Gość ragus Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 No i fajnie, że nowy Dajrekcik. Wszystkiego się jutro dowiemy odnośnie Europejskich New 3DSów. Mam także nadzieje, że Miyamoto zaprezentuje Star Foxa, a i nowym Zeldowatym Gameplayem bym nie pogardził. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 gameplay z Majory na bank będzie, ale na StarFoxa czy Zeldę WiiU bym nie liczył - Zelda wychodzi Zimą, a starfox pewnie gdzieś w wakacje. Mają się skupić na grach na wiosnę, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Niech ktos naswietli gry jakie moga sie jutro pojawic na tej konfie, bo nie wiem czy ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 (edytowane) Data premiery Majory i Monster Huntera mnie zadowoli. No i mogliby dać znać, co tam się wyprawia z Project STEAM, bo coś podejrzanie cicho się zrobiło. Niech ktos naswietli gry jakie moga sie jutro pojawic na tej konfie, bo nie wiem czy ogladac Pewniaki: Majora's Mask MH4 Powinny też się pojawić: Project STEAM Yo-Kai Watch (zapowiedziano lokalizację i od tamtej pory cisza) Xenoblade? Z czymś powinni przecież wypuścić tego 3DS'a Nie pojawią się: Dragon Quest VII Dragon Quest Monsters Terry's Wonderland Dragon Quest Rocket Slime 3DS ;___; Edytowane 13 stycznia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Z tego co pamiętam to Project S.T.E.A.M. dostał niedawno datę, więc nie wiem co masz na myśli.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2015 Czerwony? Kur,rwa w sumie może brałbym jednak XLa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Też mi się podoba, szkoda że cena pewnie prędko nie spadnie poniżej tysiaka Maska Majory i Monster Hunter 4 na premierę? Oj to będzie dobry start Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Ten czerwony jest super, ja nie chcie ani czarnego ani granatowego, ktore sa w Japonii i Australii, najbardziej podobal mi sie bialy, ale wole XL.Mam nadzieje, ze Europa nie bedzie musiala dlugo czekac i u nas rowniez pojawi sie New 3DS XL w kolorze czerwonym - jesli bedzie dobra cena to biere na premiere. Edytowane 14 stycznia 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Co jest niby takiego nowego w tym 3dsie, ze sie tak na niego wszyscy rzucacie? Przeciez to zwykly skok na kase Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Nie no konsolka jak bedzie szybciej chodzic i lepiej w lapie lezec to fajnie, ale tego calego skoku na to tez nie rozumiem. Mam poczciwego 3ds XL i dopoki nie wyjda tytuly tylko na new 3ds'a to mi sie nie spieszy z przesiadka jakos. Nie zajac, nie ucieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Co jest niby takiego nowego w tym 3dsie, ze sie tak na niego wszyscy rzucacie? Przeciez to zwykly skok na kase Lubię sobie wymienić handhelda co 2 lata, zabij mnie No i lubię efekt 3d. Edytowane 14 stycznia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja się nahajpowałem na ambasadora, ale się opamiętałem może kiedyś kupie N3DSa, ale póki co moj classic zeldowy wystarcza mi w zupełności Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Co jest niby takiego nowego w tym 3dsie, ze sie tak na niego wszyscy rzucacie? Przeciez to zwykly skok na kase Trzeba w końcu kupić następcę DSa, który leży w szafie już dłuższy czas. W moim przypadku wolę po prostu kupić najnowszy model. Wiem że wielkich różnic nie ma, ale jednak jakoś ciągnie do niego bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Ja sobie raczej poczekam. To co mnie interesuje i tak pójdzie na "starym" 3DSie, więc nie widzę sensu wywalania prawie tysiaka na odświeżoną wersję. Jak zacznie wychodzić więcej gier na wyłączność i wyjdzie u nas biały niu XL - wtedy będę dumał. Póki co wole za tą kasę kupić WiiU. Gorzej jak za rok zapowiedzą dwukrotnie mocniejsze "new WiiU" - wtedy się wkur.ie Edytowane 14 stycznia 2015 przez lechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 A ja jestem fanboyem i kupię wszystko co wypuszczą :BJakbym mógł położyć ręce na Majorze już w lutym to byłbym mega szczęśliwy. Preorder na limitkę złożony, do tandemu przydałby się jeszcze New w wersji XL i robię sobie ferie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja czekam na pierwsze recki i opinie na temat nowego efektu 3D, bo na tym mi najbardziej zależy. Niewykluczone że jak zmienię, to XL na małego. Mniejsza strata kasy przy sprzedaży "starego" no i mniejsza pixeloza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Dla mnie mały za mały, chociaz mozliwe ze ten N3ds nie bedzie tak nie wygodne jak classic 3ds, ale wciaz wole chyba wiekszy ekran i ciut pikseloze. Mały sie spisuje swietnie w podrozy, duzy w pokoju hotelowym, na kiblu itp. Ciezki wybor, jak sie ma kasy jak lodu to najlepiej dwa rozne kolory i modele kupic, ale takie rzeczy tylko w ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza
lechu 21 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 jak sie ma kasy jak lodu to najlepiej dwa rozne kolory i modele kupic, ale takie rzeczy tylko w ameryce. No a później mówią jak to się trzy-de-es świetnie sprzedaje jak tu niektórzy po 2-3 egzemplarze kupują ;-) W sumie ja sam dwa kupiłem bo najpierw klasyka a rok później XLkę. Mały jest fajny bo typowo kieszonkowy, ale koniec końców wolę większą cegłę i ~5" ekran. Pikseloza trochę daje po oczach, ale da się z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja tam biorę małego New 3DSa, ale na pewno nie zrobię tego na premierę. Mój classic sprawuje się świetnie i jeszcze trochę gier na nim ogram zanim zmienię na lepszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Nowy Fire Emblem :dotykasię: Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Dobrze widziałem że Majora wyjdzie na początku lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Nowe 3dsy 13 lutego w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) N3DL w eu 13 lutego, czyli wtedy co w stanach i anime channel <3 Edytowane 14 stycznia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi