Shen 9 625 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Nie widze takiej gry w eshopie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Wpisz Iron i szukaj darmowej. No nie gadaj, że już skasowali, jak pisząc posta mi się pobierała. Ps. Jest na piątej pozycji po wpisaniu "iron". Edytowane 1 sierpnia 2015 przez grzybiarz Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Fajnie gdyby do działało bez zbytniego kombinowania. Chciałem ściągnąć kilka gier które u nas nie wyszły albo wyszły tylko w cyfrze. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Bawię się z Cubic Ninja i jest sporo kombinowania i freeze konsoli po wciśnięciu home. Pobrałeś tak w ogóle? --- Mniam, emu SNESa, robione pod bebechy 3DSa: Czyli wykorzystuje pełny ekran, nie zostawiając pasków po boku, ani brzydko nie scaluje jak emu NESa na NDSie. Może na weekend napiszę jakiś tutorial + może wyjdzie ten hack do IronFall przy okazji, tylko nie wiem, czy można tu pisać takie rzeczy. W sumie to homebrew i w dodatku Nintendo Edytowane 1 sierpnia 2015 przez grzybiarz Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Nie ryzykuj, admini tutaj maja rozne jazdy. Skoro jakiś chłopaczek w piwnicy potrafi ogarnac obejscie blokady, to Nintendo małym updatem softu moze zrobic to samo. Skad im sie ten debilny pomysł wziął, po tym jak ds był region free to nie mam pojecia. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 ze względu na większy ekran i baterię? ja mam tu ciężki deal (wielkość - jakość) Dokładnie tak, przy czym 3ds xl jest duzo bardziej wygodny niz 3ds, a jakość obrazu to juz imo kwestia indywidualna, ale serio nie jest tak ze na 3ds wszystko trzyma sie kupy, a xl wszystko rozpaćkane 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 ostatecznie zdecydowałem się na normal, czemu pomogły pw yana (hejtował oba ale klasyczny jakby mniej xd). Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 yano nie jest zadnym wyznacznikiem bo on ma tylko jedna gre na 3ds Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 nobody bierzesz zwyklego czy new 3ds ? bo ponoc ten nowy 3ds duzo lepiej lezy w dloniach niz poprzednik Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Nie wiem skąd info ze xl gorszy bo nie mam porownania do malego. Jedno jest pewne - 3ds jest niewygodny w (pipi). Nie tylko z powodu ulozenia albo wielkosci guzikow tylko z powodu okropnego srodka ciężkości spowodowanego wystajacym do tyłu ekranem. Caly czas trzeba przykładać sile zeby trzymac go prosto. Niby to drobiazg ale po paru godzinach rece bolą. A kciuki caly czas sa mocno zgiete i tez bola.. eh wiele lat temu kupiłem PSP też właśnie z powodu monster huntera, tylko że w przypadku psp konsola była bardzo wygodna, i bardzo fajnie sie grało. dodatkowo też pograłem w pare innych gierek, ogolnie byłem bardzo zadowolony (...) tymczasem z 3dsem się męcze, poprostu męcze!, oprócz monstera ograłem też pokemony, animal crossing, i fantasy life - wszystkie gry były fajne, chociaż technicznie zacofane. no i ręce mnie bolały cały czas grałem na klasycznym 3ds. podzielam zdanie o ułożeniu palców. edit: @kubson nowkę ofkors, własnie ten kształt (i optymalny rozmiar ekranu) mnie przekonały. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 to powinien byc wygodny, jedynie nintendo namieszalo z matrycami i ponoc new 3ds xl ma lepszy ekran w porownaniu do n3ds Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Chodzi chyba o kontrast w NEW XL. Ja zakupilem w czerwcu new 3DS XL i nie mogę się oderwać od poksow Edytowane 1 sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj
Gość Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Ja mam new 3ds zwykly bo xl byl dla mnie za duzy i niewygodny ale jak juz pisalem wielokrotnie najlepiej isc do jakiegos sklepu gdzie maja obydwie wersje i potrzymac. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Jest jakiś darmowy konwerter plików video z 3DS AVI na jakiś obsługiwany przez winde??? Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Używa ktoś jakiegoś gripa do 3DS XL? Ma to sens? Jest wygodniej? Cały weekend grałam w Link Between Worlds i wczoraj wieczorem konkretnie mnie już palce bolały. Dzisiaj mi lekko spuchł nadgarstek. Tak samo mam z wszystkimi handheldami, a nie mam jakichś szczególnie wielkich dłoni. Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Warto. Mi, przy dłuższych sesjach z 3DS XL drętwiały ręce, po zakupie handgripa problem znikł, a komfort obcowania z konsolką zdecydowanie się poprawił. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 a możesz wkleić jaki masz ten handgrip? Cytuj
Dajzner 982 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Zwykły noname za 20zł; dokładnie taki: http://allegro.pl/handgrip-wygodny-uchwyt-i-podstawka-do-3ds-xl-i5575044959.html Ma kilka wad: -brak wycięcia na stylus; -trochę za małe wycięcie na wtyczki od słuchawek (nie wszystkie pasują); -demontaż gripa wymaga wprawy, bo zatrzaski trzymają bardzo mocno; Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) A jak z dopasowaniem do wersji New? Taki teraz na Alledrogo widzę http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5077228056 Edyta: znalazłem na eBayu dedykowany w dobrej cenie http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161743409660&alt=web Edytowane 3 sierpnia 2015 przez Rudiok Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Ja od hori kupiłem folię na ekran i i Duraflexi TPU protektor Może ten grip od nich nie jest taki zły ale fakt, że wygląda troszkę tandetnie Edytowane 3 sierpnia 2015 przez Myriu Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Generalnie ważne też żeby nie porysował konsoli, lubię moją majorę bardzo mocno. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Mi ręce się nie męczą także nie musze inwestować Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) ten handgrip jest kompatybilny także dla wersji new 3ds NIE xl? Edytowane 3 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) do każdego DS / 3DS jest inny grip, konsole mają różne kształty i rozmiary, masa tego leży po $5-10 (wysyłka często w tej cenie) na aliexpress.com (chińskie allegro), np.: New 3DS: http://www.aliexpress.com/item/Plastic-Handle-Grip-with-Stand-for-Nintendo-for-New-3DS-Black/32335606418.html New 3DS XL: http://www.aliexpress.com/item/Handle-Grip-with-Stand-for-Nintendo-New-3DS-XL-LL-Black/32264400051.html 3DS XL: http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Hand-Grip-Handle-Stand-Game-Controller-Case-Plastic-for-Nintendo-3DS-LL-XL-Hot-New/32249921854.html To tylko przykładowe, przypadkowe linki, nie reklamuję ani nie rekomenduję niczego. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Wieslawa 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Gram już chyba z miesiąc na 3DSie i mam kilka uwag. * Ta lista friendów to niewypał, czasy ubiegłego wieku. * Niby dużo jest gier, ale ja gram tylko w starego, sprawdzonego Mariana (Super Mario 3D Land i Mario Kart 7). Na poprzedniku było sporo visual noveli (tego nie cierpię), czy rpgów, platformerów. Tutaj exy wali chyba tylko Nintendo. * Wkurza ograniczony region, np. następca Nanostray z DSa, jeszcze nie doczekał się wersji europejskiej. * Przeglądarka www, to również staroć. Facebook, myśli, że siedzę na ajfonie. Ale beeg, czy xnxx działają (huh) i to nawet w HD, za to Youtube - niby w HD, a SD tak naprawdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi