kubson 3 189 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 nintendo select najlepsze co sie moglo nam przydarzyc i nawet okladnki nie sa straszne Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 luigiego polecam serdecznie Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) To nowe gry dla USA, przecież większość z nich Europa już ma. Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Elanczewski Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Ale najczęściej jeżeli US dostaję nową partie to niedługo potem Europa również doczekuje się kolejnych obniżek cenowych. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Białe maleństwo dziś rano przyszło (kolor Ice White, górna klapka wygląda faktycznie jakby była pokryta lodem :3), zaktualizowałem system i nawet Zeldy nie odpaliłem, bo gram w Pokemon Shuffle, wciąga jak wuj XD Zrobiłem sobie konta wszelakie, poszperałem po sklepiku, pobawiłem się wszystkimi funkcjami no i miodzio, miodzio, miodzio! Nawet rozmiar ekranu nie przeszkadza i wszystko dobrze widać. Szkoda mi jedynie tych gierek na SNESa, bo Super Metroida by się przeszło :c Ale NESowe hity również są (które Super Mario najlepsze? 2 czy 3), więc nie będzie tak źle. Shovel Knight za 6 dyszek cyfrowo to też niezły deal. No ogólnie jestem wniebowzięty i uradowany, że mam tyle grania przed sobą Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Kolejny, który podjął właściwą decyzję Shovela polecam mocno. Mario 2 unikaj bo jest kiepskie (zainwestuj w The Lost Levels o ile jest na 3DSie), kup za to Mario 3, sztos ogromny. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Rownież polecam trójeczke mario Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Białe maleństwo dziś rano przyszło (kolor Ice White, górna klapka wygląda faktycznie jakby była pokryta lodem :3), zaktualizowałem system i nawet Zeldy nie odpaliłem, bo gram w Pokemon Shuffle, wciąga jak wuj XD Zrobiłem sobie konta wszelakie, poszperałem po sklepiku, pobawiłem się wszystkimi funkcjami no i miodzio, miodzio, miodzio! Nawet rozmiar ekranu nie przeszkadza i wszystko dobrze widać. Szkoda mi jedynie tych gierek na SNESa, bo Super Metroida by się przeszło :c Ale NESowe hity również są (które Super Mario najlepsze? 2 czy 3), więc nie będzie tak źle. Shovel Knight za 6 dyszek cyfrowo to też niezły deal. No ogólnie jestem wniebowzięty i uradowany, że mam tyle grania przed sobą Super Mario Bros. 3 to najlepsza platformówka 2d jaka kiedykolwiek powstała. To mówiłem ja, Jarząbek. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Najlepsza platformówka 2D jaka kiedykolwiek powstała to raczej Super Mario World. Pozdrawiam, Rayos PS No i Shovel Knight Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Lost Levels jest jak najbardziej. Póki co chyba Zeldunię ogram, bo jak gier nakupię, to nic nie ogram XD Ale na sam początek jakieś Poki (chyba poczekam na Sun/Moon), SM3DL, Shovel Knight. Monster Hunter który najlepszy i czy jako laik serii dam radę? Phoenixy Wrighty są tylko na DSa, czy na 3DS też były? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Trylogia po lekkim liftingu wyszła na 3ds, ale u nas chyba tylko cyfrowo. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Jest trylogia AA na 3DS'a, Dual Destinies i do tego spinoff Layton vs Phoenix. Niedługo 6ta część, a jak znasz JP to Dai Gyakuten Saiban. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Chłopy dodawajcie mnie do Friendsów: 0147-3443-2601 i wysyłajcie wasze na PW, żebym się nie czuł samotny w świecie Ninny, hihihihihi. Żeby jeszcze bateria trzymała długo, to by było wspaniałe wszystko, bo to 3D nawet dobrze działa. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Lost Levels jest jak najbardziej. Póki co chyba Zeldunię ogram, bo jak gier nakupię, to nic nie ogram XD Ale na sam początek jakieś Poki (chyba poczekam na Sun/Moon), SM3DL, Shovel Knight. Monster Hunter który najlepszy i czy jako laik serii dam radę? Phoenixy Wrighty są tylko na DSa, czy na 3DS też były? Koniecznie sprawdź jeszcze Luigi's Mansion 2 goty giereczka, a co do MH to atakuj 4 najbardziej przystępna dla początkujących Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Skoro polecamy, to już niedługo u nas Rhythm Heaven Megamix. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Monster Hunter 4 jest najlepszy dla świeżaka. Jeżeli chodzi o pokemony to czekaj na SunMoon. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Super Mario Bros 2 to moja ulubiona część. Zwłaszcza etapy gdzie ucieka się z kluczem przed tym upiornym prze chu.jem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Jesteś chyba pierwsza osobą którą "znam" i której podoba się super mario bros 2 1 Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Co do Ace Attorneya - od dziś od 15 jest na promocji i naprawdę warto to wyrwać za taką cenę (60 złotych za Trilogy i 40 za Dual Destinies). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Czekam właśnie na tą promocję bo ostatnio uciekł mi Dual Destinies (ahhh nie ma to jak trochę rozwiązanych spraw w sądzie). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ten Ace Attorney do czego przyrównalibyście? To jest takie coś jak te gry od Telltale, czy jednak trzeba trochę myśleć i wyniki spraw mogą być różne? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 (edytowane) trzeba myśleć i kojarzyć fakty, ale z tego co wiem to nigdy sprawy nie skonczysz tak jak sie powinna skonczyc polecalem Ci te trylogie, wez, nie zawiedziesz sie Edytowane 11 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ogólnie fabuła jest z góry ustalona ale cała seria na tyle trzyma w napięciu na rozprawach iż nie wiesz czy uda się zdobyć werdykt "niewinny" czy nie. Plot twisty to najlepsza strona tej serii i ogólnie trzeba znać i dobrze dany język obcy i trzeba ruszyć głową i kojarzyć fakty. Gry od Telltale to samograje a Phoenixy to przede wszystkim gra tekstowa z elementami logicznymi. Co do jednego Rayos ma rację, weź najpierw oryginalną trylogię stworzoną przez autora serii Shu Takumiego (Dual Destinies nie był pod jego nadzorem). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wezmę to co będzie teraz na promocji za 6 dyszek, czyli chyba to o czym mówisz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi