Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3DS jest już technologicznie stary ale jak mi działa YouTube apka wywala czarny ekran (internal error) więcej syfu nie ściągam a sieć face tylko tak ok bym powiedział. Do reszty sieci mam komputer nic go nie zastąpi w tym segmencie...

Opublikowano

Nie no Youtube to porażka, ale to było wiadomo od premiery. Na 3dsie się yt nie ogląda. Ja tam mam kilka gier do sprawdzenia, ale na razie sporo do ukończenia na ps4. Głównie gram w podróży na 3dsie. Czaję się na Fantasy Life.

Opublikowano

Ja jestem teraz ostatni dzień w hotelu i wieczorami jak moja zaśnie to muce w Poki Alpha Sapphire. 3DS to dobra opcja jak się nie ma czasu na Wieśka lub jest w podróży :D

Opublikowano

nie każdy czyta podforum o monhunie, więc zamieszcze też tutaj, zwłaszcza, że chcemy, żeby przyszło jak najwięcej ludzi NIE grających w monhuna albo dopiero co zaczynających przygodę z nim :)

Hej misiaczki, zapraszam Was na Monster Hunter Fiesta #2 w Krakowie w pubie SELECT! Podczas wydarzenia złapiecie mnóstwo streetpassów, pogadacie z ludźmi, weźmiecie udział w quizie a przede wszystkim:

Zagracie w turniej amatorski/profesjonalny w Monster Hunter 4 Ultimate i zgarniecie nagrody! Każdy uczestnik dostanie na pamiątkę plakat z MH4U, a zwycięzcy turniejów otrzymają:

Amatorzy:
pierwsze 3 miejsca etui MH4U na 3DSa!

Prosi:
Pierwszy 3 miejsca etui MH4u na 3DSa
Pierwsze miejsce: MH4U faceplate na N3DSa!

(nagrody ufunduje Oficjalny Dystrybutor Nintendo w Polsce)

Oczywiście z racji obecności turnieju dla amatorów, zachęcamy na przybycie wszystkich chętnych, zwłaszcza tych, co nigdy w Monster Hunter nie grali!

A na zakończenie eventu właściwego, zapraszamy Was na grilla w innym już miejscu (MS AGH) gdzie pojemy kiełbasek i innych potraw z grilla, napijemy się czegoś i trochę się zrelaksujemy :)

Zapraszam każdego chętnego w przyszłą sobotę (22.08.2015) do SELECT PUB w Krakowie na godzinę 15:00! :D

Szczegółowe regulaminy turniejów, przebieg eventu itd. itp. dziś wieczorem na stronie wydarzenia :)

• Plusik 1
Opublikowano

wpadaj śmiało! 

Do puli nagród doszło parę fantów:

50 zł za 1 miejsce w quizie, za 2 i 3 miejsce bonus z baru od SELECT

10 zestawów naklejek z Kirby's rainbow paintbrush od LOVEGAMe

parę plakatów z super mario maker od LOVEGAME

:)

• Plusik 1
Opublikowano

Cześć, szukałem na forum rozwiązania i nie znalazłem. Jakiś czas temu kupiłem 3ds i okazało się wadliwe więc sklep wymienił mi na nową konsolę. Teraz nie mogę się zalogować do nintendo id bo pokazuje, że jest połączony z poprzednia konsolą. Zanim oddałem do sklepu poprzednią konsolę to usunąłem konto jak i wszystkie dane.

Jak mogę "odłączyć" konto od poprzedniego 3ds'a? Nie chcę zakładać nowego nintendo id bo mam je też połączone z WiiU.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Hej. O co chodzi z tymi samymi cartami z grą na 3dsa ndsa na allegro? Sprzedaja bez pudełek, pirat czy kradziona? Czy cos bardziej mniej oczywistego

Opublikowano

Na nds taka sama loteria jak z pudelkiem tylko bez dokladnych zdjec ciezko namierzyc czy pirat.

Na 3ds z tego co wiem nie ma piratow. Sa to albo kradzione, albo ludzie pudelka wywalaja i trzymaja w takich specjalnych na carty.