MichAelis 5 617 Opublikowano 1 grudnia 2012 Opublikowano 1 grudnia 2012 Nie wiem kiedy kupowales ostatnio, ale juz tak nie jest. Mozna zaplacic dokladna kwote, ALBO zasilic konto np 50zl Cytuj
dydel 16 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Panowie, ostatnio przymierzam się do zakupu 3DS i mam pytanie, aukcje w stylu http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-blue-black-3d-3x-kamerka-4gb-i2810104255.html to jakaś podpucha ? Bo coś tanio jak na 3DS XL. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Widac po tyle chodza, bo calkiem nowki bez otarc http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-srebrna-ladowarka-karta-4gb-i2837266476.html i im raczej ufac mozna. Nawet nie wiedzialem ze tak ceny XLa spadly Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 no niezle, ja calkiem niedawno dalem za zwyklego 3ds'a 400 zl, a tu prosze. no nic padnie ta kiedys to przesiadka na xl nie bedzie duzo drozsza Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Jezeli posiadam juz 3DS EU oraz 3ds USA oplaca sie przesiadac/kupowac wersje XL? Czy jest to az taka roznica? A jak z jakoscia grafiki? Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Gierki (jak na 3DSa) wygladaja bardzo dobrze. Mialem zwykłego 3DSa i nie widze jakis uszczerbkow na grafice, albo moze przy bezposrednim porownaniu by cos wyszlo. Wg mnie XL to zupelnie inna jakosc grania, nie wyobrazam sobie wpatrywac sie teraz w te male ekraniki Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 (edytowane) Czy gry z innych regionow z NDSa beda dzialac na europejskim 3DS? Czy na 3ds jest regionalizacja? Edytowane 2 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Tak, będą działać. Wyjątkiem są tylko gry, które na okładce mają napisane: "DSi Enhanced", czyli na przykład Pokemony nowsze. Tak, jest regionalizacja. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Panowie, a jak wygląda sprawa z gwarancją 3DS ? Jest 12 czy 24 miesiące ? Cytuj
dydel 16 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Bo patrzałem z tego linka który ktoś wcześniej wrzucił : http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-srebrna-ladowarka-karta-4gb-i2837266476.html I jest 12 miesięcy gwarancji, na Ultimie XL jest za 849 zł, i nie powiem że oferta z allegro jest dla mnie lepsza. 3DS są jakoś mocno awaryjne ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 nie, konsole nintendo nigdy nie były jakoś szczególnie awaryjne (w pierwszych partiach DS Lite'a pękał zawias i to by było chyba na tyle) Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Tak mnie zastanawia, ten kod na laytona to pewnie nie bedzie dzialal na PL store? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 pewnie nie, ale przecież normalnie możesz sobie zmienić region sklepu bez żadnych konsekwencji. to nie vita Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Z dzisiejszego Nintendo Direct: Hydroventure: Spin Cycle – December 13Tokyo Crash Mobs – January 17 Picross e2 – January Dr Kawashima’s Devilish Brain Training – March 8 Luigi’s Mansion: Dark Moon – March HarmoKnight – March Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate – March Fire Emblem: Awakening – April Animal Crossing: New Leaf – Q2 2013 Strasznie napchany ten marzec. mogli by trochę rozłożyć te premiery, bo na razie wychodzi na to, że w piątek kupujemy Paper Mario, a potem czekamy na marcowe premiery. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 (edytowane) Hej, zakupilem nowke 3Dska XL za 550 (sweet). Pytanko - R4 dziala bez przypalu? Nie ma banow, etc? Jakies pro tipy? Na jaki kraj sie zarejestrowac zeby dostac te gre za darmo? Jak wyglada procedura? Jakie gry polecacie? Gra ktos z forum w mk7? Chce ktos sprzedac kid icarus albo mk7?;f pozdro Edytowane 5 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 5 grudnia 2012 Opublikowano 5 grudnia 2012 Na R4 odpalisz gry ze starego DSa i musisz sie liczyć z przypałem. Kiedys 3dsy rejestrowały włożone pirackie karty i ludzie mieli problemy,kto wie jak jest teraz. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Teraz R4 ma steal softa ponoć... Dave, gdzie wyrwałeś XL za 550 zł ?? Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Ja mam MP7 ;-) Chcesz pograć cieniasie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Jakie gry polecacie? Super Mario 3DLand - fantastyczny platformer, jeden z lepszym marianów Kid Icarus Uprising - ach, co za tytuł. Shooter TPP połączony ze strzelanką na szynach. Niesamowite pokłady humoru, długa i ciekawa kampania i piękna grafika w 3D Ocarina of Time - klasyk z n64 z podbitą grafiką. Bardzo dobrze przeszedł próbę czasu i dalej gra się bardzo dobrze Pullblox - tytuł z eShopu. Strasznie wciągająca gra logiczna. Musimy wspinać się po budowlach, przesuwając w dwóch kierunkach kolejne klocki. Final Fantasy: Theatrhytm - jak lubisz gry muzyczne, to warto spróbować. Dużo piosenek, a jeszcze więcej w DLC. Chyba nawet jest demo w sklepie. Kingdom Hearts 3D - pierwsza odsłona, w którą grałem. O fabule nie miałem w ogóle pojęcia, a i tak bardzo dobrze się bawiłem. Dodatkowym plusem jest czas gry na ponad 20 godzin. Star Fox 64 - przyjemny shooterek na szynach. Po taniości można wyrwać. Resident Evil Revelations - dobry resident, który ma o wiele więcej wspólnego z korzeniami serii, niż ostatnie odsłony na dużych konsolach. Dodatkowo misje co-op przez neta. Mario Kart 7 niby spoko, ale bardzo szybko mi sie znudził, a NSMB2 uważam za niewypał. Aha, jutro wychodzi Paper Mario, który zbiera bardzo pochlebne opinie. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Dzieki Z innej beczki - na jaki kraj sie zarejestrowac? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Jak chcesz kupować gry kartą, to na Polskę. Jak chcesz wykorzystać kod na grę, to na Anglię. Zresztą i tak potem w ustawieniach możesz zmienić region. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 Do tej Twojej listy gierek to jeszcze Fallblox bym dodał. Różnica jest dosyc konkretna bo można przesuwać klocki w każdą stronę. Gierka dalej wciąga jak cholera. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 (edytowane) U mnie NSMB2 też ma słabą notę, dosłownie to samo i łatwij niż NSMB1 który mi się podobał ale minusem jest to, że skończyłem go z 2 tygodnie przed 2ką. A Paper Mario właśnie został do mnie wysłany z Amazona UK! CZEKAM! Lubie Paper Mariany, bardzo odpowiada mi stylistyka chociaż gra w opinii jest solidna ale nic ponad to. P.S. No i jak ktoś nie miał 3DSa to wala się w sklepach, amazonach, allegrach kupa starych gier z DSa. Phoenix Wright, Leyton, Mario64, Mario & Luigi: Bowser Inside Story - kupa fajnych tytułów które na moim 3DSie (nie mam XL) wyglądają bardzo dobrze, gra się bardzo przyjemnie :-) Edytowane 7 grudnia 2012 przez NemoKOF Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi