Opublikowano 15 stycznia 201510 l No to wybór między tymi dwiema dla mnie oczywisty jednak ze względów estetycznych metalic mi przypadł bardziej do gustu a zabawa w wymienne obudowy do mnie nie trafia akurat. Teraz tylko nie wiem brac N3ds czy WiiU dylemat jak cholera...
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Dla tych co mieszkaja w irl, w smyths mozna juz zamawiac nowego 3ds. N3DS - 195 eur N3DS XL - 230 eur
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Nie liczyłbym na jakąś super niższą u nas za xlke pewnie będzie trzeba te 900zł wybulić i jeszcze dodać ładowarke także spory koszt w sumie. Dlatego ja chyba kupię mniejszą wersję albo WiiU. Chyba na małym 3dsie gry z ds'a powinny lepiej wygladac bez rozciagniecia, czy nie ma roznicy?
Opublikowano 16 stycznia 201510 l wojtas ktory to juz bedzie 3ds u ciebie? bo ty chyba co miesiac jakas konsole sprzedajesz, zaraz inna kupujesz by znowu do innej za kolejny miesiac wrocic
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Taki niezdecydowany ostatnio jestem z tym wszystkim. Juz mi gry takiej frajdy nie sprawiaja i musze chyba postawic na nintendo i teraz tylko pytanie ktore?! Xdsa mialem jednego zeldowego ale ze byla okazja sprzedac za wiecej niz kupilem to skorzystalem w sumie a teraz juz sie nie oplaca zwyklego brac to poczekam za n3ds albo wezme wlasnie Wii U obie konsole z kompatybilnoscia wsteczna maja porazajace biblioteki.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l 230€ ? :o no to dowalili cene ! 30 euro drozej niz w gamestop w niemczech,wloszech,francji Nawet super drogiej Szwajcarii jest 15 euro taniej! Moze Gamestop IRL bedzie mial identyczna cene jak reszta gamestopow w eu,ale watpie.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Wlasnie widze, ze w Niemczech New 3DS kosztuje 170€, a XL 200€, wiec nie jest tak zle. Biore New 3DS XL w takim razie - niebieskiego. Edytowane 16 stycznia 201510 l przez saptis
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Taki niezdecydowany ostatnio jestem z tym wszystkim. Juz mi gry takiej frajdy nie sprawiaja i musze chyba postawic na nintendo i teraz tylko pytanie ktore?! Xdsa mialem jednego zeldowego ale ze byla okazja sprzedac za wiecej niz kupilem to skorzystalem w sumie a teraz juz sie nie oplaca zwyklego brac to poczekam za n3ds albo wezme wlasnie Wii U obie konsole z kompatybilnoscia wsteczna maja porazajace biblioteki. Mam podobny problem, tylko Nintendo nas może z tego wyleczyć. Planuję kupić nowego 3DSa w wersji tej mniejszej, ale jednak waham się między tym XL.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l No na 3dsa biblioteka chyba miazdzy ta z wiiU z drugiej strony nie mozna zapominac ze wiiU jest krocej na rynku no i jeszcze na plus 3dsa jest brak region locka dla gierek z dsa a to daje jeszcze wieksza biblioteke gierek no i jak wyjdzie majora to mamy 5 czesci zeldy z czego 3 to mega killery a 2 (dsowe) sa dosc niezłe. A co z Youkai Watch w Europie? Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Gość
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Jak ktos lubi jrpgi i tego typu gry to ogranie biblioteki DS'a moze zajac okolo 5 lat
Opublikowano 16 stycznia 201510 l No ale platformerow tez jest sporo bo jest donkey kong, jest mario, kirby tez na dsa i 3dsa byl, yoshi chyba tez wiec spora biblioteka wieksza niz obecnie ma wiiU aczkolwiek jakby dodac te z wii to juz chyba tutaj 3ds odpadnie;) Ciezka sprawa dla mnie obecnie z wyborem bedzie miedzy 2 najlepszymi konsolami generacji.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Zadna konsola nie ma wiekszej biblioteki swietnych gier niz nintendo ds + 3ds imho. Wii nawet sie nie rowna dla mnie, ale kwestia gustu. Jak ktos lubi mario, platformery, strategie i jrpgi to ma grania na 10 lat, jesli tez chodzi do pracy
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Najgorszy na to wszystko jest brak czasu nawet jak sie skupi na 1 konsoli to i tak zwlaszcza w wypadku nintendo i rpgow brakuje zawsze czasu.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l 230€ ? :o no to dowalili cene ! 30 euro drozej niz w gamestop w niemczech,wloszech,francji Nawet super drogiej Szwajcarii jest 15 euro taniej! Moze Gamestop IRL bedzie mial identyczna cene jak reszta gamestopow w eu,ale watpie. No to gamestop IRL pojechal 239 euro za XL
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Czy jakis obeznany mistrzu, guru nintendo moglby mi napisac ktore gry NIE SĄ dostepne na 3ds'a w wersji PAL PUDEŁKOWEJ wzgledem wydań NTSC ? Dam plusika (jesli jescze mam). Edytowane 16 stycznia 201510 l przez Velius
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Sporo tego, z Shin Megami Tensei 4 na czele. Potem skrobnę listę, chyba, że ktoś mnie uprzedzi
Opublikowano 16 stycznia 201510 l SMTIV Phoenix 5 (w USA też nie) Code of Princess Więcej nie przychodzi mi do głowy.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Używał ktoś jakiegoś gripa do classicka ? Szukam czegoś co pozwoli grać wygodniej.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Sporo tego, z Shin Megami Tensei 4 na czele. Potem skrobnę listę, chyba, że ktoś mnie uprzedzi Czekam na liste! Znam dwie które mnie bolą Code of Princess i Conception II Ok dzieki, dodam te dwie do listy. SMTIV Phoenix 5 (w USA też nie) Code of Princess Więcej nie przychodzi mi do głowy. Yup, o tych wiem zastanawiam sie czy cos jeszcze. A PW 5 to w ogole, powinno byc lanie dla nintendo za takie akcje.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Podsumowując korzystanie z new 3DS XL - pierwsza konsola od Nintendo jaka posiadam (po 2 tygodniach) stwierdzam że konsola jest dla mnie, wraz z grami które ma do zaoferowania. Może nie wszystkie trafiły w moje gusta. Pierwsza rzecz to sprawdziłem wszystkie demka i wiem że chce zagrać w wszystkie zeldy (w sumie na 3DS-a będą 3 części), mario 3D Land kończę, ale jeszcze nie zebrałem wszystkich gwiazdek. Kirbiego tylko uruchomiłem żeby zobaczyć jak gra wygląda, a profesor ze swoimi zagadkami i muzyka jest rewelacyjny. Postanowiłem skupić się nad grami na 3DS-a później zacznę zbierać gry z DS-a. Moja lista gier które chciałbym posiadać w swojej bibliotece to: 1 Bravely Default : Flying Fairy (3DS)2 Professor Layton and the Azran Legacy (3DS)3 Professor Layton vs Phoenix Wright Ace Attorney4 Super Mario 3d Land (3DS) - posiadam5 Fire Emblem Awakening (3DS)6 Persona Q: Shadow of the Labyrinth (3DS)7 Hakuoki: Memories of the Shinsengumi Limited Edition8 Kirby Triple Deluxe (3DS) - posiadam9 Mario Kart 7 (3DS)10 Pokemon Alpha Sapphire11 Super Smash Bros. (3DS)12 Tales of the Abyss (3DS)13 The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (3DS)14 The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS)15 Batman Arkham Origins Blackgate (3DS)16 Donkey Kong Country Returns 3D (3DS)17 Kingdom Hearts18 Retro City Rampage DX19 Shantae and the Pirate's Curse Review - digital20 Phoenix Wright: Ace Attorney Justice for All - za 2-3 dni będę miał 21 Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies22 Phoenix Wright: Ace Attorney23 Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations24 Cave Story 3D25 Tales of the Abyss26 Hakuoki: Memories of the Shinsengumi27 Golden Sun: Dark Dawn28 heroes of run29 kindowds heards30 zelda phantom hourglass31 zelda spirit tracks32 Shin Megami Tensei: Devil Survivor 233 Luigi's Mansion 2 34 Professor Layton and the Miracle Mask - posiadam To są gry które miały już swoją premierę, jak patrzyłem na to co ma wyjść jeszcze w tym roku to na pewno: Monster Hunter 4 Ultimate - nigdy w tą serie nie grałem, chciałbym zobaczyć.The Legend of Zelda Majoras Mask 3D - zamówienie pre-orderXenoblade Chronicles 3D - zamówienie pre-order Mam mieć jeszcze coś na uwadze?