Texz 670 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Gry od Nintendo = to powinno wystarczyć dla ludzi, którzy myślą o zakupie tej konsoli. W sumie support innych deweloperów też jest w miarę... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Szukam prezentu dla chrześniaka na komunię więc tak skaczę między PSP a 3DS , bo Vitę nie kupię...aż tak go nie kocham Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 1 marca 2012 Opublikowano 1 marca 2012 Myślę, że PSP będzie bardziej odpowiednie przede wszystkim ze względu na O WIELE lepszą dostępność gier w Polsce i ich niższą cenę. Nie wspominając już o tym, że na 3DS-ie dopiero zaczynają pojawiać się świetne tytuły. Moim zdaniem sprzęt Nintendo to świetna konsolka, ale w naszym kraju ma jednak pod górkę, bo wysokie ceny gier i ich mała popularność na serwisach aukcyjnych skutecznie odstrasza potencjalnych nabywców... Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 W sumie, jesli nie planujesz konsoli kupić dla siebie, to ja też bardziej sugerował bym PSP, choćby właśnie z tego powodu, że jednak z grami na konsole Nintendo jest cieżko (i podejrzewam, że dopóki Big N nie wejdzie na nasz rynek oficjalnie to to się nie zmieni), kij tam z cenami, bo te jak dobrze poszukasz to i tak znajdziesz tanio. Ale że dostępność gier przynajmniej w sklepach jest różna, a sklepy lubią naciągać ceny gier na konsole Nintendo, to jednak wybieraj zabawkę Sony. A 3DS dopiero się rozkręca, i wysyp gier tak naprawdę dopiero powoli się zaczyna jeśli chodzi o ten sprzęt... Cytuj
Grzybosław 2 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Mam cholerny problem. Kupiłem używanego 3DS'a, pograłem, ale po paru godzinach przestał działać przycisk R jak go za mocno wcisnąłem. Rozkręciłem konsolke, i niby okazało sie że tasiemka sie odpieła, także podpiąłem, zkręciłem, i działało. Przez chwile, po kiedy znowu wcisnąłem za mocno, przestał hulać. Odczepianie i doczepianie tasiemki nic nie dało, sprężone powietrze pod przycisk również. Ale to jest najgorszy part, przy drugim rozkręcaniu, urwałem taśme od przycisku L !!! Także, co teraz ? Nie mam na konsole papierów, także z gwary chyba nici, mógłbym kupić przyciski i je wymienić, ale przeszukałem pół internetu i nic nie znalazłem, serwisów naprawczy również. HELP !!! Cytuj
Grzybosław 2 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Prosze o pomoc. najgorsze że mój 3DS nie miał naklejki z serialem na spodzie, i teraz nici z gwary. Są jakieś inne sposoby na zdobycie serialu ? Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 16 marca 2012 Opublikowano 16 marca 2012 Chyba tylko jakiś nieautoryzowany serwis może CI pomóc. Cytuj
Grzybosław 2 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 Nie znam takich gdzie zajmują sie naprawą 3DS. Skontaktowałem sie z oficjalnym serwisem nintendo w Warszawie, powiedzieli że wymiana przycisków to koszt 120zł plus przesyłka. Mogło być gorzej, ale chciałem kupić circle pada ;/ macie jakieś inne serwisy z którymi mógłbym sie skontaktować ? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 W najnowszym PSX Extream jest reklama jakiegoś sklepu z hasłem : "naprawiamy wszystkie usterki konsol" . Spróbuj może u nich. Ich www to: www.serwiskonsol.com Daj znać co tam Tobie powiedzieli. 1 Cytuj
Grzybosław 2 Opublikowano 19 marca 2012 Opublikowano 19 marca 2012 (edytowane) Koleś powiedział że Ninny podało dobrą cene naprawy, bo to wymiana i robocizna, i że te taśmy są drogie. wiec chyba lepiej zrobie to po oficjalnemu, nie ? tam jak cos sie zyebie to bede sie chyba mogl klucic. Edytowane 19 marca 2012 przez Grzybosław Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Dziś ma być (chyba nawet już jest) nowy FW. Zmiany to patche do gier, foldery w menu i małe zmiany w eShopie (nowy layout i obsługa kodów QR). Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Niedawno musialem zresetowac konsole przez co moj friend code oraz cala lista przyjaciol przepadla, mozna to jakos odzyskac, czy musze robic koniecznie nowe konto ? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Ciekawe czy Nintendo na dzisiejszej konferencji zapowie nowa wersje 3DS, mogliby zapodac jakas odswiezona wersja Lite z dwoma analogami i lepsza bateria - oczywiscie w przystepnej i zachecajacej do zakupu cenie. Cytuj
django 549 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Są ploty, że zapowiedzą 3DSa XL czy coś w ten deseń, ale nie wiadomo czy to dzisiaj czy jutro w sumie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Jakby zapowiedzieli takiego jak mowi Saptis to chyba bym z miejsca kupil - obecnie raczej tego nie zrobie bo odswiezona wersja 3DSa jest nieunikniona (pozostaje tylko kwestia kiedy wyjdzie) a dwa analogi to ona bedzie musiala miec, bo jesli nie to N* strzeli sobie w stope. W koncu wypuszczajac circle pada przyznali sie ze umieszenie jedynie 1 analoga bylo bledem, wiec raczej wypuszcza juz z dwoma (druga rzecz, ze to byloby nieuczciwe wobec nowych nabywcow, bo byliby "zmuszeni"* kupic circle pada, czyli rzecz ktora w nowym modelu powina juz byc umieszczona; w koncu nowe modele sa od usprawniania niedociagniec - pozostawienie go to byloby kuriozum, a juz w szczegolnosci takiego do ktorego sie przyznano). *"zmuszeni" - napisalem to w cudzyslowiu bo wiem, ze nie ma takiego obowiazku, jednak nie oszukujmy sie - w niektorych gierkach daje to spore usprawnienie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 w niektorych gierkach daje spore usprawnienie.... i rownie tylko w tych paru gierkach jest wykorzystywany, jakby wydali 3dsa z 2 analogami to by posiadacze zwyklego by zostali na lodzie, MUSIELIBY kupic circle pad pro zeby moc grac w nowe gry na 3DS Lite/XL/cholera-wie-co. 2 analogi? tylko w przypadku nastepcy, pelnoprawnym. Swoja droga, o ktorej jutro ma byc ta kolejna konfa ninny? Cytuj
django 549 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 O 3 w nocy siódmego? Jeżeli dobrze policzyłem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 Niedawno musialem zresetowac konsole przez co moj friend code oraz cala lista przyjaciol przepadla, mozna to jakos odzyskac, czy musze robic koniecznie nowe konto za kazdym resetem lub zmiana konsoli na nowa ? Ponawiam pytanie w lekko zmienionej wersji, anyone ? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Jak kupujesz nowa konsole to raczej na 100% musisz wszytsko od nowa zakładać.Szukalem gdzieś czy można odzyskać dane jak się robi reset ale też chyba nie bardzo. Jak chodzi o aplikacje to spróbowałbym podczas zakładania konta na eShopie połączyć je z istniejącym kontem ClubNintendo (jeżeli ma to jakiś sens - na szczęście mój 3DS na razie bezporblemowo działa). 1 Cytuj
paxx 32 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Witam gdzie najtaniej znajde 3dsa , oczywsice nowego jak narzie tutaj najtaniej jak ktos znajdziej gdzies taniej poprosze o info ! http://swiat-gier.com/product.php?id_product=3945 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 Kupuj tutaj, nowej taniej chyba nie trafisz. Za tyle to naprawde warto (zakładając że wiesz jakie gry robi n ). Cytuj
paxx 32 Opublikowano 15 czerwca 2012 Opublikowano 15 czerwca 2012 (edytowane) delete . Edytowane 16 czerwca 2012 przez paxx Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 Po jakim czasie od premiery dsa wyszedł lite? Myślicie ze kiedy odswieza 3dsa? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 czerwca 2012 Opublikowano 18 czerwca 2012 1,5 roku po premierze a 3dsa.... moze za rok tak mysle Cytuj
Lei Fei 1 Opublikowano 20 czerwca 2012 Opublikowano 20 czerwca 2012 Może ktoś doradzić gdzie najtaniej można dostać 3DS w wersji EU ? Nie chodzi mi tylko sklepy polskie - może być jakiś zagraniczny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi