Opublikowano 10 października 201212 l Ja dzisiaj kupilem swoja pierwsza kieszonsolke wprawdzie dopiero do mnie przyjdzie, ale juz sie jaram na nadchodzace tytuly. uzywke mozna teraz naprawde tanio wyrwac :)jestem kompletnie zielony w temacie 3ds, tam sa naprawde takie karty pamieci jak w np. apatacie?ile zajmuja miejsca kupione z e shopu, gierki z ds'a? czy bravely default wyjdzie w eu? ps. sorki za zmasowany atak pytan
Opublikowano 11 października 201212 l Ja mam karte 32 GB (SDHC - tak dokładnie to micro z przejciówką), na gry z eShopu spoko bo większośc zajmuje bardzo mało miejsca. Gorzej jak byś chciał ogrywać cyfrowe wersje gier co normalnie w pudełkach leżą (taki Animal Crossing będzie zajmował 1GB). Co do BD to nie wiem czy wyjdzie u nas.
Opublikowano 13 października 201212 l Rany jaka ta konsolka jest mala, mam normalnie za duze lapska, albo musze sie przyzwyczaic W kazdym razie, powiedzcie mi, czy podczas ladowania, kiedy chce pograc to konsolka zawsze musi byc na podstawie ladowujacej?
Opublikowano 13 października 201212 l Rany jaka ta konsolka jest mala, mam normalnie za duze lapska, albo musze sie przyzwyczaic W kazdym razie, powiedzcie mi, czy podczas ladowania, kiedy chce pograc to konsolka zawsze musi byc na podstawie ladowujacej? Czemu nie kupiłeś XLa?
Opublikowano 13 października 201212 l No wiec tak,za ta dalem naprawde niewielkie pieniadze a konsolka wyglada jak prosto ze sklepu. pozatym nigdy nie mialem handhelda wiec do tematu podchodzilem ostroznie.ale naprawde jestem zauroczony tym handheldem chyba sobie sprawie ta dostawke w postaci drugiego analoga.przydatny gadget?
Opublikowano 13 października 201212 l Tylko do gier, które go obsługują (m.in. MGS3, RE: Revelations, Monster Hunter).
Opublikowano 10 listopada 201212 l Jezeli kupie sobie jakas gre przez e-shop, a w przyszlosci np. zmienie starego 3dsa, na xl, to jak zrobic, aby kupione tytuly przeszly na historie konta w nowej konsoli? Czy jedyna mozliwosc to kopiowanie ( o ile to mozliwe) kupionej gry na karcie sd?
Opublikowano 10 listopada 201212 l W grę wchodzi tylko transfer konta z jednej konsoli na drugą, przy czym musisz mieć obie konsole.
Opublikowano 28 listopada 201212 l http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=501721 Macie 3ds'a XL? Jeżeli już go zarejestrowaliście/zarejestrujecie na Club Nintendo, to dostaniecie kod na jedną z 5 gier do ściągnięcia (między innymi 3DLand i nowy Layton). KUR.WA GDZIE JA WSADZIŁEM TEN KOD ;_;
Opublikowano 28 listopada 201212 l O (pipi)a Layton W Pl nie ma clubu ale moge podac jakis falszywy adres?
Opublikowano 28 listopada 201212 l Okej zarejestrowalem. Nawet adresu nie chcieli. Teraz tylko czekac do stycznia a juz mialem Laytona kupic
Opublikowano 30 listopada 201212 l Kod dotarl na Laytona szkoda ze miech trzeba czekac zeby go zrealizowac
Opublikowano 30 listopada 201212 l U mnie to samo. Super sprawa. Zawsze lubiłem Laytona, ale nie na tyle, żeby kasę wydawać
Opublikowano 30 listopada 201212 l Jaka żenada ... Kupiłem na premierę 3DS i teraz czuję się oszukany . Też bym chciał coś za darmo.
Opublikowano 30 listopada 201212 l No jak jak to? Był taki program Ambasador dla osób, które kupiły 3DS na premierę. Można było dostać takie gry: Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Minigame Mania i Mario vs. Donkey Kong. Do tego jakieś starocie z NESa. Do sierpnia 2011 obowiązywał. To chyba nie wina Nintendo, że się nie interesujesz
Opublikowano 30 listopada 201212 l A ten Layton... to idzie w niego grać bez znajomości poprzednich części? Czy lepiej brac Mariana?
Opublikowano 1 grudnia 201212 l Jeszcze konsoli nie mam, ale zastanawia mnie jak działa eshop. Czy są w końcu te zdrapki dostępne czy też nie? Czy zdrapki angielskie by ewentualnie zadziałały? Bo jeżeli nie to pewnie pozostaje karta kredytowa a tego chciałbym uniknąć.
Opublikowano 1 grudnia 201212 l o zdrapkach nie slyszalem, ja place karta. Co wkurza to fakt ze najmniejsza kwota zasilajaca konto to 50 zl. po zakupie liberation maiden ( 32 zl) mam 18 zl reszty, crimson shroud bedzie pewnie tez kosztowal lekko ponad 30 zl i tak za kazdym razem my zasilamy konto i beda na nim lezec zamrozone pieniadze :confused: edit. e shop przyjmuje nie tylko karty kredytowe ale rowniez zwykle karty platnicze visa ( ja mam taka) i mastercard Edytowane 1 grudnia 201212 l przez genjuro