Opublikowano 4 marca 20169 l Chamska zagrywka i tyle. Tekst o tym że dopiero moc new3ds udzwignie te gry....
Opublikowano 4 marca 20169 l Jakoś gry z gba mi działają full speed, wciśnięcie home button je co prawda zamyka i nie ma tego standardowego menu ale da sie to przeżyć EDIT: Nie wierze że procesor jest za słaby. Przecież na Ds używałem emulator Snesa i SMW śmigało, podkreślam Ds Edytowane 4 marca 20169 l przez czapa
Opublikowano 5 marca 20169 l Procesor 3DSa jest za słaby. Pokazała to zresztą emulacja homebrew. No właśnie nie pokazała, bo z tego co pamiętam to nie udało się wykorzystać pełnej szybkości procesora (może już to im się udało, sprawdzałem z pół roku temu). Edytowane 5 marca 20169 l przez _Shaman_
Opublikowano 6 marca 20169 l Pytanie. Czy ktoś probował zmienić c sticka w N3DS na analoga z PSP - tak jak tutaj pokazuja -> http://www.geek.com/games/new-3ds-c-stick-can-be-replaced-with-a-psp-analog-stick-1648121/ Ogralem 600h w Mh4U na c sticku i jesli sie da to zdecydowanie wolałbym uzywac analoga Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej materii?
Opublikowano 6 marca 20169 l Procesor 3DSa jest za słaby. Pokazała to zresztą emulacja homebrew.No właśnie nie pokazała, bo z tego co pamiętam to nie udało się wykorzystać pełnej szybkości procesora (może już to im się udało, sprawdzałem z pół roku temu). No właśnie, do emulacji SNESa używany jest procek z NDSa. W Homebrew nie ma dostępu do procka z 3DSa. Tak byśmy pewnie już przechodzili Final Fantasy 7 na emu PSXa. Co prawda jakiś tam emu PSXa jest, ale chodzi kiepsko. Edytowane 6 marca 20169 l przez grzybiarz
Opublikowano 10 marca 20169 l Zastanawiam sie troszke nad kupnem i mam do was pytanie. Jaki brać najlepiej model żeby niepotrzebnie nie przepłacać?
Opublikowano 10 marca 20169 l 2ds, chyba że możesz dołożyć do zwykłego 3ds XL. omijać zwykłego 3dsa. new tylko jak masz ZAJAWKĘ
Opublikowano 10 marca 20169 l 2ds jak chcesz po taniosci, jeśli chcesz składany i efekt 3d to 3ds, XL za duży i droższy, a jak możesz wydać ciut więcej to new 3ds
Opublikowano 10 marca 20169 l Znaczy na 3d mi kompletnie nie zależy ale właśnie z tym xl rozmyślałem. lepszy zwykły? a na new 3dsa nie ma jakiś exów?
Opublikowano 10 marca 20169 l Znaczy na 3d mi kompletnie nie zależy ale właśnie z tym xl rozmyślałem. lepszy zwykły? a na new 3dsa nie ma jakiś exów? Zwykły 3ds (ten z 2010 roku) ma gorszą baterię (fakt) i łapy odpadają od tych ostrych krawędzi. New 3DS (ten mniejszy) jest już wygodniejszy w trzymaniu. Jeden powie ci XL, drugi że mniejszy. Nie ma reguły. Ja wolę XL.
Opublikowano 10 marca 20169 l jeden ex i ostatnio doszła funkcja emulacji gier ze snesa.Jest jeszcze Isaac rebirth i niektóre gry (mh4u, hyrule warriors) chodzą lepiej
Opublikowano 10 marca 20169 l ok,dzięki ziomeczki pomyśle jeszcze mad tym na spokojnie bo jeszcze nie wiem czy nie chce bardziej wiiu ale fire emblem mi się strasznie spodobał i chyba on przeważy nad zakupem
Opublikowano 10 marca 20169 l Ja też bym polecał new 3DS. Zwykłego, nie XL. Obecnie mam 2DS i jestem zachwycony, ekraniki mają idealny rozmiar, konsolka dobrze leży w dłoni. Kiedyś miałem XL i jarałem się wielkimi ekranami, ale teraz widzę że one są za duże. Czyli pan smutna dżaba miał rację chwaląc kiedyś zwykłego 3DS.
Opublikowano 10 marca 20169 l @up Też tak uważam. New 3ds XL. Najdroższy ale IMO najlepszy Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 marca 20169 l Dokładnie a nintendo będzie cisnąć dalej aby było więcej powodów do kupna wydania New. Uwierz ludkom na słowo, nie pożałujesz a kwestia zwykły czy XL to już kwestia gustu, ja dorwałem New 3DS'a bo rozmiar ekranów jest dla mnie idealny, wymienne obudowy dają mi większą radochę (zwłaszcza że konsola jest matowa) a przyciski w kolorystyce pada od SNESa to już w ogóle Fan service który łyknąłem bez popity
Opublikowano 10 marca 20169 l Na obecną chwile to tylko NEW 3ds. Szkoda marnować pieniądze na sprzęt (zwykły 3ds) który samo nintendo ogranicza na funkcjonalności (wspomniany np. eshop SNES). I to baaardzo stabilne 3d robi dużą różnice. Majoras Mask w 3d wygląda pięknie :-) Edytowane 10 marca 20169 l przez markus29
Opublikowano 10 marca 20169 l Te 3D w tej konsolce to taki chwyt marketingowy, ja osobiście rzadko z tego korzystam.