Gość ragus Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Luigi's Mansion, Shovel Knight i Kid Icarus Uprising. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 encyklopedio wiedzy, jak byś nie zauważył, Luigi Mansion jest już na jego liście. Elninio polecam także: - Etrian Odyssey IV Legend of The Titan - Etrian Odyssey Untold Milenium Girl - Theatrhythm Final Fantasy Curtian Call - Ridge Racer 3D - Star Fox 64 3D - Yoshis New Island - Pullblox - Attack on The Friday Monsters. - Paper Mario Sticker Star - Project X Zone Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 o ten jaki czepliwy jak już powiedziałem, jutro po lekcjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 To Theatrythm jest zayebisteeee, przynajmniej w demku. To samo oba Etrian Odyssey - co sądzicie o tej serii? Rysowanie własnej mapy jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 encyklopedio wiedzy, jak byś nie zauważył, Luigi Mansion jest już na jego liście. Elninio polecam także: - Etrian Odyssey IV Legend of The Titan - Etrian Odyssey Untold Milenium Girl - Theatrhythm Final Fantasy Curtian Call - Ridge Racer 3D - Star Fox 64 3D - Yoshis New Island - Pullblox - Attack on The Friday Monsters. - Paper Mario Sticker Star - Project X Zone Dzięki za sugestie z gier które bym chciał to jeszcze "Paper Mario Sticker Star" oraz nie wiem z jakiego powodu "Yoshis New Island" nie było na liście. Pozostałe gry albo mnie nie interesują albo mi nie podeszły: - Etrian Odyssey IV Legend of The Titan - Etrian Odyssey Untold Milenium Girl Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) @Figaro, seria bardzo fajna tylko trzeba lubić taki gatunek. Rysowanie mapki pomocne oczywiście i fajny patent ogólnie. Theatrhythm FF ryje czachę - zwłaszcza fanom, którzy ograli kilka gier z tej serii - nostalgii robi swoje. Osobiście czekam na muzycznego Dragon Questa i utworki z mojej ulubionej VIII. @Elninio, Demka Etrianów pewno ograłeś i nie podeszły co Yoshi na 3DSa może nie jest idealny, ale jakiś tam klimacik ma. Rozgrywka natomiast nabiera rumieńców, gdy chcemy wszystko zebrać - można się w tedy nieźle wkręcić. Edytowane 18 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Jest jakaś różnica między theatrythm tym starym a nowym curtain call? Czy od razu najlepiej to nowe brać? Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Więcej wszystkiego - najlepiej brać od razu Curtian Call. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 kazuyoshi nie poznalem Cie bez tej czapki Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 18 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2015 Teraz jest zielona, ino skrywa się za bujną fryzurą hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji czy dla 3DS są dostępne w e-shopie trzy części Castlevanii wydane na NDS i ile kosztują? Na stronie sklepu nie mogę znaleźć w ogóle tej informacji. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Nie ma gier z ds w eshopie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Najlepiej chyba za granica wylapac, na vgp swego czasu mieli wszystkie za 60dolcow czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Ale sam 3DS posiada wsteczną kompatybilność i odpali fizyczne gry z NDS-a, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 No i znowu mi się smutno zrobiło, że prawdopodobnie już nigdy nie zobaczymy klasycznej Castlevani Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2015 No i znowu mi się smutno zrobiło, że prawdopodobnie już nigdy nie zobaczymy klasycznej Castlevani ... Już od lat takiej nie dostaliśmy. Jakoś od 1994 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 No i znowu mi się smutno zrobiło, że prawdopodobnie już nigdy nie zobaczymy klasycznej Castlevani ... Już od lat takiej nie dostaliśmy. Jakoś od 1994 roku. Dobrze, doprecyzuję: nie zobaczymy Igarashi'owej Castlevani. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 (edytowane) Castlevania ReBirth to była raczej klasyczna Castlevania i wyszła w 2009. No i ostatnia część DSowa była trochę połączeniem tych oldschoolowych z późniejszymi. Tak swoją drogą brak normalnej Castlevanii to jeden z powodów dla których jestem trochę rozczarowany 3DSem, który ma nieporównywalnie mniej interesujących mnie gier niż oryginalny DS. Edytowane 20 stycznia 2015 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2015 Zawsze mozna kupic te klasyczne castlevanie z dsa i ograc na 3dsie jak ktos nie gral za 20dolcow plus wysylka z vgp wiec tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 21 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2015 Cześć osoby nintendo! Mam zamiar za jakiś czas kupić 3dsa. Na allegro ceny używanych konsol już od 4 stówek. Jak to jest z awaryjnością sprzętu? Opłaca się kupować new 3dsa za ponad tysiąc czy bez obaw brać coś tańszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2015 Nie slyszalem o tym zeby komus padł 3ds xl. Przy zwyklym czytalem kilka przypadkow gdzie jakies przyciski padały, chyba l1/r1. New 3ds to niby zakup na przyszlosc, na chwile obecna jedna gra tylko zostala zapowiedziana i to port z wii. Twoj wybor, zawsze pozniej mozesz kupic nowszy model. Ja sie bede pozbywal swojego 3ds xl za jakies 3 tygodnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2015 Ja tez wybieram new. Nawet nie tyle ze wzgledu na to ze to przyszlosciowy zakup bo jakos nie wierze ze wypuszcza super duzo gier tylko na n3ds. Ale raczej ze wzgledu na ciekawszy design, ponoc lepiej wykonane sa konsolki no i przede wszystkim dlatego ze chcialem mala wersje a maly n3ds jest wiekszy niz jego poprzednik i ta wielkosc mi odpowiada bo duzy meczyl rece strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2015 (edytowane) Ja zmienam teraz tylko dlatego ze limitka mi sie podoba, a boje sie ze pozniej nowki nie dostane ;d Edytowane 21 stycznia 2015 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2015 Ta rorona plus na 3ds'a to tylko w jap, czy u nas tez? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi