Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gierki (jak na 3DSa) wygladaja bardzo dobrze. Mialem zwykłego 3DSa i nie widze jakis uszczerbkow na grafice, albo moze przy bezposrednim porownaniu by cos wyszlo. Wg mnie XL to zupelnie inna jakosc grania, nie wyobrazam sobie wpatrywac sie teraz w te male ekraniki ;)

Gość ragus
Opublikowano

Tak, będą działać. Wyjątkiem są tylko gry, które na okładce mają napisane: "DSi Enhanced", czyli na przykład Pokemony nowsze.

Tak, jest regionalizacja.

Gość ragus
Opublikowano

nie, konsole nintendo nigdy nie były jakoś szczególnie awaryjne (w pierwszych partiach DS Lite'a pękał zawias i to by było chyba na tyle)

Gość ragus
Opublikowano

pewnie nie, ale przecież normalnie możesz sobie zmienić region sklepu bez żadnych konsekwencji. to nie vita ;)

Gość ragus
Opublikowano

Z dzisiejszego Nintendo Direct:

Hydroventure: Spin Cycle – December 13

Tokyo Crash Mobs – January 17

Picross e2 – January

Dr Kawashima’s Devilish Brain Training – March 8

Luigi’s Mansion: Dark Moon – March

HarmoKnight – March

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate – March

Fire Emblem: Awakening – April

Animal Crossing: New Leaf – Q2 2013

Strasznie napchany ten marzec. mogli by trochę rozłożyć te premiery, bo na razie wychodzi na to, że w piątek kupujemy Paper Mario, a potem czekamy na marcowe premiery.

Opublikowano (edytowane)

Hej, zakupilem nowke 3Dska XL za 550 (sweet).

Pytanko - R4 dziala bez przypalu? Nie ma banow, etc? Jakies pro tipy?

Na jaki kraj sie zarejestrowac zeby dostac te gre za darmo? Jak wyglada procedura?

Jakie gry polecacie?

Gra ktos z forum w mk7?

Chce ktos sprzedac kid icarus albo mk7?;f

pozdro

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Na R4 odpalisz gry ze starego DSa i musisz sie liczyć z przypałem.

Kiedys 3dsy rejestrowały włożone pirackie karty i ludzie mieli problemy,kto wie jak jest teraz.

Gość ragus
Opublikowano
Jakie gry polecacie?

Super Mario 3DLand - fantastyczny platformer, jeden z lepszym marianów

Kid Icarus Uprising - ach, co za tytuł. Shooter TPP połączony ze strzelanką na szynach. Niesamowite pokłady humoru, długa i ciekawa kampania i piękna grafika w 3D

Ocarina of Time - klasyk z n64 z podbitą grafiką. Bardzo dobrze przeszedł próbę czasu i dalej gra się bardzo dobrze

Pullblox - tytuł z eShopu. Strasznie wciągająca gra logiczna. Musimy wspinać się po budowlach, przesuwając w dwóch kierunkach kolejne klocki.

Final Fantasy: Theatrhytm - jak lubisz gry muzyczne, to warto spróbować. Dużo piosenek, a jeszcze więcej w DLC. Chyba nawet jest demo w sklepie.

Kingdom Hearts 3D - pierwsza odsłona, w którą grałem. O fabule nie miałem w ogóle pojęcia, a i tak bardzo dobrze się bawiłem. Dodatkowym plusem jest czas gry na ponad 20 godzin.

Star Fox 64 - przyjemny shooterek na szynach. Po taniości można wyrwać.

Resident Evil Revelations - dobry resident, który ma o wiele więcej wspólnego z korzeniami serii, niż ostatnie odsłony na dużych konsolach. Dodatkowo misje co-op przez neta.

Mario Kart 7 niby spoko, ale bardzo szybko mi sie znudził, a NSMB2 uważam za niewypał.

Aha, jutro wychodzi Paper Mario, który zbiera bardzo pochlebne opinie.

Gość ragus
Opublikowano

Jak chcesz kupować gry kartą, to na Polskę. Jak chcesz wykorzystać kod na grę, to na Anglię. Zresztą i tak potem w ustawieniach możesz zmienić region.

Opublikowano (edytowane)

U mnie NSMB2 też ma słabą notę, dosłownie to samo i łatwij niż NSMB1 który mi się podobał ale minusem jest to, że skończyłem go z 2 tygodnie przed 2ką. A Paper Mario właśnie został do mnie wysłany z Amazona UK! CZEKAM! Lubie Paper Mariany, bardzo odpowiada mi stylistyka chociaż gra w opinii jest solidna ale nic ponad to.

P.S. No i jak ktoś nie miał 3DSa to wala się w sklepach, amazonach, allegrach kupa starych gier z DSa. Phoenix Wright, Leyton, Mario64, Mario & Luigi: Bowser Inside Story - kupa fajnych tytułów które na moim 3DSie (nie mam XL) wyglądają bardzo dobrze, gra się bardzo przyjemnie :-)

Edytowane przez NemoKOF