Wieslaw 2 360 Opublikowano 12 marca 2015 Opublikowano 12 marca 2015 (edytowane) FAT32, wystarczy przegrać zawartość komputerem na inną kartę Edytowane 12 marca 2015 przez Wieslawa 1 Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Jak jest z ładowarką? Musi być oryginalna od Nintendo? Bo na aukcjach widzę no name'y w dobrej cenie ale z ładowaniem 5V. Help. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Bedziesz kilka zlotych na ladowarce oszczedzal? Chcesz to bierz no name'a tylko potem nie narzekaj na forach ze "Nintendo do dupy bo sie laduje caly dzien" xD 1 1 Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Zwyczajnie pytam, bo dziwi mnie aż taki rozrzut cenowy. Nintendo tam ładuje małe Mariany czy co? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 (edytowane) Osobiscie zawsze uzywalem tylko oryginalnych ladowarek wiec porownania nie mam, ale jesli chodzi o takie rzeczy jak ladowarki to przewaznie wole doplacic troche i miec pewny oryginał. Widzialem wpisy na zagranicznych forach ludzi ktorzy narzekali na dlugie ladowanie a uzywali chinczyków z ebaya. -__- Edytowane 20 marca 2015 przez Velius 2 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 (edytowane) Ja kupiłem używaną ładowareczkę, oryginalną od jakiegoś typka na allegro razem z Pokemonami Y w komplecie. 130zł mnie ta przyjemność kosztowała i co najważniejsze wszystko jest faktycznie oryginalne i mało co śmigane, niezły 'dil' mi wyszedł Edytowane 20 marca 2015 przez ireniqs Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 5 lat ładowałem DS Lite zamiennikiem i żyłem. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 30 marca 2015 Opublikowano 30 marca 2015 Jeśli ktoś szuka dobrej folii na 3DSa to polecam firmę atFoliX. Kupiłem od Hori ale nie byłem zadowolony z jakości, łatwo kurz zbiera, matowa i trudno potem odkleić żeby wyczyścić. Zmieniłem na atFoliX i mega, krystalicznie czysta, łatwa w montażu, naprawdę super. Sprzedają na allegro, wysyłka z Niemiec, koszt ok 40 zł za 3 szt / komplety. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Opublikowano 21 kwietnia 2015 Może wiecie, ale ja dopiero wczoraj zauważyłem że jak w MH4U gra się z kimś online i doda tą osobę do friend-list to pojawia się ona również w systemie. Wcześniej myślałem że jest to ograniczone tylko do tej jednej gry. Taka ciekawostka ;-) 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 mam pytanko o grę Puzzle and Dragon. Premiera niedługo i akurat dla mnie idealnie. Szukam czegoś na tygodniowy pobyt w szpitalu. Coś co wciągnie. Czy ktoś z tą serią miał już kiedyś styczność? Ja lubię gry logiczne a taki puzzle quest zeżarł mi kiedyś ponad 30 h czasu. Tutaj dodatkowo dochodzi pack z puzzle and dragons w świecie mario. Cena też dobra jak na nowość. Czy warto waszym zdaniem czy to raczej popierdółka ? Jeżeli macie lepsze propozycje z ostatnich miesięcy do dajcie znać (monster i zelda mnie nie interesują a SMT4 już przeszedłem) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Obadaj te pokemony f2p, też coś w tym stylu. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Da się jakoś zresetować activity log? Albo chociaż jedną grę wywalić? Gdy usuwam to powraca bo następnym wejściu z liczbą godzin nabitą przez wcześniejszego własciciela. Próbowałem przez skasowanie jego mii, ale też się nie da bo nie można usunąć głównego mii. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) zły temat ; Edytowane 9 maja 2015 przez Starh Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Czołem. Jak to jest z tymi new 3dsami Jeśli chodzi o jakoś ekranu. Wszystkie są takie same? Gdzieś czytałem, że są też modele z gorszym ekranem. Jak jest naprawdę? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 (edytowane) To prawda, przynajmniej pierwsza seria New 3DS'ów ma dwa różne rodzaje ekranów. Zwykły N3DS ma dosyć często ekran TN (taki jak miał zwykły 3DS) więcej możesz znaleźć modeli XL z ekranami IPS. Tylko tutaj leży pies pogrzebany - nie wiadomo czy taka losówka dalej pozostanie czy Nintendo zdecyduje się na jeden z nich. Wina głównie leży w tym iż dwie kompletnie różne fabryki zajmują się montażem obu modeli. jeżeli miałeś w łapach zwykłego 3DS'a i jakość Cię zadowalała to nie masz co się zastanawiać, ale jeżeli chcesz mieć ekran IPS to będziesz musiał polować na używkę i wziąć od kogoś kto choć trochę w tym temacie siedzi aby mógł rozróżnić którą wersje posiada. Edytowane 30 maja 2015 przez chrno-x Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Nie miałem jeszcze styczności z 3DSem, planuje po cichu zakup dlatego zaczynam orientować się w temacie. Ta różnica jest duża? Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Znawcy, siostrzenica lat 11 chce pograć z wujkiem online w cokolwiek (najlepiej coś dostępnego w eshopie). Ktoś doradzi co można wykorzystać? Myślałem że Pokemony Shuffle mają jakieś online ale niestety nie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Nie miałem jeszcze styczności z 3DSem, planuje po cichu zakup dlatego zaczynam orientować się w temacie. Ta różnica jest duża? Tak naprawdę to kwestia gustu, ekran TN do 3DS'a jest moim zdaniem dobry, (w zwykłych modelach na niego nie narzekałem). Ekran IPS ma wyższy kontrast, przez co masz ogólnie żywsze kolory i mniejsze zakłamanie obrazu przy dużych kątach wychylenia (ale szczerze kto gra z konsolą ustawioną o kilkadziesiąt stopni względem własnych oczu?) za to czerń jest zbyt mocna i trochę nienaturalna przez co tam gdzie powinieneś widzieć choć trochę zarys lokacji ujrzysz kompletny czarny wręcz ekran. Poszukaj sobie na yt porównania i jak chcesz to poczytaj sobie na forum temat o N3DS'ie. Różnice tak naprawdę zauważysz głównie w momencie gdy będziesz miał oba modele obok siebie. W innym przypadku wątpię abyś się kapnął który to ekran zwłaszcza jeżeli nie miałeś styczności ze zwykłym 3DS'em. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 No dobra, jak się już pochwaliłem w odpowiednim temacie, w domciu mam 3DSa XL (bez New) z Zeldunią MM i AC. Co warto zakupić? No więc: - Mam chrapkę na sprawdzenie o co to całe halo z Monster Hunter. Którą warto ograć? - Czy Paper Mario Sticker jest takie złe? Mam okazję zgarnąć za 8 dyszek z pudełkiem. - Kto mi sprzeda Mario 3D Land? - Co jeszcze warto ograć? Który Layton? Jakieś perełki? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 1. Czwórka. 2. Badziew, zaorać. 4. Fire Emblem, Kid Icarus, Ocarina, Bravely Default, OlliOlli, Kirby Triple Deluxe, Pokemony, Luigi's Mansion, Mario Kart 7. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Dzięki. Kolejne pytanie. Na co są te punkty PIN, które wpisuje się w club-nintendo.com? Mam już trzy takie. Tylko że nie mogę znaleźć Polski na ich stronie i nie wiem czy mogę wziąć obojętnie jaki kraj, czy o co tu chodzi. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 już Ci się nie przydzadzą. Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 12 czerwca 2015 Opublikowano 12 czerwca 2015 Właśnie wszystkie zużyłem i mam 1000 starsów. Jeszcze trochę i będę miał Wario Land :3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 oj, myślałem, że już nie można wpisywać kodów, my bad Cytuj
czapa 651 Opublikowano 13 czerwca 2015 Opublikowano 13 czerwca 2015 Wpisywać można chyba do września ale do nowych gier już nie dodają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi