pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Przy pierwszym pobieraniu wywalilo mi jakis error ale potem juz poszlo dobrze. Dosyc szybka odpowiedz na podobny feature na Vicie. Nintendo pierwsze zapowiedziało ten update z motywami, jeśli dobrze pamiętam A widzisz, tego nei wiedzialem. Sony wyrobilo sie jednak szybciej Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 czy dobrze wnioskuje że te themy które są automatycznie dodane to są tylko zmiany kolorków? nintendo goni EA jeśli chodzi o dojenie kasy, nie dodają ładowarek, a teraz dali opcje themów ale nawet 1 sensownego za darmo nie dali , małe żółte chujki 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Kochane żółte łobuzy, z przyjemnością dałem 8zł za piękny theme z Zeldy. Jest nawet odpowiednia muzyczka. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Będzie idealnie pasował do mojego Zeldowego 3DSa classica <3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 ja może nawet bym rozważył theme z monster huntera jesli taki jest/będzie, 8 zł to nie majątek, ale musiał bym najpierw doładować jakoś pieniądze na nintendo shopie, karty kredytowej nie mam, pewnie bym musiał kupić zdrapke albo coś (jakie są możliwości?) wiec ogolnie robienie tego wszystkiego dla głupiego thema to troche mi sie nie chce. z drugiej strony sama zmiana thema to plus i aż dziwne że tyle trzeba bylo na to czekać, fajnie jest móc sobie urozmaicić konsole. tylko kurna czemu nie dali chociaż jednego sensownego gratis, na innych konsolach jest masa gratisowych promocyjnych themów.. eh nintendo, ciągle ciężko pracuje żeby wzbudzić we mnie (pipi)ice to już nawet xbox mnie tak nie w(pipi)ia, bo jego poprostu mam gdzieś, ale tutaj jest kilka świetnych gier, ale trzeba sie użerać z po(pipi)aną filozofią nintendo Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Debetowki tez nie masz? A zdrapki latwo dostac Cytuj
ppibo1 1 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Witam. Nie miałem do czynienia z konsolami przenośnymi. Mam pytanie czy warto kupić Nintendo 3DS? Lepiej kupić wersje XL czy normalną? Gry używane można na spokojnie sprzedawać? Dzięki za odp! Cytuj
czapa 651 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 uuu ten theme z Zeldy robi robotę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Debetowki tez nie masz? A zdrapki latwo dostac mam taką która nie chciała działać na PSN więc pewnie w eshopie też nie zadziała a gdzie te zdrapki? wygooglowałem na szybko to jakoś nie znalazłem wcale tak dużo, nawet na allegro nie bylo, ale może źle szukalem Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja mam debetowke z mbanku i smiga wszedzie. http://www.epaypolska.pl/epaypolska/produkty/gry/nintendo-eshop-card/ Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja do takich zakupów mam wirtualną pre-paidówkę z BZWBK i też wszędzie śmiga. No i są przecież te eShop karty, w każdej galerii jest jakiś salonik prasowy z takim stuffem. Nie ma tu żadnego problemu. Szkoda tylko że nie ma tych doładowań na Allegro. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 awesome <3 ta muzyka! Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Mówiłem. Mam nadzieję że dodadzą więcej z Zeldy i Mario. I jakiś Metroid by się przydał. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Szkoda, że nie można zrobić od razu screena całego homea, tylko dwa osobno :< Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Mówiłem. Mam nadzieję że dodadzą więcej z Zeldy i Mario. I jakiś Metroid by się przydał. Jak dadzą Metroida to sam zapłacę. Ewentualnie chciałbym żeby Capcom wrzuciło coś z Residenta albo żeby Konami stworzyło coś z MGS'a Edytowane 7 października 2014 przez pawelgr5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 póki co dostępne themy wcale mnie nie ruszają, ale jak sie pojawi coś z monster huntera to może rozważę zakup Cytuj
lechu 21 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Te bazowe theme'y to padaka - włączyłem i zaraz wyłączyłem wracając do defaulta. Płatne nie wiem, ale po przeglądnięciu propozycji na eShopie jakoś nie czuję potrzeby kupowania któregokolwiek z nich. Jedyny plus taki że samo menu troszkę poprawili. Zmiany może nie są duże ale estetyka in plus. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Podstawowe theme'y na XL'ce wyglądają tak sobie. Widać, że ikonki i tekst na górnej belce (bateria, godzina..) przystosowane są pod jasne tło, na kolorowym wyglądają tragicznie, jak z zaliczenia zajęć grafiki komputerowej na polskich studiach. Powinni to byli dostosować, albo od biedy dać białe tło w belce. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Jak wygladaja gry z NDS na 3DS - czy na XL bardzo widac postrzepione krawedzie ? Fajnie gdyby przynajmniej bylo rozmywanie tekstur jak w przepadku gier z PSX na PS2/PS3. Edytowane 10 października 2014 przez saptis Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 możesz włączyć oryginalną rozdzielczość gier DSowych na 3DSie podczas ich uruchamiania. na Classicu przez to obraz jest mniejszy niż w oryginalne, ale za to dużo ostrzejszy (duh). Normalnie, jest lekko rozciągnięty, ale nie kłuje to aż tak bardzo po oczach. Nie ma rozmazywania tekstur. Jeśli chodzi o oryginalną rozdzielczość na XL, to uzyskujemy obraz identyczny z tym jaki widzielismy na Nintendo DS Jeśli chodzi o rozciągnięty, to wiadomo, wygląda to dużo gorzej. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Nowy filmik GameSpotu ukazujacy New 3DS i New 3DS XL z porownaniem do poprzednich wersji konsol: Ja z cala pewnoscia kupie New 3DS XL, najbardziej chcialbym w kolorze bialym, ale pewnie na start tylko maly bedzie bialy, a duzy granatowy jak na powyzszym filmiku. Edytowane 10 października 2014 przez saptis 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) pikne opakowanie, pikne nakładki, pikny sri di esu -- kasa sama wyskoczy z portfela,......po raz kolejny ps: Japończycy wiedzą co dobre Edytowane 11 października 2014 przez kazuyoshi Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Wiadomo kiedy w Europie premiera tego NEW 3ds ? Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 Wiadomo tylko że 2015. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 13 października 2014 Opublikowano 13 października 2014 awesome <3 ta muzyka! maaaam i ja Szkoda tylko ze nie mozna wybrac pozycji, bo wolalbym srodek tej tapety tam gdzie sa ikonki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi