Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Są różnice w ekranach. Jak złapiesz XL z górnym ekranem TN to nie będziesz zadowolony. Czasem lepiej wziąć używkę w dobrym stanie. https://www.google.pl/amp/s/amp.reddit.com/r/3DS/comments/2zo0md/the_difference_between_ips_and_tn_screens_on_a/ Edytowane 10 sierpnia 20177 l przez NemoKOF
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Mam taki problem. Próbuje połączyć sobie na 3DSie moje nintendo network id i pokazuje mi, że aktualnie już mam je z czymś powiązane i nie mogę tego zrobić. W tym momencie mam tylko jedna konsole BIG N i nie bardzo wiem jak z tego wybrnąć.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Już pisałem :) kazali dzwonić. Zapytałem, sądząc, że jest jakieś inne rozwiązanie :)
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Już pisałem :) kazali dzwonić. Zapytałem, sądząc, że jest jakieś inne rozwiązanie :)
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Dziwne, ja nie musiałem raczej dzwonić, ale musiałem przygotować trochę informacji o swoim koncie i wysłać im je, a następnie czekać. W każdym razie nie będzie to łatwy proces. Dlaczego nie chcesz dzwonić?
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Dziwne, ja nie musiałem raczej dzwonić, ale musiałem przygotować trochę informacji o swoim koncie i wysłać im je, a następnie czekać. W każdym razie nie będzie to łatwy proces. Dlaczego nie chcesz dzwonić? Zadzwonie. Zanim dostałem odpowiedź napisałem tutaj i tak wyszło.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l dziwna opcja z dzwonieniem ja musialem podeslac im napisac podstawowe informacje i tyle
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Okazuje się z ze napisałem do złego oddziału ;) wczoraj skierowalem sprawę w dobre miejsce więc pewnie będzie tak jak pisaliście.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Czy jak zrobię transfer danych z Klasycznego 3DS'a do N3DS to czy poza gierkami będą przeniesione statystyki (ile w do gralem itp.)?
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l 13 października premiera nowej wersji kolorystycznej N3DS XL Oprócz tego kolejne 3 gry zostaną dodane do Nintendo Select; Super Mario 3D Land, Luigi Mansion 2 oraz Kirby Triple Deluxe
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Ehh że te 3dsy nie kosztują tak 400, no 500zł. SNESowy zaje,bisty, ale płacić 8 stów za tego rumpla w 2017 roku? Nie godzi się no.
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Ja cały czas mysle czy nie sprzedać swojego i wziąć wersjie z metroidem xD ale w sumie bez sensu Edytowane 22 sierpnia 20177 l przez kubson
Opublikowano 22 sierpnia 20177 l Ten SNES-owy jest absolutnie przepiękny. No, ale ja już raczej swoich nie ruszam a na tego popatrzę sobie na obrazku.
Opublikowano 23 sierpnia 20177 l O jaaaaaaki fajny! Ze wszystkich jakie wyszły - ten mi się podoba najbardziej! Ale też raczej swojego paskudnego niebieskiego nie ruszam. No i jak Sugar pisze - Nintendo się przecenia troszkę, za drogi jest New3DS XL. Powinny kosztować zwykłe wersje max 150 usd a te 2DS po 99 i by tego sprzedali jeszcze z 10-15 mln na świecie.
Opublikowano 4 września 20177 l czy taka karta będzie dobra dla new 3dsa? https://www.euro.com.pl/karty-pamieci/toshiba-micro-sd-exeria-m302-32gb.bhtml na dniach mi przyjdzie i muszę kupić do niego większą memorkę.
Opublikowano 4 września 20177 l Jako Nintendozbok roku 2016 nie powinieneś nawet zadawać takich pytań, ale że już mamy 2017 masz odpuszczone. Szybka karta, więc powinna być ok. Ja planuję włożyć 32 GB kingstona, ale póki co żadna promocja na eshopie nie usprawiedliwia wymiany małej karty dodawanej do konsoli.
Opublikowano 4 września 20177 l pytam zapobiegliwie, bo wiem jedynie ze do new sdxc nie wejdzie, a nie wiem jak jest z klasami i typami zwyklych sdhc ;) dzięki za odpowiedź. w takim razie tą kupię. w moim 3dsie latałem od wielu lat na 8gb, ale często musiałem żonglować gierkami jak coś dostawałem nowego, 32gb już mnie zaspokoi definitywnie.