Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To tylko ten zludny bump mapping i rozmazane kolory daja wrazenie fajnej grafiki. No ale mi tam wsio, wszystko jest lepsze niz 15 klatek :)

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 507,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

europa jest dymana

100 jenów ~ USD ~ 1 ojro

Co daje nam 25.000 jenów ~ 250USD ~ 250 ojro, niejako ma się to w realnym przeliczeniu, ale zawsze tak było.

Opublikowano

Ja już dawno się pogodziłem, że za mniej niż tysiaka będzie na prawdę trudno wyrwać 3DSa na premierę.

Opublikowano

Fajna informacja z drugiej strony globu. W sieciach Gamestop można od dziś składać zamówienia przedpremierowe na 3DSa. Może ta informacja nie jest jakąś szokującą, można było się przecież tego spodziewać, niemniej jednak gdy się o niej dowiedziałem widmo posiadania 3DSa na własność przybrała jeszcze bardziej fizyczną postać.

Edytowane przez Texz

Opublikowano
Co daje nam 25.000 jenów ~ 250USD ~ 250 ojro, niejako ma się to w realnym przeliczeniu, ale zawsze tak było

To już jakieś oficjalne ceny czy nadal domysły?

Jeśli będzie 250 euro to jest szansa na 999zł w Polsce.

Ciekawe za ile będzie w UK, 200 funtów? Ich waluta szaleje obecnie stoi 4,66 nie wiadomo jak będzie w marcu ale jest szansa że zamawiając z Amazon.co.uk powinniśmy się zmieścić w 950zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zakładając, że news o blokadzie regionalnej jest prawdziwy:

F*CK YOU NINTENDO!

A na poważnie, to jest tak żenujące, że aż brak mi słów. Zakup konsoli w Europie mijać się będzie z celem, gdyż i tak dostajemy marny procent tego, co trafia na rynek amerykański. To już lepiej pokusić się o import. Najgorsze jest jednak to, że nie będzie mi dane pograć choćby w te kilka wyczekiwanych przeze mnie gier Japan-only. Sprowadzanie drugiej konsoli tylko w tym celu raczej nie będzie się kalkulować, szczególnie przy kursie złotego.

Ech, a zapowiadała się tak fajna konsolka. Tymczasem jakiekolwiek plany zakupu poszły w cholerę, gdyż ograniczonego blokadą bubla kupować nie mam zamiaru. Na pewno nie w Europie.

Opublikowano

Się shackuje i się będzie amerykańce zza oceanu ściągać. W sumie Ninty przy okazji 3DSa chce bardzo mocno zawalczyć z rynkiem pirackim ale jakoś nie chce mi się do końca wierzyć, żeby ta kieszonsolka dała radę wytrzymać napór hakierskich pomiotów szatana i w ogóle złych ludzi z zapaleniem migdałków :smile:

Opublikowano

Ehh nie chciałem w to wierzyć, ale jednak.

Po(pipi)ańcy, tylko tyle powiem.

Opublikowano

Z jednej strony ograniczają sprzedaż gier poza dany rynek, z drugiej kwestia przerobienia konsoli jeszcze nigdy nie była tak brana pod uwagę. Prawda?

Opublikowano

nvm

Kurna jak dadza ten region lock to albo trzeba bedzie sciagac konsole z USA albo modlic sie o jakis piracki firmware ktory bedzie zdejmowal locka. Tak czy siak,nintendo strzela sobie samoboja,a mialem ochote ich wspierac i kupowac wylacznie oryginaly,teraz nawet gdybym chcial to nie moge bo mi beda blokowali dostep do wiekszosci gier =)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

jakas grupa crackerów pusciła plote, ze 3DS jest już złamany - dostali jedna z wykradzionych konsolek w swoje łapy i niby cos tam stworzyli...

w sumie to moze byc prawda, bo kilka konsolek widziałem juz w internecie, ktos nawet rozebrał 3ds'a na czesci pierwsze tylko po to zeby zrobic foty i wstawic do internetu.

Opublikowano

A prawda to, że te skradzione 3DSy nie miały nawet wgranego oprogramowania? Tylko coś na wzór BIOSu?

Opublikowano

No jakby była jakaś możliwość prostego hacka, który pozwala uruchamiać wszystkie regiony, to byłoby najlepiej. Na obecnym DS-ie to raz się znalazło sklep z megaokazjami w Australii, raz w Hong Kongu, raz brytyjski. No cóż, przeżyłem konieczność hackowania w epoce PlayStation, GameCube'a, przeżyję w epoce 3DS-a.

Opublikowano

Akurat taka "przeróbka" by dało się odpalać gry z różnych regionów to nie będzie żaden problem (jak w dowolnej konsoli), chyba, że Nintendo będzie chciało to łatać update'ami.

Opublikowano

Z tym regionalnym lockiem to Nintendo pojechało po bandzie. Miałem kupować konsolkę w Europie ale po tym newsie o blokadzie mój zapał do zakupu osłabł. Będę póki co czekał na rozwój wydarzeń i jeśli nie da się jakoś tej blokady obejść to pozostanie mi import konsoli z USA. W końcu w USA jest o wiele większy wybór i szybciej o gry, niż w przypadku Europy.

Opublikowano

W trakcie produkcji? Nie sądzę.

Opublikowano

Nawet jest w eu bedzie po 250 euro to i tak niezle. Za 999 w promocji jest mozliwe ;-)

Dla mnie problemem jest to ze nie mam pojecia co moglbym kupic na premiere, zadnej zeldy mariana nic ciekawego, wiekszosc jakby z duzych konsol:-( No lajton chyba wychodzi, ale to za malo. Nic typowo nintendowskiego co zawsze bylo przy premierach ich konsol.

Opublikowano

Dla mnie problemem jest to ze nie mam pojecia co moglbym kupic na premiere, zadnej zeldy mariana nic ciekawego

A Ocarina?

Opublikowano

Heh, szkoda ze u nas nie ma takich cen jak w stanach - za 250$ to moze i bym nawet wzial na premiere.