Yano 3 697 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 (edytowane) co to kurwa ma być? podobno mają dodawac ładowarke - czyli to fake Edytowane 15 czerwca 2015 przez Yano Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 czerwca 2015 Opublikowano 15 czerwca 2015 Jano, jak możesz nawet wrzucać takie fejki Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 czerwca 2015 Opublikowano 16 czerwca 2015 było na PPE, ale zaraz po napisaniu posta dotarło do mnie - przecież minie jeszcze z 8 lat zanim nintendo wypuści konsolke o niezłej rozdzielczości ... Cytuj
adi 189 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 Tylko jedna osoba mogła pomyślec,że to prawda, tylko jedna..... Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 Nina i tak zapewne pokaże nowego handhelda za rok Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 Ktos ogrywal gierki z serii Inazuma Eleven ? Obejrzałem kilka odcinkow na Nintendo Anime Channel i pogralbym. Od ktorej wersji najlepiej zaczac bo na eShopie widzialem conajmniej 6 "trojek". Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 A w ogóle kupując swojego DSa, mieliście te kody VIP w środku? ;/ Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 Ktos ogrywal gierki z serii Inazuma Eleven ? Obejrzałem kilka odcinkow na Nintendo Anime Channel i pogralbym. Od ktorej wersji najlepiej zaczac bo na eShopie widzialem conajmniej 6 "trojek". Od jedynki na ds'a? Mozna dosc tanio wyrwac na allegro. http://allegro.pl/inazuma-eleven-inazuma-eleven-2-firstorm-ds-i5489743982.html Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 (edytowane) Ktos ogrywal gierki z serii Inazuma Eleven ? Obejrzałem kilka odcinkow na Nintendo Anime Channel i pogralbym. Od ktorej wersji najlepiej zaczac bo na eShopie widzialem conajmniej 6 "trojek". Mam wszystkie główne części. Polecam. Seria dzieli się tak jak Pokemony, czasem na dwie wersje, czasem na trzy wersje gry. Ogólnie, chronologicznie, wygląda to tak: Inazuma Eleven Inazuma Eleven 2: FireStorm Inazuma Eleven 2: Blizzard Inazuma Eleven 3: Bomb Blast Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks Inazuma Eleven GO: Light Inazuma Eleven GO: Shadow Inazuma Eleven GO 2 Chrono Stones: Wild Fire Inazuma Eleven GO 2 Chrono Stones: Thunderflash Inazuma Eleven GO 3: Galaxy Seria GO ma już innego głównego bohatera, który chce być tak świetny jak bohater poprzednich części Ogólnie można śmiało zacząć od serii GO. Ta już wyszła na 3DS'a i graficznie prezentuje się dużo lepiej. Niestety GO 3: Galaxy na razie tylko w Japonii. Jak ktoś jest fanem, to koniecznie polecam wszystkie części, a dla freaków... wszystkie części i wszystkie wersje Poszczególne wersje różnią się dostępnymi w grze zawodnikami, których możemy zwerbować do składu, oraz drużynami (przeciwnikami) z jakimi możemy powalczyć. A czasem i bohaterami, których spotykamy na swej drodze. Edytowane 29 czerwca 2015 przez Emtebe 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 czerwca 2015 Opublikowano 29 czerwca 2015 To porozgladam sie za wersja GO Light albo Shadow. Dzieki! Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Mam preinstalowane Tomodachi. Jak to skasować? Też mieliście jakiś syf? Kurde wkurza mnie to, że konsolka jest nowa, ale nie było plomby na pudełku i tak np. nie ma tych kodów vipowskich, czy mam zainstalowane to gów.no i nie wiem, czy to ktoś się bawił, czy tak ma być? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Nintendo od dawna nie plombuje swoich pudelek, nic z tym nie zrobisz. a Tomadochi masz pelniaka czy demo? jak pelniaka to zostaw, przecie to fajna gierka jest mozesz usunac, wejdz w ustawienia, tam znajdziesz opcje do wywalania zainstalowanego stuffu 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 30 czerwca 2015 Opublikowano 30 czerwca 2015 Ktoś może mi w prosty sposób wytłumaczyć jak się robi screen shoty na 3dsku? ;] Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Tomadachi Life Welcome Version Nintendo coś takiego napisali, to nie wiem, co to za welcome version, chyba demko, bo zapisałem raz ludzika, i na nowo musze, a w ogóle to nie mam dalej ładoawarki. Wczoraj im napisałem maila, to zapomnieli i mają kurierem wysłać, ale żadnego maila jeszcze nie dostałem, ja pier.dole, a chce soft updejtować, do marketu wejść, demka pobrać i odpalić Metala Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Ktoś może mi w prosty sposób wytłumaczyć jak się robi screen shoty na 3dsku? ;] prosty opis skomplikowanej rzeczy, bo Nintendo jest takie dobre: 1) Wchodzisz do gry 2) w dogodnym dla Ciebie momencie naciskasz home 3) wchodzisz do Miiverse 4) Postujesz posta z screenshotem i teraz zaczyna się "fajna" kwesita: 5) wchodzisz na PC/tablecie/gdziekolwiek na miiverse.com 6) logujesz się, wchodzisz w swoje posty (userpage->activities) 7) znajdujesz interesujący Cie post z screenshotem, klikasz PPM na ten obrazek i albo go sobie zapisujesz, albo kopiujesz linka do niego 8) robisz z nim co Ci się podoba i finalnie 9) pukasz się w czoło deską z powodu kretyńskich rozwiązań i pomysłów Nintendo Grzybiarz, to demko jakieś jest, możesz wywalić w takim razie Edytowane 1 lipca 2015 przez soyaR 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 O ja pier.dole, ale immersja. Rayos, jak na to wpadłeś? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 O ja pier.dole, ale immersja. Rayos, jak na to wpadłeś? Spoko, teraz to trochę ułatwili. Nie wiem czemu, ale "dawniej" nie dało się po prostu skopiować linku screenshota, tylko trzeba było wejść do źrodła strony i stamtąd wyciągnąć link Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 A po co mi inne karty AR, jak w tej zainstalowanej apce, tylko wymagają o ten znak zapytania/skrzynkę z mario? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 w tej zainstalowanej apce pozostałe karty tez ozesz wykorzystać do niczego szczegolnego sie nie przydaja, pojawiaja sie rtylko postaci z karty i mozesz zdjecia cykac Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 No ja tam mam, by ustawić kartę ze znakiem zapytania. A w ogóle to gdzie tam jest slot na karte sd? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) No najpierw ustawiasz ze znakiem zapytania, a potem masz dostęp do innych opcji Pod dolna klapka masz dostep do MICROSD, wystarczy ze odczepisz faceplatea dolnego tylko pamiętaj, żeby memorkę wymieniać przy WYŁĄCZONEJ KONSOLI Edytowane 1 lipca 2015 przez soyaR Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 (edytowane) Grzybiarz, czy Ty jesteś wśród tych 99% społeczności, co NIE CZYTA instrukcji obsługi przed użyciem sprzętu? Edytowane 2 lipca 2015 przez Emtebe Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Przecież każdy szanujący się samiec alfa instrukcje od razu wywala do kosza 1 Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Kazdy szanujacy sie samiec alfa zostawia kartonik, instrukcje i zabezpiecza przed uszkodzeniami 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Mam instrukcję, ale przejrzałem tak raz-dwa. Właśnie wertując te kartki pomyślałem sobie, że kiedyś, to wszystko dokładnie analizowałem, przed zakupem już wszystko wiedziałem. A teraz czasy się zmieniły. Ej, kupiłem za dwie dyszki programator, co to odpala gry z DSa i NES, SNES, NeoGeo..., to wszystko na najnowszym sofcie. Fajnie bo ekran nie jest scalowany jak w przypadku starego DSa popcorn.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi