Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W przypadku usług sieciowych to już przy tworzeniu Wii U wyszło na jaw jak największe głowy od Big N nie posiadają ani jednej współczesnej platformy Sony i MS'a i to co chcieli stworzyć to był miszmasz konkurujących obozów. kilku devów opisywało to iż byli zdziwieni gdy zapytali o usługę czy ma być bardziej podobna do PSNa czy do XL to jajogłowi z Ninny nie wiedzieli o co c'mon. Trochę dziwne zważywszy iż Kutaragi czy Yoshida nigdy nie ukrywali się z tym iż kupują np. platformy Segi czy Ninny bo im się podobają lub sprawdzają co zaimplementowała konkurencja do bebechów. 

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 27.02.2016 o 13:00, Starh napisał(a):

Jezeli kupiłem pare tytułów cyfrowo, to czy przy zakupie nowego 3dsa moge je przetransferować wraz z savemi na nowa konsolkę?

Tak, jest takie coś jak system transfer tool i save tranfer tool, ale musisz mieć dwie konsole jednocześnie

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/227/~/how-to-transfer-content-between-nintendo-3ds,-nintendo-3ds-xl,-and-nintendo-2ds

Edytowane przez _mike
Opublikowano
  W dniu 27.02.2016 o 14:11, _mike napisał(a):

W dniu 27.02.2016 o 13:00, Starh napisał(a):

Jezeli kupiłem pare tytułów cyfrowo, to czy przy zakupie nowego 3dsa moge je przetransferować wraz z savemi na nowa konsolkę?

Tak, jest takie coś jak system transfer tool i save tranfer tool, ale musisz mieć dwie konsole jednocześnie

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/227/~/how-to-transfer-content-between-nintendo-3ds,-nintendo-3ds-xl,-and-nintendo-2ds

Mam następujący problem: W starym 3DSie mam karte 8gb, w nowym jest 4. Jak zrobić aby tamta pierwsza zadziałała w nowym (chcę przerzucić gry/save'y)? Jako, że ten 3DS to używka, to muszę oczywiście dodatkowo usunąć tam nin id? Dlaczego nina nie mogła tego wykonać jakoś prościej?

Opublikowano (edytowane)

Wreszcie, jaram się, bo w kilka klasyków bym sobie legalnie zagrał.

(pipi)e, to direct dla amerykancow, ani słowa o Fire Emblem u nas.

Edytowane przez Shen
Opublikowano

MONSTER HUNTER!!!!!!!

cross z fire emblem xD (pipi)A PRZECIEK Z EXCELEM PRAWDZIWY

jaki demydż kontrol, ze Fedration Force to normalny Metroid Prime xD 

Opublikowano (edytowane)

Po prostu :banderas:

Ale jest jeden minus i to IMO ogromny - GDZIE JEST KRWA DATA PREMIERY NOWEGO FE W EU

Edytowane przez Starh
Gość ragus
Opublikowano

Fire Emblem

Monster Hunter X

Yo Kai

Dragon Quest VII

Kirby

RHYTHM TENGOKU (pipi)AAAAAAAAAAAA

Pokemony

CO ZA ROK XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano