Opublikowano 12 marca 201510 l FAT32, wystarczy przegrać zawartość komputerem na inną kartę Edytowane 12 marca 201510 l przez Wieslawa
Opublikowano 20 marca 201510 l Jak jest z ładowarką? Musi być oryginalna od Nintendo? Bo na aukcjach widzę no name'y w dobrej cenie ale z ładowaniem 5V. Help.
Opublikowano 20 marca 201510 l Bedziesz kilka zlotych na ladowarce oszczedzal? Chcesz to bierz no name'a tylko potem nie narzekaj na forach ze "Nintendo do dupy bo sie laduje caly dzien" xD
Opublikowano 20 marca 201510 l Zwyczajnie pytam, bo dziwi mnie aż taki rozrzut cenowy. Nintendo tam ładuje małe Mariany czy co?
Opublikowano 20 marca 201510 l Osobiscie zawsze uzywalem tylko oryginalnych ladowarek wiec porownania nie mam, ale jesli chodzi o takie rzeczy jak ladowarki to przewaznie wole doplacic troche i miec pewny oryginał. Widzialem wpisy na zagranicznych forach ludzi ktorzy narzekali na dlugie ladowanie a uzywali chinczyków z ebaya. -__- Edytowane 20 marca 201510 l przez Velius
Opublikowano 20 marca 201510 l Ja kupiłem używaną ładowareczkę, oryginalną od jakiegoś typka na allegro razem z Pokemonami Y w komplecie. 130zł mnie ta przyjemność kosztowała i co najważniejsze wszystko jest faktycznie oryginalne i mało co śmigane, niezły 'dil' mi wyszedł Edytowane 20 marca 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 30 marca 201510 l Jeśli ktoś szuka dobrej folii na 3DSa to polecam firmę atFoliX. Kupiłem od Hori ale nie byłem zadowolony z jakości, łatwo kurz zbiera, matowa i trudno potem odkleić żeby wyczyścić. Zmieniłem na atFoliX i mega, krystalicznie czysta, łatwa w montażu, naprawdę super. Sprzedają na allegro, wysyłka z Niemiec, koszt ok 40 zł za 3 szt / komplety.
Opublikowano 21 kwietnia 20159 l Może wiecie, ale ja dopiero wczoraj zauważyłem że jak w MH4U gra się z kimś online i doda tą osobę do friend-list to pojawia się ona również w systemie. Wcześniej myślałem że jest to ograniczone tylko do tej jednej gry. Taka ciekawostka ;-)
Opublikowano 26 kwietnia 20159 l mam pytanko o grę Puzzle and Dragon. Premiera niedługo i akurat dla mnie idealnie. Szukam czegoś na tygodniowy pobyt w szpitalu. Coś co wciągnie. Czy ktoś z tą serią miał już kiedyś styczność? Ja lubię gry logiczne a taki puzzle quest zeżarł mi kiedyś ponad 30 h czasu. Tutaj dodatkowo dochodzi pack z puzzle and dragons w świecie mario. Cena też dobra jak na nowość. Czy warto waszym zdaniem czy to raczej popierdółka ? Jeżeli macie lepsze propozycje z ostatnich miesięcy do dajcie znać (monster i zelda mnie nie interesują a SMT4 już przeszedłem)
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Da się jakoś zresetować activity log? Albo chociaż jedną grę wywalić? Gdy usuwam to powraca bo następnym wejściu z liczbą godzin nabitą przez wcześniejszego własciciela. Próbowałem przez skasowanie jego mii, ale też się nie da bo nie można usunąć głównego mii.
Opublikowano 30 maja 20159 l Czołem. Jak to jest z tymi new 3dsami Jeśli chodzi o jakoś ekranu. Wszystkie są takie same? Gdzieś czytałem, że są też modele z gorszym ekranem. Jak jest naprawdę?
Opublikowano 30 maja 20159 l To prawda, przynajmniej pierwsza seria New 3DS'ów ma dwa różne rodzaje ekranów. Zwykły N3DS ma dosyć często ekran TN (taki jak miał zwykły 3DS) więcej możesz znaleźć modeli XL z ekranami IPS. Tylko tutaj leży pies pogrzebany - nie wiadomo czy taka losówka dalej pozostanie czy Nintendo zdecyduje się na jeden z nich. Wina głównie leży w tym iż dwie kompletnie różne fabryki zajmują się montażem obu modeli. jeżeli miałeś w łapach zwykłego 3DS'a i jakość Cię zadowalała to nie masz co się zastanawiać, ale jeżeli chcesz mieć ekran IPS to będziesz musiał polować na używkę i wziąć od kogoś kto choć trochę w tym temacie siedzi aby mógł rozróżnić którą wersje posiada. Edytowane 30 maja 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 30 maja 20159 l Nie miałem jeszcze styczności z 3DSem, planuje po cichu zakup dlatego zaczynam orientować się w temacie. Ta różnica jest duża?
Opublikowano 31 maja 20159 l Znawcy, siostrzenica lat 11 chce pograć z wujkiem online w cokolwiek (najlepiej coś dostępnego w eshopie). Ktoś doradzi co można wykorzystać? Myślałem że Pokemony Shuffle mają jakieś online ale niestety nie.
Opublikowano 31 maja 20159 l Nie miałem jeszcze styczności z 3DSem, planuje po cichu zakup dlatego zaczynam orientować się w temacie. Ta różnica jest duża? Tak naprawdę to kwestia gustu, ekran TN do 3DS'a jest moim zdaniem dobry, (w zwykłych modelach na niego nie narzekałem). Ekran IPS ma wyższy kontrast, przez co masz ogólnie żywsze kolory i mniejsze zakłamanie obrazu przy dużych kątach wychylenia (ale szczerze kto gra z konsolą ustawioną o kilkadziesiąt stopni względem własnych oczu?) za to czerń jest zbyt mocna i trochę nienaturalna przez co tam gdzie powinieneś widzieć choć trochę zarys lokacji ujrzysz kompletny czarny wręcz ekran. Poszukaj sobie na yt porównania i jak chcesz to poczytaj sobie na forum temat o N3DS'ie. Różnice tak naprawdę zauważysz głównie w momencie gdy będziesz miał oba modele obok siebie. W innym przypadku wątpię abyś się kapnął który to ekran zwłaszcza jeżeli nie miałeś styczności ze zwykłym 3DS'em.
Opublikowano 3 czerwca 20159 l No dobra, jak się już pochwaliłem w odpowiednim temacie, w domciu mam 3DSa XL (bez New) z Zeldunią MM i AC. Co warto zakupić? No więc: - Mam chrapkę na sprawdzenie o co to całe halo z Monster Hunter. Którą warto ograć? - Czy Paper Mario Sticker jest takie złe? Mam okazję zgarnąć za 8 dyszek z pudełkiem. - Kto mi sprzeda Mario 3D Land? - Co jeszcze warto ograć? Który Layton? Jakieś perełki?
Opublikowano 3 czerwca 20159 l 1. Czwórka. 2. Badziew, zaorać. 4. Fire Emblem, Kid Icarus, Ocarina, Bravely Default, OlliOlli, Kirby Triple Deluxe, Pokemony, Luigi's Mansion, Mario Kart 7.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Dzięki. Kolejne pytanie. Na co są te punkty PIN, które wpisuje się w club-nintendo.com? Mam już trzy takie. Tylko że nie mogę znaleźć Polski na ich stronie i nie wiem czy mogę wziąć obojętnie jaki kraj, czy o co tu chodzi.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Właśnie wszystkie zużyłem i mam 1000 starsów. Jeszcze trochę i będę miał Wario Land :3