Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj kupilem swoja pierwsza kieszonsolke :) wprawdzie dopiero do mnie przyjdzie, ale juz sie jaram na nadchodzace tytuly. uzywke mozna teraz naprawde tanio wyrwac :)jestem kompletnie zielony w temacie 3ds, tam sa naprawde takie karty pamieci jak w np. apatacie?ile zajmuja miejsca kupione z e shopu, gierki z ds'a? czy bravely default wyjdzie w eu?

ps. sorki za zmasowany atak pytan ;)

Opublikowano

Ja mam karte 32 GB (SDHC - tak dokładnie to micro z przejciówką), na gry z eShopu spoko bo większośc zajmuje bardzo mało miejsca. Gorzej jak byś chciał ogrywać cyfrowe wersje gier co normalnie w pudełkach leżą (taki Animal Crossing będzie zajmował 1GB). Co do BD to nie wiem czy wyjdzie u nas.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

Rany jaka ta konsolka jest mala, mam normalnie za duze lapska, albo musze sie przyzwyczaic :P W kazdym razie, powiedzcie mi, czy podczas ladowania, kiedy chce pograc to konsolka zawsze musi byc na podstawie ladowujacej?

Czemu nie kupiłeś XLa?

Opublikowano

No wiec tak,za ta dalem naprawde niewielkie pieniadze a konsolka wyglada jak prosto ze sklepu. pozatym nigdy nie mialem handhelda wiec do tematu podchodzilem ostroznie.ale naprawde jestem zauroczony tym handheldem :) chyba sobie sprawie ta dostawke w postaci drugiego analoga.przydatny gadget?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli kupie sobie jakas gre przez e-shop, a w przyszlosci np. zmienie starego 3dsa, na xl, to jak zrobic, aby kupione tytuly przeszly na historie konta w nowej konsoli? Czy jedyna mozliwosc to kopiowanie ( o ile to mozliwe) kupionej gry na karcie sd?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się właśnie czaiłem na Laytona na allegro, ale też skorzystam.

Gość GregZPL
Opublikowano

U mnie to samo. Super sprawa. Zawsze lubiłem Laytona, ale nie na tyle, żeby kasę wydawać

Gość GregZPL
Opublikowano

No jak jak to? Był taki program Ambasador dla osób, które kupiły 3DS na premierę. Można było dostać takie gry: Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Minigame Mania i Mario vs. Donkey Kong. Do tego jakieś starocie z NESa. Do sierpnia 2011 obowiązywał. To chyba nie wina Nintendo, że się nie interesujesz

Opublikowano

Jeszcze konsoli nie mam, ale zastanawia mnie jak działa eshop. Czy są w końcu te zdrapki dostępne czy też nie? Czy zdrapki angielskie by ewentualnie zadziałały? Bo jeżeli nie to pewnie pozostaje karta kredytowa a tego chciałbym uniknąć.

Opublikowano (edytowane)

o zdrapkach nie slyszalem, ja place karta. Co wkurza to fakt ze najmniejsza kwota zasilajaca konto to 50 zl. po zakupie liberation maiden ( 32 zl) mam 18 zl reszty, crimson shroud bedzie pewnie tez kosztowal lekko ponad 30 zl i tak za kazdym razem my zasilamy konto i beda na nim lezec zamrozone pieniadze :confused:

edit. e shop przyjmuje nie tylko karty kredytowe ale rowniez zwykle karty platnicze visa ( ja mam taka) i mastercard

Edytowane przez genjuro