Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo kiedy w Europie premiera tego NEW 3ds ?

Wiadomo tylko że 2015.

Skoro tak to Ds lite mi jeszcze chwilę posłuży ;)

Wysłane z mojego HTC One

Edytowane przez Myriu
Opublikowano

awesome <3 ta muzyka!        

maaaam i ja

10724963_341971732641105_974953906_n.jpg

Szkoda tylko ze nie mozna wybrac pozycji, bo wolalbym srodek tej tapety tam gdzie sa ikonki

Dostajesz plusa za Excitebike. Za dzieciaka zagrywalem sie jak glupi. Teraz jak kupilem to pogralem yulko 2 godziny ale nadal calkiem fajnie. RObienie wlasnych plansz jest za(pipi)iste :D

Opublikowano

awesome <3 ta muzyka!        

maaaam i ja

Szkoda tylko ze nie mozna wybrac pozycji, bo wolalbym srodek tej tapety tam gdzie sa ikonki

Dostajesz plusa za Excitebike. Za dzieciaka zagrywalem sie jak glupi. Teraz jak kupilem to pogralem yulko 2 godziny ale nadal calkiem fajnie. RObienie wlasnych plansz jest za(pipi)iste :D

Gra nawet fajnie wygląda z efektem 3D, choć ja dostałem za darmo za swego czasu, tak jak większość tych gier jako ambasador 3DS

Opublikowano

Tylko ja się postarałem o zrzuty ekranu po prostu z Zeldowego motywu, zamiast zrobć zdjęcie? lenie! Czekam na New 3DS, coraz bardziej mi się podoba, pomimo pierwszych hejtów 

Opublikowano

A do czego sie odnosi post o ds lite w temacie o 3ds bo nie kumam?

wysłane z mojego kibla

To, że kolega wyżej napisał o nowym 3DS ie który wychodzi w Europie 2015 roku a ja zastanawiam się nad jego kupnem, ale się powstrzymam skoro tak panie Qpa :)

Wysłane z mojego HTC One

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze jedno porównanie prędkości

Co ciekawe New3ds XL jest szybszy od zwykłego ;)

Przy takich różnicach można z pewnością stwierdzić , że to nie jest tylko odświeżenie linii ale taki 3,5DS - przedłużenie życia konsolki.

Edytowane przez _mike
Opublikowano

Wiadomo coś o cenie nowego 3dsa malucha ? W przeliczeniu yen na pln wychodzi niecałe 500zł co jest bardzo fajną ceną. Chętnie bym przyciął w mh4,a na starym 3dsie seria byla dla mnie niegrywalna przez niewygodne sterowanie kamera.