Gość Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 No to wybór między tymi dwiema dla mnie oczywisty jednak ze względów estetycznych metalic mi przypadł bardziej do gustu a zabawa w wymienne obudowy do mnie nie trafia akurat. Teraz tylko nie wiem brac N3ds czy WiiU dylemat jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Dla tych co mieszkaja w irl, w smyths mozna juz zamawiac nowego 3ds. N3DS - 195 eur N3DS XL - 230 eur Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 230€ ? :o no to dowalili cene ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Nie liczyłbym na jakąś super niższą u nas za xlke pewnie będzie trzeba te 900zł wybulić i jeszcze dodać ładowarke także spory koszt w sumie. Dlatego ja chyba kupię mniejszą wersję albo WiiU. Chyba na małym 3dsie gry z ds'a powinny lepiej wygladac bez rozciagniecia, czy nie ma roznicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 wojtas ktory to juz bedzie 3ds u ciebie? bo ty chyba co miesiac jakas konsole sprzedajesz, zaraz inna kupujesz by znowu do innej za kolejny miesiac wrocic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Taki niezdecydowany ostatnio jestem z tym wszystkim. Juz mi gry takiej frajdy nie sprawiaja i musze chyba postawic na nintendo i teraz tylko pytanie ktore?! Xdsa mialem jednego zeldowego ale ze byla okazja sprzedac za wiecej niz kupilem to skorzystalem w sumie a teraz juz sie nie oplaca zwyklego brac to poczekam za n3ds albo wezme wlasnie Wii U obie konsole z kompatybilnoscia wsteczna maja porazajace biblioteki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 230€ ? :o no to dowalili cene ! 30 euro drozej niz w gamestop w niemczech,wloszech,francji Nawet super drogiej Szwajcarii jest 15 euro taniej! Moze Gamestop IRL bedzie mial identyczna cene jak reszta gamestopow w eu,ale watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) Wlasnie widze, ze w Niemczech New 3DS kosztuje 170€, a XL 200€, wiec nie jest tak zle. Biore New 3DS XL w takim razie - niebieskiego. Edytowane 16 stycznia 2015 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Taki niezdecydowany ostatnio jestem z tym wszystkim. Juz mi gry takiej frajdy nie sprawiaja i musze chyba postawic na nintendo i teraz tylko pytanie ktore?! Xdsa mialem jednego zeldowego ale ze byla okazja sprzedac za wiecej niz kupilem to skorzystalem w sumie a teraz juz sie nie oplaca zwyklego brac to poczekam za n3ds albo wezme wlasnie Wii U obie konsole z kompatybilnoscia wsteczna maja porazajace biblioteki. Mam podobny problem, tylko Nintendo nas może z tego wyleczyć. Planuję kupić nowego 3DSa w wersji tej mniejszej, ale jednak waham się między tym XL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) No na 3dsa biblioteka chyba miazdzy ta z wiiU z drugiej strony nie mozna zapominac ze wiiU jest krocej na rynku no i jeszcze na plus 3dsa jest brak region locka dla gierek z dsa a to daje jeszcze wieksza biblioteke gierek no i jak wyjdzie majora to mamy 5 czesci zeldy z czego 3 to mega killery a 2 (dsowe) sa dosc niezłe. A co z Youkai Watch w Europie? Edytowane 16 stycznia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Jak ktos lubi jrpgi i tego typu gry to ogranie biblioteki DS'a moze zajac okolo 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 No ale platformerow tez jest sporo bo jest donkey kong, jest mario, kirby tez na dsa i 3dsa byl, yoshi chyba tez wiec spora biblioteka wieksza niz obecnie ma wiiU aczkolwiek jakby dodac te z wii to juz chyba tutaj 3ds odpadnie;) Ciezka sprawa dla mnie obecnie z wyborem bedzie miedzy 2 najlepszymi konsolami generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Zadna konsola nie ma wiekszej biblioteki swietnych gier niz nintendo ds + 3ds imho. Wii nawet sie nie rowna dla mnie, ale kwestia gustu. Jak ktos lubi mario, platformery, strategie i jrpgi to ma grania na 10 lat, jesli tez chodzi do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Najgorszy na to wszystko jest brak czasu nawet jak sie skupi na 1 konsoli to i tak zwlaszcza w wypadku nintendo i rpgow brakuje zawsze czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 230€ ? :o no to dowalili cene ! 30 euro drozej niz w gamestop w niemczech,wloszech,francji Nawet super drogiej Szwajcarii jest 15 euro taniej! Moze Gamestop IRL bedzie mial identyczna cene jak reszta gamestopow w eu,ale watpie. No to gamestop IRL pojechal 239 euro za XL Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) Czy jakis obeznany mistrzu, guru nintendo moglby mi napisac ktore gry NIE SĄ dostepne na 3ds'a w wersji PAL PUDEŁKOWEJ wzgledem wydań NTSC ? Dam plusika (jesli jescze mam). Edytowane 16 stycznia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Sporo tego, z Shin Megami Tensei 4 na czele. Potem skrobnę listę, chyba, że ktoś mnie uprzedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Znam dwie które mnie bolą Code of Princess i Conception II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 SMTIV Phoenix 5 (w USA też nie) Code of Princess Więcej nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Używał ktoś jakiegoś gripa do classicka ? Szukam czegoś co pozwoli grać wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Sporo tego, z Shin Megami Tensei 4 na czele. Potem skrobnę listę, chyba, że ktoś mnie uprzedzi Czekam na liste! Znam dwie które mnie bolą Code of Princess i Conception II Ok dzieki, dodam te dwie do listy. SMTIV Phoenix 5 (w USA też nie) Code of Princess Więcej nie przychodzi mi do głowy. Yup, o tych wiem zastanawiam sie czy cos jeszcze. A PW 5 to w ogole, powinno byc lanie dla nintendo za takie akcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Najnowsze Rune Factory na 3DSa też nie wyszło w EU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 I gdzie ta lista Rayos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Nie mam czasu szukać napiszę jutro albo dziś wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Podsumowując korzystanie z new 3DS XL - pierwsza konsola od Nintendo jaka posiadam (po 2 tygodniach) stwierdzam że konsola jest dla mnie, wraz z grami które ma do zaoferowania. Może nie wszystkie trafiły w moje gusta. Pierwsza rzecz to sprawdziłem wszystkie demka i wiem że chce zagrać w wszystkie zeldy (w sumie na 3DS-a będą 3 części), mario 3D Land kończę, ale jeszcze nie zebrałem wszystkich gwiazdek. Kirbiego tylko uruchomiłem żeby zobaczyć jak gra wygląda, a profesor ze swoimi zagadkami i muzyka jest rewelacyjny. Postanowiłem skupić się nad grami na 3DS-a później zacznę zbierać gry z DS-a. Moja lista gier które chciałbym posiadać w swojej bibliotece to: 1 Bravely Default : Flying Fairy (3DS)2 Professor Layton and the Azran Legacy (3DS)3 Professor Layton vs Phoenix Wright Ace Attorney4 Super Mario 3d Land (3DS) - posiadam5 Fire Emblem Awakening (3DS)6 Persona Q: Shadow of the Labyrinth (3DS)7 Hakuoki: Memories of the Shinsengumi Limited Edition8 Kirby Triple Deluxe (3DS) - posiadam9 Mario Kart 7 (3DS)10 Pokemon Alpha Sapphire11 Super Smash Bros. (3DS)12 Tales of the Abyss (3DS)13 The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS)14 The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)15 Batman Arkham Origins Blackgate (3DS)16 Donkey Kong Country Returns 3D (3DS)17 Kingdom Hearts18 Retro City Rampage DX19 Shantae and the Pirate's Curse Review - digital20 Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All - za 2-3 dni będę miał 21 Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies22 Phoenix Wright: Ace Attorney23 Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations24 Cave Story 3D25 Tales of the Abyss26 Hakuoki: Memories of the Shinsengumi27 Golden Sun: Dark Dawn28 heroes of run29 kindowds heards30 zelda phantom hourglass31 zelda spirit tracks32 Shin Megami Tensei: Devil Survivor 233 Luigi's Mansion 2 34 Professor Layton and the Miracle Mask - posiadam To są gry które miały już swoją premierę, jak patrzyłem na to co ma wyjść jeszcze w tym roku to na pewno: Monster Hunter 4 Ultimate - nigdy w tą serie nie grałem, chciałbym zobaczyć.The Legend of Zelda Majoras Mask 3D - zamówienie pre-orderXenoblade Chronicles 3D - zamówienie pre-order Mam mieć jeszcze coś na uwadze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi