Rayos 3 170 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 tak, to ta, bier juz powinienes moc kupic. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Trafila sie nowka z Zelda za 260 zikos, warto? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 no (pipi), w tej cenie masz gierki premierowe na ps4 i się jeszcze pytasz? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 60 zł za całą trylogię? 20 zł za sztukę, no chyba nie ma lepszej okazji by wreszcie stać się posiadaczem legalnej kopii. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 kobik jak sie wahasz to za tyle to ja nawet wezme Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Sprawy ogólnie dążysz żeby skończyły się na uniewinnieniu, w końcu jesteś adwokatem. Można przegrać i czasami nawet jest jakiś króciutki epilog z tego co pamiętam, ale to jest game over wtedy. Gra jest liniowa i nie bardzo da się w niej gdzieś zatkać na amen czy zboczyć, raczej czasami tylko nie wiesz co zrobić żeby pchnąć zabawę dalej. Ot visual novelka, bardzo bardzo dobra. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 przysięgam że ten sklep nintendo jest p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.y kupiłem grę i jak się okazuje zrobiłem to bez bycia zalogowanym xD ch,uj wie do czego ten zakup teraz tak naprawdę jest przypisany kiedyś dawno temu miałem konto przypisane do konsoli którą sprzedałem i teraz nie mogę się zalogować bo Nintendo ID jest przypisane do konsoli której nie mam i co mam teraz kurde zrobić żeby odłączyć to konto skoro konsoli dawno nie mam Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Zamierzam kupić nintendo 3ds w wersji xl, kwestia tylko... czy warto wziąć wersje NEW czy starą?? New XL kosztuje 180 funtów... a starsza XL 105funtów... czy poza dodatkowym analogiem i niby lepszym efektem 3d jest sens?? Właśnie jak to jest z tym efektem 3d, czy na pewno w każdej grze jest 3d? czy to tylko zbędny bajer? Nowe 3D jest teraz takie jak być powinno, Teraz od czasu do czasu używam bo na zwykłym 3DSie nigdy nie włączałem. nadal jest beznadziejne. wystarczy lekki ruch głową w bok i dostaje się wiadomy efekt. nie wiem jak kiepskie musiało być 3D w klasycznym 3dsie że zachwala się ten bubel w newsie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 nobody nosisz okulary? tak pytam, bo ja noszę i niestety "super stabilne 3d" mocno się psuje przy okularach Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 no właśnie nie noszę, a wzrok mam dobry próbowałem się do niego przekonać wiele razy, ale scenariusz zawsze był ten sam: >turn on >cholera fajna ta głębia >minutę później, po kolejnym delikatnym poruszeniu głową zniesmaczony powrót do turn off Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Ej no co wy, w N3DS głębia jest 5x lepsza niż w 3DS, faktycznie można ruszać głową w porównaniu do staruszka. Niemniej i tak efekt jest męczący i chyba wolę grać bez. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Noszę okulary, głębia jest fajna, ale również wolę grać bez. Chyba, że gierki wykorzystują to w fajny sposób, to gram, ale nie cały czas oczywiście. Cytuj
Hero of Orion 365 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 nadal jest beznadziejne. wystarczy lekki ruch głową w bok i dostaje się wiadomy efekt U mnie 3D działa idealnie. Mogę konsolą machać na boki i nie tracę 3d. Może grasz przy słabym świetle i laser ma trudności ze śledzeniem twarzy. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 nic nie pisałem o utracie efektu. chodzi wyłącznie o pojawiające się delikatne "drżenie 3d", oraz lekkie rozmazania przy najmniejszym ruchu. pomieszczenie mam całkiem jasne, choć źródło światła znajduje się kilka metrów przed obudową konsoli. spróbuje w dziennym świetle, oraz siedząc bezpośrednio pod nim. może wtedy będzie tip top. na razie pozytywne opinie wydają mi się kwestią zwiększonej tolerancji, po obcowaniu z klasycznym 3desem Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) przysięgam że ten sklep nintendo jest p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.y kupiłem grę i jak się okazuje zrobiłem to bez bycia zalogowanym xD ch,uj wie do czego ten zakup teraz tak naprawdę jest przypisany kiedyś dawno temu miałem konto przypisane do konsoli którą sprzedałem i teraz nie mogę się zalogować bo Nintendo ID jest przypisane do konsoli której nie mam i co mam teraz kurde zrobić żeby odłączyć to konto skoro konsoli dawno nie mam Pisać do nintendo innej opcji nie ma, cała operacja u mnie trwała 3 dni Edytowane 12 sierpnia 2016 przez kubson 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Pograłem trochę wczoraj i konsolka świetna, zakochałem się od razu (PEDOmeter <3, nawet nie wiedziałem, że ich tylu mijam codziennie), ale znając upośledzenie nintendo mam kilka pytań: 1. Stworzyłem sobie to nintendo ID i kupiłem gierkę na ich markecie, mogę ją usunąć i zainstalować ponownie? Ona jest przypisana do konta czy konsoli? 2. W zestawie był Monster Hunter od razu na karcie SD i ponowne pytanie, czy mogę go usunąć i pobrać? Dodam tylko, że obie gierki miałem w zakładce downloaded. Próbuję się przekonać do tego monster huntera po raz 3 chyba i ciężko mi się wkręcić w niego, ale zelda wyjebongo, to samo phoenix Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 1. Możesz usunąć i zainstalować, to skomplikowane, ale skrótowo można poweidzieć, że do konsoli (konto może być przypisane jedynie do jednej konsoli, wiec na jedno wychodzi) 2. jak wyżej 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Jak to do konsoli? To jak zmienię 3DSa, to mi te gry przepadną? Przecież to zmienili chyba, co nie? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 z tego co wiem, to nadal musisz zrobic data transfer midzy 3dsami ew. kontaktowac sie z Nintendo. ale mozliwe ze sie myle, nie ogarniam tego do konca. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Data transfer lub kontakt z nintendo, bo konto moze by przypisane do jednego 3ds i jednego wii u, nawet jak sie przywróci ustawienia fabryczne to nic to nie da Jedyny plus ze szybko i sprawnie dzialaja, aha warto zapisać sobie nr seryjny starej konsoli bo pytają o to, chociaż w moim przypadku "odpięli" konto nintendo bez podania starego nr seryjnego Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Ja właśnie będę pisać maila do Nintendo i zobaczymy, czy odzyskam Super Mario 3D Land które kiedyś miałem na konsoli. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Ja planuje napisać do nich w sprawie gier z programu ambasador zobaczymy czy cos zdziałam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Da się jakoś rozciągnąć obraz w grach z Virtual Console, czy tylko pozostaje 4:3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi