Rayos 3 170 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 Napisz może w takim razie maila do Nintendo, dziwne, jakbyś nie mógł pobrać jeszcze raz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 października 2014 mam pytanie! jaki jest najlepszy harvest moon na 3ds? i serio bardzo proszę o uzasadnienie, chce dowiedzieć się konkretów od osób które serio grały w te harvest moony, nie chce zobaczyc "bierz harvest XXX" , serio bardzo proszę o uzasadniene żeby uzasadnić swoją prośbę powiem że grałem w - HM na psx, i przyznam że chyba najmilej go wspominam - HM na ps2, był ok ale dosyć powolny i chyba troche ograniczony - HM na psp, wersja futurystyczna, było dobrze, ale z jakiegoś powodu szybko mi sie znudził - HM na psp, wersja klasyczna, był naprawde fajny, postawił bym go na drugim miejscu zaraz za wersją z PSX, naprawde przyjemna gierka, jednak tragiczne loadingi między każdą lokacją oraz to że było "dobrze" ale jednak bez szału spowodowało że jakoś bardzo długo w niego nie grałem tak więc klasyk z PSX jest dla mnie najlepszy, wersja na psp też była fajna, ale jednak miała wady teraz gdy znacie moje doświadczenia z HM - ponawiam pytanie, jakiego HM kupić na 3ds żeby być zadowolonym i zyskać najwięcej zabawy? PS dam plusa za każdą wyczerpującą odpowiedź fani farmienia łączmy się Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 A new Beginning to jeden z najlepszych HM wydanych ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 października 2014 Moglisbyscie cos o nim napisac? Plusy i minusy albo porownanie do tych HM w ktore gralem? chodzi mi o pigułkę informacji od gracza. Bo recenzje recenzenta to sobie moge poczytac ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Balbiś 0 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Cześć Wszystkim! Mam pytanie dotyczące kart z punktami Nintendo. Dawno temu gdy kupowałem gry jeszcze na Nintendo DS, gry posiadające na folii pasek z czerwonym logo Nintendo posiadały w środku zdrapkę z kodem. Kod pozwalał na rejestrację gry w klubie Nintendo i doładowywał konto klubowicza punktami. Ostatnio spotkałem się w sklepie z opakowaniem od SSB, gdzie taki pasek też był, ale logo nie było czerwone a srebrne. Czy w takich opakowaniach kody też się znajdują? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 W każdym nowym pudełku z grą jest PIN kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Ten nintendo klub dziala juz legalnie dla Polski czy nadal trzeba kombinowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Jak ostatnio zebrałem punkty to musiałem zamówić na kumpla w uk, a potem mi to wysłał do Polski dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Jak zyc...Polska ciagle w (pipi)e. Za te wszystkie punkty mialbym fajne bajery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 Nie masz kogos w uk? Pewnie nawet z forumka ktor by pomogl Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 października 2014 No niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Dodam, ze punkty i tak po jakims czasie przepadaja - nawet jesli je wpiszemy na stronie rejestrujac gre, wiec jesli czegos za nie nie "kupicie" to po roku przepadna. Same zdrapki maja termin waznosci i na przyklad te z NDS sa juz nie wazne. Nagrody w Club Nintendo do tanich nie naleza, wiec troche trzeba ich uzbierac - ale tak to juz jest z tego typu programami, szkoda, ze w Europie nie ma gier za punkty tak jak w US. Ja swego czasu wzialem z Club Nintendo pada Wii SNES Classic Controller, za 7000 punktow - mozna z niego korzystac rowniez na Wii U. Edytowane 29 października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Nie przepadają po roku, przepadają po dwóch latach . A nie wszystkie zdrapki mają terminy ważności, sporo, ale nie wszystkie. Sam mam już ponad 8k punktów i niedługo coś sobie wezmę z UK Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Najdrozszy w tej chwili jest Game & Watch za 7500. Faktycznie dopiero po 2 latach punkty z zarejestrowanych gier traca waznosc, cos mi sie pomieszalo. Co do terminu waznosci to te z Gameboy Advance, GameCube i Nintendo DS juz nie dzialaja i tyle, wiec maja termin waznosci. Aktuanie mozna wpisywac zdrapki z Wii, 3DS i Wii U. Edytowane 29 października 2014 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Game & Watch kusi jako okaz kolekcjonerski, choc wolalbym OST z Mario Galaxy, tylko ze nie ma platynowego (tego drozszego) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Z tym klubem Nintendo jest tak, że można kombinować sposobem na tzw. Polaka-cebulaka, wpisać fikcyjny adres brytyjski połączony z prawdziwym Polskim. O dziwo to nawet działa, udało mi się dostać w ten sposób pluszową kostkę z Mario. Edytowane 29 października 2014 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 12 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2014 mam pytanie a nie widze odpowiedniego tematu, jezeli mam ochotę na 3ds a nie zalezy mi wogole na 3d to 2ds to dobry pomysl? osobiscie z wygladu mi sie podoba ale chodzi mi o to jaka jest jakosc obrazu, czy bateria jest lepsza i czy nie ma problemu ogolnie z nim i odtwarzaniem gier? jest tu na forum jakiś właściciel tej konsolki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Ciekawe czy bedzie mozna cos przycebulic przy zakupie new 3ds ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Fajna akcja, zarejestruję Poki i coś se wybiorę. Tylko co, cholera. Co polecacie oprócz Zeldy i MonHunta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Mario Golf. Mowie serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2014 Kirby Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 27 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2014 Sprawie sobie chyba jedna z takich naklejek jak kupie new 3ds http://nuvango.com/ivy-jacobsen/sanctuary2/nintendo-3ds-xl Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 wiadomo cos na temat ceny / premiery new 3ds xl w europie ? kurde bo nie moge sie doczekac ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2014 2015 tyle wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi