Opublikowano 26 marca 201114 l Jak to jest z grami z DS na 3DS? Mocno źle wygląda obraz rozciągnięty na cały ekran? Jak się tego nie ustawi, to dookoła jest czarny pasek, a gra jest w takim rozmiarze, jak na DSi? Edytowane 26 marca 201114 l przez Big Show
Opublikowano 27 marca 201114 l Witam, mam pytanie. czy 3ds jest region free na gry? mam mozliwosc sciagniecia konsolki z kanady.
Opublikowano 27 marca 201114 l Tyle ze nie wiadomo jeszcze jak ta "blokada" dziala, bo Nintendo mowilo, ze poprostu gry z innych regionow moga, ale nie musza dzialac, czasami moga byc z nimi problemy itd. No ale jak to dokladnie dziala to sie nie przekonamy poki ktos nie bedzie mial okazji przetestowac tego. Ciekawe ile gier z innych regionow bedzie dzialalo, jak bedzie wygladac rozlozenie gier nie dzialajacych do tych dzialajacych.
Opublikowano 27 marca 201114 l Odpalilem Zelde Spirit Tracks i moim zdaniem wyglada calkiem dobrze (chociaz nie widzialem jak wyglada na normalnym DS)
Opublikowano 27 marca 201114 l Odpalil ktos gre na 3ds z DS ? Wszystko w normie, dziala jak trzeba? Odpaliłem amerykańskie Pokemony Soul Silver i europejskie FFTA2. Wszystko działa jak trzeba, gry są lekko rozmyte, ale tragedii nie ma.
Opublikowano 27 marca 201114 l Odpaliłem Acekarda 2i i kilka homebrew w tym Kłeja i Duka, wszystko działa jak ta lala. Pogram póki nie połatają tego dranie.
Opublikowano 27 marca 201114 l jednak biore teraz 3ds bo jak zamienie moje wysluzone psp z grami to za 3ds z gra zaplace 130-140f te pokomeny odpaliles na europejskiej konsolce ? to jak to jest jest region na gry czy tylko na uslugi sieciowe ?
Opublikowano 27 marca 201114 l niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party, czyli same crapy może poza sf4 (jestem przyzwyczajony do za(pipi)istych produkcji pctowych, psp oraz ps3 i xbox360 - wszystkie też mam) i to co prezentuje nintendo to jakiś śmiech i poziom zbliżony bardziej do tego co oferują nam telefony, chociaż już nawet one mają JUŻ lepszą grafikę ;/ Sądzicie, że można liczyć na to, że mimo wszystko nagle wyskoczą z premierami innych gier jak filip z konopii i za miesiąc będzie już wiele więcej tytułów? Wiem, że chyba nigdy w świecie konsol tak nie było, ale zdaje się, że to możliwy scenariusz. Edytowane 27 marca 201114 l przez stabik
Opublikowano 27 marca 201114 l Ciezko powiedziec Licze na to cholernie, boje sie jednak ze stwierdza ze premiera zeldy z czerwca bedzie przesunieta na listopad np
Opublikowano 27 marca 201114 l Hah, najlepsze jest to, że zeldę też mają i ją przetrzymują bo mówią, że zrobili port zeldy n64...Normalni gracze by ich w pył za coś takiego roznieśli, widać tutaj jest inaczej...
Opublikowano 27 marca 201114 l niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party Kto ci tak powiedział?
Opublikowano 27 marca 201114 l niny wspominało, że mają już skończone takie tytuły jak mario itp. (masakra) i specjalnie ich nie wydają by wspomóc deweloperów third-party Kto ci tak powiedział? Dokładnie, źródło albo sio z takim gadaniem.
Opublikowano 27 marca 201114 l Autor sporo ludzi pyta o gry z DSa, a mi to wyskoczyło przy przeglądaniu subów:
Opublikowano 28 marca 201114 l Całkiem niezła recenzja GameTrailers - http://www.gametrailers.com/video/hardware-review-nintendo-3ds/712227
Opublikowano 28 marca 201114 l Powiem szczerze, że w gry na NDS lepiej się gra niż na pierwotnej konsoli. Dużą zasługę ma sama budowa 3DS (konkretny kawał nieźle poskręcanego plastiku), dobre nagłośnienie, oraz świetnie wykonane przyciski, z gałką którą używa się znacznie lepiej niż krzyżaka - włącznie.
Opublikowano 28 marca 201114 l Właśnie, jak z gałką? Można jej używać we wszystkich grach z NDS zamiast krzyżaka?
Opublikowano 28 marca 201114 l Jeszcze jedna recenzja, tym razem w wykonaniu Ashena, którego co niektórzy mogą kojarzyć z filmików ukazujących chińskie podróbki konsol i innego sprzętu -
Opublikowano 29 marca 201114 l dobra mam juz swoja konsole kolor czarny wrazenia bardzo pozytywne ale o tym juz pisalem. narazie mam sf4 ale dzisiaj lub jutro dokpuie shadow wars ewentualnie jakas gre z ds szkoda ze naraize niektore funkcje sa poblokowane i trzeba czekac do maja az to ruszy ;/