Opublikowano 30 czerwca 201212 l Ja raczej tez bym nie wymienial, ale pewnego dnia sprzedalem 3dsa z braku gier,wiec raczej kupie XLa. Idzie do mnie tales of the abbys, zamowilem harvest moona i kingdom hearts. Takze na premiere jak znalazl. Martwi mnie brak tego ccp, bo raczej w residenta wolalbym z dwoma galkami pograc, ale w sumie dla tej jednej gry chyba dam sobie spokoj. Ciekawi mnie cena w Polsce. Fajnie by bylo jakby byl po 899, czyli 200 ojro, ale czuje ze dowala po 1099. Z drugiej strony vita jest tansza, wiec moze jednak nie bedzie za wysokiej ceny. Co dla mnie jest po(pipi)ane to brak ladowarki, nie wiem gdzie ja kupic nawet. Nie widzialem w saturnach tego. Moze rzuca z xlem, i pewnie bedzie po 50 zl minimum. W polskich warunkach niezrozumiale.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Moze rzuca z xlem, i pewnie bedzie po 50 zl minimum. W polskich warunkach niezrozumiale. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-3DS-Power-Adapter-Cradle/dp/B008DS4YVW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1341056196&sr=8-4 HEHEHEHEHE
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Tak, ale cena to po prostu przegiecie ponad 100zl za to co powinno byc w standardzie. Myslisz ze u nas taniej bedzie? Nie sadze, predzej bedzie nawet drozej. Lol, Nintendo samo napedza interes producentom podrob - lepiej juz bedzie kupic chinska ladowarke za 20zl niz oryginalna za 100.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Na allegro jest zatrzęsienie ładowarek po 20-30 zł. Miałem taką to DSL i normalnie ładowała.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Ale ja wole oryginal niz podrobke, a dawac 100 zl za cos co MUSI byc w pudelku to ja nie wiem. Nie ma jakiegos prawa w eu na ten temat? Ciekawe czy na pudelku bedzie napisane ze nie ma ladowarki
Opublikowano 30 czerwca 201212 l http://www.gamestop.ie/Nintendo%203DS/Games/28402/3ds-xl-adapter sama ładowarka.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Wolałbym mniejszą wersję 3DS ale do XL przekonało mnie jedno - znacznie dłuższy czas pracy na baterii
Opublikowano 1 lipca 201212 l e czy ja wiem czy tak znaczny godzina wiecej i tyle przy czym jak bedzie sie gralo na ustawieniach maxymalnych bedzie taka sama kupa
Opublikowano 1 lipca 201212 l No moim największym zmartwieniem było to jak gry będą prezentować się na modelu XL ale jak piszą ludzie z NeoGafu to gry nie straciły na jakości poprzez wielkie ekrany, gdyż zastosowano gamę filtrów które zapobiegają pogorszeniu się obrazu. Niby również efekt 3D jest jeszcze lepsze a konsolkę trzyma się wygodniej. Hmmm no ciekawe, wychodzi na to że jednak ta wersja nie będzie taka słaba i bez sensu jak się wydawało (tym bardziej z dłuższym trybem działania nawet do 2 godzin a to już kolejny atut mieć lub nie mieć tych dodatkowych 2 godzin grania bez ładowania).
Opublikowano 3 lipca 201212 l Review XLa http://www.metro.co.uk/tech/games/903985-3ds-xl-hardware-review-unboxing-the-future Pozytywny
Opublikowano 5 lipca 201212 l I kolejna recenzja: http://www.stuff.tv/news/computers-and-consoles/hands-on/nintendo-3ds-xl-review-%E2%80%93-hands-on
Opublikowano 6 lipca 201212 l W ultimie preorder za 849. Niezla cena, moze w jakims fajnym promo za 799 bedzie. Tylko ta (pipi)a ladowarka. Niby mniej niz 50 zeta, ale boli mnie to serio.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Pytanie czy kupować na premierę, czy czekać na nowego Mariana i liczyć na jakiś specjalny bundle?
Opublikowano 7 lipca 201212 l Ja poczekam, ten miech mnie nie zbawi. Nie chce znowu przeplacac jak przy pierwszym 3dsie
Opublikowano 7 lipca 201212 l witam mam pytanie odnośnie microfonu w 3ds czy oprócz nintendogs+cats są gry które wymagają jego? jak tak to jakie . niewiem czy z powodu takiej awari jest sens odsyłać na gwarancję.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Oczywiście, że powinieneś odsyłać na gwarancję. Nawet jeżeli teraz nie ma wielu gier, które to wykorzystują, to na pewno w przyszłości takie się pojawią.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Jak masz gwarancje to odsyłaj, po to ona jest, nawet jeśli nie ma narazie zbyt wielu gier wykożystujących jego możliwości...
Opublikowano 17 lipca 201212 l mialem okazje wczoraj pograc chwile na 3ds xl i naprawde jestem pod duzym wrazeniem, wygodniej sie to trzyma, gry nie sa rozpikselowane znaczy w sumie gra bo mialem okazje tlyko pograc w mario kart, teraz jedynie trzeba zadac sobie pytanie gdzie czesciej sie gra jezeli na zewnatrz to wiadomo ze stary 3ds, jezeli w domu to 3ds xl bez gadania, szkoda jedynie ze nie wrzucili drugiego analoga bo teraz z ta przystawka to dopiero bedzie olbrzym
Opublikowano 18 lipca 201212 l Pikseli raczej nie zobaczysz bo konsola 3DS ma funkcje rozmywania tekstur, co najwyzej mozna zobaczyc aliasing. Piksele to byly na PSX i NDS.
Opublikowano 25 lipca 201212 l Dzisiaj dotarła do mnie paczka z ultimy z XL'em. Pierwsze wrażenia na szybko: -bardzo dobre wykonanie. cała konsola jest matowa i sprawia wrażenie na prawdę solidnej -bardzo wygodnie się ją trzyma -konsola swoje waży -grafika na ekranach nie jest rozpikselowana. przetestowałem Mario 3DLanda, Zeldę i Kid Icarusa - wszystko wygląda cacy, gry na dużym ekranie dostały druga młodość -słabe głośniki -gry z DS'a w trybie 1:1 są w takim samym rozmiarze, jakbyśmy odpalili je na zwykłych DS'ach Bardzo jestem zadowolony z zakupu. Konsolka jest śliczna, solidnie wykonana i ma piękne ekrany. Potem potestuje jeszcze baterię.
Opublikowano 25 lipca 201212 l Z polskiej dystrybucji ma ultima? Jaka ladowarke kupiles? xd Fajnie sie prezentuje sprzet, jak bedzie ci sie chcialo wrzuc jakies fotki z gierek