy chodza normalnie? Edytowane 26 sierpnia 2014 przez Gość Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Coś się zaczyna kręcić na serio. Jakiś francuz o niezłej reputacji jeżeli chodzi o szarą strefę, zdołał podobno odpalić takie cudo na 3DS'ie. A Homebrew Channel, tak jak na Wii ma pozwolić odpalać homebrew/emulatory. Według twórcy oprogramowania, zniesienie blokady regionalnej również jest możliwe, ale jeszcze nad tym nie pracował. Piraty niby mają nie działać, ale znając życie, prędzej czy później zadziałają. Aha, ma to być wgrywane nie przez jakiś programator, a przez grę, której nazwa ma zostać ujawniona w tym tygodniu. Francuz podał delikatne wskazówki: a)tania b)3rd party c)dostępna w eShopie, ale nie w każdym regionie Detektywi wywnioskowali, że może chodzić o Dead or Alive Dimensions. Gra pozwala odpalać obrazki jpeg i bardzo możliwe, że dzięki temu ma stanowić furtkę dla Homebrew Channel. Podobna sytuacja była kiedyś z PSP i Lumines. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 O, akurat DoA: D posiadam skoro Ninny nie zamierza ściągać blokady regionalnej, to to będzie jedyne sensowne wyjście. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 A tak z ciekawości zapytam - w co zamierzasz zagrać po ewentualnym ściągnięciu blokady regionalnej? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Hmmm... np mógłbym ściągać z PlayAsia gry taniej niż w Europie? Cytuj
Gość Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Europejskie wersje tez maja w spoko cenach czesto mozna zamawiac. Sam bym chetnie to lyknal i doplacil w porownaniu do naszych wersji ale out of stock http://www.play-asia.com/bravely-default-deluxe-collectors-edition-paOS-13-49-en-70-77it.html Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Ciekawa sprawa z tym homebrew. Dużo osób się ucieszy. Mnie jednak nie jest to potrzebne. Cierpliwie czekam na Shovel Knight i przede wszystkim na Youkai Watch. To co mnie interesuje mam w europie. Cytuj
Gość Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 A youkai watch potwierdzili wydanie w Eu w ogole? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Jeszcze nie. Na razie podali że w USA wyjdzie w 2015. Ale wiele czynników wskazuje że gra pojawi się także u nas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi