NemoKOF 676 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Na którym ceny rosną. Dodatkowo tych konsol było mniej bo ich produkcja skończyła się wcześniej. Cytuj
a_team 3 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Nie ważne za ile, tylko co warto brać ? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 IMO najlepiej New 3DS XL z dwoma ekranami IPS - czyli np Hyrule Edition. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Warto brać new 3DS, polecam bardzo, bardzo Czy XL czy normal to już osobista sprawa. Ja kupiłem nówkę new 3DS za 850zł w maju tego roku! Edycję z Animal Crossing HHD. Jak zobaczyłem że mają w pewnym sklepie ten model to nawet się nie zastanawiałem. Uważam że warto mieć 3DS dla trójwymiaru w niektórych grach (Zelda, Captain Toad, MGS3 czy Mario Land). Oczywiście są gry które nawet nie mają trybu 3D, do tego głębia 3D była w ostatnich latach ograniczana w nowszych grach ze względu na dzieci (tak twierdzą ortodoksyjni maniacy 3DS), ale jak mówiłem - warto mieć choć jednego 3DS dla niektórych gier, bo to po prostu fajny bajer. Tam kupiłem, polecam ten sklep. Zapytaj się czy ci sprowadzą takiego new 3DS. https://x-console.pl/54-3ds Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Dokładnie, mimo ze 3D trochę ssie to w niektórych gierkach wyglądało to znacznie lepiej niz bez, zawsze lepiej mieć wybór niż z góry się ograniczyć Cytuj
a_team 3 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 Kupiłem New 3DS XL, ale pytam, czy np. warto się zaopatrzyć w mniejszą wersję bo coś tam ? Czy raczej nie ma sensu i zostać przy tym co jest ? Czasem zdarzają się fajne oferty i nie wiem, czy szukać czy olać to Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 września 2020 Opublikowano 28 września 2020 jak juz kupiles to co bedziesz kombinował? Sprzedając to i kupując inną konsolę, będziesz raczej stratny. Dziś w dobie wielkich smartfonów, dla mnie 2DS XL, nie jest jakimś gigantycznym handheldem. Cytuj
a_team 3 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 Nie chce sprzedawać, nie pozbywam się swojego sprzętu, kolekcjonuje go :P Pytam, czy warto dodatkowo dokupić :) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2020 Opublikowano 25 października 2020 (edytowane) No np dokupiłem sobie DSi bo gry z DS na nim po prostu lepiej wyglądają, pomimo że na 3ds da się włączyć tryb pixel perfect. W przypadku 3DS tak samo, na XL obraz jest rozciągnięty ze względu na rozmiar ekranów ale ma za to większą baterię. Edytowane 25 października 2020 przez Dr.Czekolada Cytuj
Pavlacos 0 Opublikowano 16 marca 2021 Opublikowano 16 marca 2021 Czesc Zrobię mały odkop Mianowicie kupiłem switcha lite. Szukalem 3ds ale jakoś tak wyszło (różnice cenowe za dobrego 3ds już są minimalne, więc...) Posiadam 2ds xl na którym mam konto Nintendo id połączone z kontem nintendo, ponieważ kupowałem gry cyfrowe. 3ds ma regio locka, a switch nie. Natomiast wiem że czasem warto się przelaczyc switchem na inny region żeby coś kupić w dobrej cenie (czyli dużo niższej) I teraz pytanie: Czy takie przełączanie nie zablokuje mi 2ds lub co gorsza pozbawi gier (w sensie ponownego pobrania) mam ich trochę więc byłaby to duża strata. EW. Czy mogę odpiąć nintendo id od konta, a potem przyłączyć z powrotem bezstratnie (w sensie gier. O kasie ze przepada, wiem) Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Opublikowano 4 kwietnia 2021 A ja wpadam tu z fajną toplistą najlepszych gierek, może się przydać nowym posiadaczom tej konsolki. W marcu 3DS obchodził 10 urodziny (kiedy to zleciało panie) w związku z czym ekipa z mynintendo (dawniej my3DS) stworzyła top25 gier. Lubię takie zestawienia, zawsze trafiam na jakiś nieznany mi tytuł do zagrania. Cytat W przyszłym miesiącu, a dokładnie 25 marca będzie miała miejsce wyjątkowa rocznica. Będą to 10. urodziny Nintendo 3DS w Europie. Konsola spędziła z nami już kawał czasu, a gry na tę platformę niejednemu użytkownikowi skradły setki godzin i z pewnością nadal to robią. Właśnie gry często stanowią o sukcesie platformy i to one decydują, czy skusimy się na kupno wybranej konsoli. Oficjalnie na rynku pojawiło się ponad 1300 tytułów, a wśród nich było sporo perełek, w które zagrywaliśmy się bez opamiętania. Z okazji dziesięciolecia 3DSa postanowiliśmy przygotować top listę najlepszych pozycji na tę kieszonosolkę. Jednak nie jesteśmy w stanie tego sami wyłonić, bo byłoby to dosyć karkołomnym zadaniem. Dlatego zwracamy się do naszych użytkowników o pomoc w tym przedsięwzięciu, żeby wspólnymi siłami stworzyć listę najlepszych gier na 3DSa. Co trzeba zrobić? Zadanie jest proste! Wystarczy uzupełnić poniższą ankietę i to wszystko. My zajmiemy się resztą i przygotujemy topkę wraz z opisami poszczególnych gier. Listę wydanych gier na Nintendo 3DS możecie znaleźć pod tym linkiem. https://www.mynintendo.pl/top-lista-najlepszych-gier-nintendo-3ds-miejsca-17-25/ https://www.mynintendo.pl/top-lista-najlepszych-gier-nintendo-3ds-miejsca-10-16/ https://www.mynintendo.pl/top-lista-najlepszych-gier-nintendo-3ds-miejsca-1-9/ 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Opublikowano 5 kwietnia 2021 Mam pytanie czy Zelde majora maska dostanę na eshopie? Cytuj
a_team 3 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 (edytowane) Czy 3DS odpali już gry dedykowane na 3DS'a z karty typu Gateway lub R4, czy trzeba robić jailbreak ? Boje się trochę zbrickować konsolę i nie wczytywałem się w temat przeróbki Edytowane 20 lipca 2021 przez a_team Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 20 lipca 2021 Opublikowano 20 lipca 2021 Były takie karty ale... przeróbka jest prosta, pierwszy krok to backup nand - nie ma się czego bać. No i jest też tutaj dedykowany temat do tego. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Odgrzałem moją konsolkę i jakie było moje zdziwienie gdy się okazało że 3d nie działa gdy jest się w maseczce. Tym bardziej dziwne że w Japonii maseczki były noszone o wiele wcześniej przy byle kaszelku. 1 1 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Nie wiem czy to jakiś trolling ale aż musiałem sprawdzić Na new 3ds nie ma żadnej różnicy w masce/bez maski. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 15 grudnia 2021 Opublikowano 15 grudnia 2021 Może miałeś nos odsłonięty? Sprawdzałem 3-krotnie, chyba że mój new 3ds jest już kiepski. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Nie zakładaj maski na oczy xd 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 W dniu 16.12.2021 o 00:41, Rtooj napisał: Może miałeś nos odsłonięty? Sprawdzałem 3-krotnie, chyba że mój new 3ds jest już kiepski. ale jak nie działa? jakiś błąd czy jak? Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 17 grudnia 2021 Opublikowano 17 grudnia 2021 Byłem w zamkniętym pomieszczeniu z maseczką i Luigi nie rozpoznał mojej głowy i cały czas był rozjechany obraz, po zdjęciu zadziałało. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 9 stycznia 2022 Opublikowano 9 stycznia 2022 Akurat od kilku dni męczę swojego 2DSa a tutaj jeszcze materiał o konsoli wpadł aby podbić klimat. 1 Cytuj
_mike 318 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 Wyłączają eshop za rok a teraz można sobie sprawdzić swoje podsumowanie. Chyba jestem fanem pokemonów? Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 Te dane z my memories sa chyba z 2019, patrząc na activity log u mnie pierwsza 3 się nie pokrywa, a memories z Wii U ktore kupiłem rok temu w ogóle nie jest dostępne. Słabo że zamykają eshop, będę musiał zrobić srogie zapasy zanim definitywnie zamkną. To jedyne miejsce gdzie można w miarę normalnej cenie pokemony ORAS dostać. Myślałem też o dokupieniu FE Birthright oraz Revelations +kilka klasyków z GB i GBA na Wii U. Szykuje się suszenie portfela, mam nadzieję że opcja pobrania zakupionych tytułów jeszcze przez długi czas będzie dostepna. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Mam oryginalnego 3DS-a którego kupiłem day 1, wszystko pięknie działa ale ten mały ekran taki trochę już z mody wyszedł, chodzi za mną wersja XL (nie ważne czy 2ds/3ds) Patrze na ceny na allegro, i chyba zacisnę zęby i wydam te 1000zl, nie sadze ze ceny spadną, a prawda jest taka ze drugiej takiej konsoli jak 3DS to na pewno nie dostaniemy, a biblioteka gier na tym handheldzie jest ogromna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi