Shen 9 625 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 pokrowiec tylko bym kupil albo folie na ekrany, 2ds sie nie sklada, wiec nic nie chroni przed rysami 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Można się już rejestrować żeby otrzymać kiedyś tam konto Nintendo: https://accounts.nintendo.com/login Źródło: http://www.nintendolife.com/news/2016/02/you_can_now_register_for_a_nintendo_account Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Da się z NNID w PL? Ja mam na UK i bez problemu śmignęło, ale kumpel, który ma na PL, dzisiaj w pracy próbował i nie ruszyło. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Na razie tylko wybrane kraje (w tym UK) mają dostęp do tego ale nie ma tego złego bo od czego są dwa konta Cytuj
Dante 431 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Da się z NNID w PL? Ja mam na UK i bez problemu śmignęło, ale kumpel, który ma na PL, dzisiaj w pracy próbował i nie ruszyło. Przy moim koncie z Polski wyskakuje: This Nintendo Network ID cannot currently be used due to its country setting. Później sprawdzę koreańskie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 Ludziiska! "Right now, sign-ups are limited to Austria, Australia, Belgium, Canada, Germany, Spain, France, United Kingdom, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Russia, and the United States". Tak więc nie masz co nawet próbować z Koreańskim.... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 CQE zapytany potwierdził, że w marcu będzie się można rejestrować na PL konto Cytuj
czapa 651 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Super, fajnie tylko po co mi kolejne konto Nintendo? Ciekawe czy faktycznie zrobią przypisanie contentu do konta i uwolnią konsole (obecnie mogę mieć moje NNID na jednym 3DS i jednym WiiU). Nie mówiąc już o savach przypisanym do jednej konsoli. Ciekawe czy to tylko sztuka dla sztuki? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Super, fajnie tylko po co mi kolejne konto Nintendo? Ciekawe czy faktycznie zrobią przypisanie contentu do konta i uwolnią konsole (obecnie mogę mieć moje NNID na jednym 3DS i jednym WiiU). Nie mówiąc już o savach przypisanym do jednej konsoli. Ciekawe czy to tylko sztuka dla sztuki? No to jest wlasnie po to żeby było jedno konto do którego będzie wszystko przypisane (w przyszłości). Cytuj
czapa 651 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 (edytowane) Słowo klucz w przyszłości nie wiem czemu nie można było tego zrobić na tych NNID... Generalnie to temat o 3DS ale moim zdaniem gdyby Nintendo nie podejmowało dziwnych decyzji jeśli chodzi o online to combo 3DS + WiiU = GOTY a WiiU to najlepsza konsola tej generacji. Koniec offtopu z mojej strony. EDIT: Zaraz zaraz, ale to całe Nintendo Account to jest jakby kolejne konto bo to nie zastępuje chyba NNID skoro można się wpisać z NNID, FB i Google+. Czy ja coś źle rozumiem? EDIT2: "A Nintendo Account enables the parti(pipi)tion in the My Nintendo rewards programme and purchases of digital games for Nintendo 3DS or Wii U from Nintendo eShop using a PC or a smartphone (such services to be launched in March 2016). A Nintendo Network ID is required to use the online services offered on the Nintendo 3DS system and Wii U console." WTF znowu wymyślili zamiast zrobić normalnie. Pozdrawiam Nintendo Edytowane 18 lutego 2016 przez czapa Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 Ta przyszłość to jakiś marzec z tego co wiem wiec specjalnie długo czekał nie będziesz. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) Wchodząc do Nintendo eshop musiałem podać/założyć konto w nintendo aby stworzyć nintendo id i teraz to jest połączone z konsolą. Czy jedyną opcją aby to usunąć razem z emailem itp jest format karty pamięci? Serio nie ma opcji usunięcia profilu jak w normalnych konsolach? Dobra już wiem. Nintendo takie pomocne, dobre tutoriale mają. Jednak trzeba zrobić format, ale po stworzeniu nowego profilu można bez problemu pobrać gry z eshopu. Edytowane 20 lutego 2016 przez suteq Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 EDIT: Zaraz zaraz, ale to całe Nintendo Account to jest jakby kolejne konto bo to nie zastępuje chyba NNID skoro można się wpisać z NNID, FB i Google+. Czy ja coś źle rozumiem? Na razie będzie to oddzielne konto, ale w przyszłości (takie są założenia) ma być tylko jedno konto, które ma zastąpić te dotychczas używane pod postacią NNID... Cytuj
Logan 79 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 (edytowane) Zastanawiam się nad kupnem N3DS a N3DS XL.Co w takim razie polecacie? Sa jakieś szczególne rożnicę czy tylko rozmiarem się różnią? Edytowane 21 lutego 2016 przez Logan Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Tylko rozmiarem. Dla mnie gry na mniejszej wersji konsoli wyglądają lepiej, grafika jest ostrzejsza. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Jeżeli masz zamiar grać tylko w domu to polecam XL. Cytuj
Logan 79 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 W domu,w drodze do pracy ,w pracy.Różnie. Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Chodzi o to że XL nie zmieścisz do kieszeni. Jednym to przeszkadza, drugim nie Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Logan 79 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 To że nie zmieści się w kieszeni to akurat żaden problem dla mnie.Komfort grania rozumiem ze jest wiekszy na XL czy może tak jak pisał Elanczewski lepiej gry wygladaja na mniejszym ekranie? Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Najlepiej gdybyś sprawdził sam bo to zależy od osobistych preferencji. Nie wiem czy w każdej XL ale np. W mojej są luzy na zawiasach i lekko lata Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 21 lutego 2016 Opublikowano 21 lutego 2016 Najlepiej gdybyś sprawdził sam bo to zależy od osobistych preferencji. Nie wiem czy w każdej XL ale np. W mojej są luzy na zawiasach i lekko lata Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka W każdej. 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 23 lutego 2016 Opublikowano 23 lutego 2016 To ja mam chyba wyjątkowy egzemplarz XL. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 Dotyczy każdej, ale New 3DS XL. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 24 lutego 2016 Opublikowano 24 lutego 2016 EDIT: Zaraz zaraz, ale to całe Nintendo Account to jest jakby kolejne konto bo to nie zastępuje chyba NNID skoro można się wpisać z NNID, FB i Google+. Czy ja coś źle rozumiem? Na razie będzie to oddzielne konto, ale w przyszłości (takie są założenia) ma być tylko jedno konto, które ma zastąpić te dotychczas używane pod postacią NNID... Prawda taka że zabierają się do tego jak pies do jeża. Nie wiem czy oni w temacie usług sieciowych utknęli gdzieś w 2006 czy o co kaman... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi