Labtec 3 672 Opublikowano 19 lutego 2011 Opublikowano 19 lutego 2011 Dzisiaj bylem w Gamestop i skorzystałem z promocji DSi XL albo 5 gier, wiec oddałem Mario Kart, New Super Mario Bros, Pokemon SoulSilver, Platinum i GoW Collection i 3DS wyszedł mi za 140$ Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Wiadomo coś na temat długości działania baterii? Wyczytałem gdzieś że bateria będzie działać od 3 do 5 godzin w trybie 3D i około 8h przy grach z DS'a Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Ktoś wrzucił ten obrazek na Reddit podpisując "you just came". Fuck yeah I did. Jak ta wersja trafi do Europy to biorę z miejsca ;D no chyba, że wyjdzie bundle z Resident Evil . Swietny wygląd konsoli z logiem na przodzie, jedynie czarny kolor z wew. górnego panela mógłby być również srebrnego koloru Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 marca 2011 Opublikowano 7 marca 2011 Wiadomo coś na temat długości działania baterii? Wyczytałem gdzieś że bateria będzie działać od 3 do 5 godzin w trybie 3D i około 8h przy grach z DS'a Dobrze wyczytałeś. A co do tego fejku... cholerne Nintendo nie chce zarobić Cytuj
MichAelis 5 629 Opublikowano 15 marca 2011 Opublikowano 15 marca 2011 Premiera za 10 dni. Bierze ktos? Ja na ta chwile odpuszczam(choc nie recze za siebie w sklepie). Nawet na sile nie wiem jaki tytul moglbym wziasc, same crapy ;[. Czekam na zelde i mariana. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 marca 2011 Opublikowano 15 marca 2011 Ja wezmę z Raymanem jak nie spieprzą konwersji Cytuj
Labtec 3 672 Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Ja muszę poczekać 2 dni dłużej na premierę, sadze ze wezmę tylko SSF4:3D Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 marca 2011 Opublikowano 16 marca 2011 Już zamówiony Aqua Blue z ultimy razem ze SFIV. Cytuj
Labtec 3 672 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Dzisiaj testowałem, efekt super jednak nie tak ze wyskakuje z ekranu ale po prostu świetna głębia jest grałem w Street Fighter i Lego Star Wars, obie gierki z 3D suwakiem na maxa i nic mi to nie przeszkadzało, SF polecam tylko dla fanów bo nawet z efektem 3D to ten sam stary Street Fighter, AR gierki fajne choć spada FPS jak dużo się dzieje na ekranie, Aqua Blue tylko wygląda super na zdjęciach, tak naprawdę ma kilka odcieni które podchodzą do zielonego, ale i tak ładnie się prezentuje Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 na necie widzialem spolszczenia do gier na DS, zeby je wgrac to trzeba przerobic konsole? i czy moga dzialac tez z 3DS? sorry jesli glupie pytania, ale jestem zielony w tematach konsol od nintendo Cytuj
Velius 5 798 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja bym bral bez zastanowienia jakby jakas Zelda byla,marian czy rpg...ale to co jest teraz mnie nie interesuje wiec poczekam,w Polsce i tak pewnie nie zabraknie. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Ja póki co spasuję, poczekam aż sytuacja z blokadą regionalną się wyklaruje, czyli czy da się ją obejść jak nie to raczej wezmę wersję USA bo nie bawi mnie brak możliwości zagrania w wiele tytułów jakie zapewne będą wydane jedynie w USA. Choć oczywiście wszystko się może zmienić, swoją sztukę raczej kupię w przyszłym roku, a w międzyczasie zaopatrzę się w DS Lite i ogram hity z tej konsolki. Cytuj
Meanthord 348 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 na necie widzialem spolszczenia do gier na DS, zeby je wgrac to trzeba przerobic konsole? i czy moga dzialac tez z 3DS? Nie trzeba przerabiac konsoli, musisz miec programator, do ktorego wkladasz karte microsd z nagranym softem i grami. Niektore programatory dzialaja na 3DS, ale oczywiscie obsluguja tylko gry z DS-a. 1 Cytuj
Labtec 3 672 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 gdzies ty to testowal > w Gamestop, przebywam w Kanadzie Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 Kusi mnie kupno za tydzien 25-fajowy dzien i w ogole milo kupic w dniu premiery. Gry slabe, watpie zeby mnie przykuly na dluzej przed ekrany- SF. To co mnie interesuje czyli Zelda dopiero za 3 miesiace, cena i tak nie spadnie przez te 3 miechy. Nie wiem..... Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 (edytowane) Ja poczekam do premiery konkretniejszego tytułu, np. zelda, resident evil i wtedy wezmę Cosmos Black 3DS Edytowane 18 marca 2011 przez WESKER-DL Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 18 marca 2011 Opublikowano 18 marca 2011 no ja też jak już to wezmę Black wersje, a ta niebieska jest okropna na necie widzialem spolszczenia do gier na DS, zeby je wgrac to trzeba przerobic konsole? i czy moga dzialac tez z 3DS? Nie trzeba przerabiac konsoli, musisz miec programator, do ktorego wkladasz karte microsd z nagranym softem i grami. Niektore programatory dzialaja na 3DS, ale oczywiscie obsluguja tylko gry z DS-a. czyli można grać bez problemu w wersje "zapasowe" z DS? fajnie Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 marca 2011 Opublikowano 20 marca 2011 Dzisiaj na Grand Central ustawiono standy i mozna bylo pobawic sie 3DSem. Fajna sprawa, bo nawet o tym nie wiedzialem. Anyway, przez przypadek wszedlem na Grand Central udajac sie na subway i jak zobaczylem co sie dzieje, to od razu zboczylem z drogi, pociagnalem Lise za mna i ustawilem sie w bardzo krotkiej kolejce. Na standach byly ustawione 3DS kazdy mial odpalona inna gre. I tak przetestowalem: Asphalt 3D, Pilotwings Resort i Steel Diver. Sama konsola w sumie nie wiele rozni sie na pierwszy rzut oka od DS czy raczej DSlite, ale szybko mozna dostrzec duze zmiany. Przycisk power jest na dole, start, home i select sa chyba dotykowe, a jezeli nie sa to sprawiaja takie wrazenie. Dodano galke, ktora spisuje sie naprawde fajnie. Po krotkim tescie IMO wypada lepiej niz grzyb w PSP. Ogolnie konsolka wydawala sie lzejsza od mojego DS, w sumie to sprawdzilem na wiki i jest lzejsza. Graficznie gry prezentuja sie sympatycznie ale jako uzytkownik ipoda nie moge czuc sie rzucony na kolana. Odnosnie calej rewolucji czyli 3D to IMO epic fail. Pierwsze spojrzenie na ekran i blur w oczach. Po chwili oczy przyzwyczajaja sie ale dalej nie daje to ostrego rzutu 3D. Dla pewnosci pobawilem sie suwakiem i wylaczylem 3D. Rzeczywiscie ekranik zmienil sie w zwykle 2D. Odpalilem 3D ponownie... ponownie chwilowy blur i zaczalem dostrzegac 3D. Niestety podobnie jak telewizory 3D, obraz jest wchodzacy, a nie wychodzacy (jak jest w kinach). Generalnie wiec obraz wklesly 3D nikogo i ssie paue. Pobawilem sie chwile w/w grami, nic specjalnego i rewolucyjnego. Lisa przez caly czas w ogole nie widziala obrazu 3D. Powiedzialem jej ze jest slepa! W chwili gdy patrzy sie na 3DS pod katem to obraz zaczyna sie robic rozmazany, czyli taki jak sie oglada w kinie patrzac na film 3D bez okularow. Oczywiscie im blizej oczu sie konsole przystawi tym obraz 3D jest wyrazniejszy. Im dalej tym slabszy. Po jakis 10minutach zabawy powoli zaczalem odczuwac dyskomfort i obawiam sie ze po dluzszym kontakcie albo rozpoczylby sie bol oczu albo bol glowy. Te chwilowe testy tylko utwierdzily mnie w przekonaniu, ze kupno 3DS jest bledem. W szczegolnosci gdy Ninny chce kasowac $250. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 wiecie może gdzie w dniu premiery będzie można dostać konsolę? Cytuj
django 549 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Pewnie w sklepach, albo coś. 2 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 MM, Empik, Żabka, Biedronka, Stonka. Gdzieś pewnie będzie. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Juz dzisiaj (czwartek 24) byly 3ds w MM za ........ 1299. Saturn ma, ale od jutra sprzedaje - 1099 Konsole jak konsole, brak gier. MM mial jakis shit, a saturn mial Simsy i cos jeszcze. A co do SF4- bo o to pytalem, nie przyszedl, moze jutro. Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Recenzja CNNu http://money.cnn.com/video/technology/2011/03/23/t-tt-nintendo-3ds-review.fortune/ Facet mówi "Hardcore gamers such as myself who grew up on Halo" http://www.pown.it/3209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi