dydel 16 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Panowie, w środę w końcu będę miał 3DS XL z ładowarką, i mam pytanie w kwestii pierwszego ładowania: - nie trzeba już ( tak jak kiedyś ) "formatować" baterii ?? Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 Pytam jako totalnie zielony, więc proszę o wyrozumiałość Kupuję dla siostrzenic mojej kobiety gry na DS. Tyle że dziewczynki lepiej czują się w języku francuskim. Pytanie - jak jest z wersjami językowymi gier na DS? Na alledrogo są głównie albo wersje angielskie, albo "europejskie", a na pytania o wersję francuską sprzedawcy nie potrafili odpowiedzieć. Czy w ramach jednej gry na rynek EU jest kilka różnych wersji językowych czy może zależy to od kraju gdzie są sprzedawane? PS Może ktoś coś poleci dla 7-8 latek? Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Panowie, przyszedł teraz kurierem 3DS XL, nówka, kod do nintendo club jest na osobnej kartce ? Bo nie umiem znaleść. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Tak, taki czerwony kartonik. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Nie mam go z konsolą o.O Dzwonię do blackgames. Zadzwoniłem, sklep nie wie nawet że jest taka czerwona karteczka z konsolą :rofl2: Teraz próbuję się do dystrybutora dodzwonić . (pipi) mnie strzeli, nie mogę dodzwonić się do Stadlbauer. Konsola nowa, zaplombowana. Edytowane 12 grudnia 2012 przez dydel Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 A ja juz dostalem kodzik. Anyway, pierwsza godzina z Virtue's Last Reward za mna Klimacik jak w cube, pierwszy wazny wybor za mna, zobaczymy co to bedzie Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Masz wersje EU czy US? Jak EU TO NIE ROB SAVE PODCZAS ZAGADEK ANI W POKOJU Z ZAGADKAMI, gra jest uszkodzona i stracisz caly progress. Wygoogluj sobie to najlepiej. 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Nie mam go z konsolą o.O Dzwonię do blackgames. Zadzwoniłem, sklep nie wie nawet że jest taka czerwona karteczka z konsolą :rofl2: Teraz próbuję się do dystrybutora dodzwonić . (pipi) mnie strzeli, nie mogę dodzwonić się do Stadlbauer. Konsola nowa, zaplombowana. Z polskiej dystrybucji konsole MOGĄ nie miec takich kodow. Moj pierwszy 3ds nieXL mial, ale czasem wyciagaja. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Super, miło wiedzieć że Polska to wybrakowany rynek, jutro zadzwonię do Stadlbauer i ciekawe co mi powiedzą Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Powiedza, ze opyerdolili na allegro ;f Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Nie mam go z konsolą o.O Dzwonię do blackgames. Zadzwoniłem, sklep nie wie nawet że jest taka czerwona karteczka z konsolą :rofl2: Teraz próbuję się do dystrybutora dodzwonić . (pipi) mnie strzeli, nie mogę dodzwonić się do Stadlbauer. Konsola nowa, zaplombowana. Z polskiej dystrybucji konsole MOGĄ nie miec takich kodow. Moj pierwszy 3ds nieXL mial, ale czasem wyciagaja. A to nie jest tak, że kilka lat temu te skur.wysyny ze Stadlbauera wyciągały, ale potem zrobiono dym i zaprzestali tej praktyki? jutro zadzwonię do Stadlbauer i ciekawe co mi powiedzą Nic ci nie powiedzą. Wcisną jakiś kit i odprawią. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Wygląda na to że nadal wyciągają, nie winie blackgames.pl , bo konsolę kupiłem w poniedziałek wieczorem i dzisiaj była u mnie, cała, zaplombowana, ogółem dobry i uczciwy sklep. Edytowane 12 grudnia 2012 przez dydel Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Najprawdopodobniej to sklep leci w kule,wyciągneli kodzik i zbierają na Game&Watch'a ps rzeczywiscie przeciez teraz jeszcze gra w gratisie..he na bank to sklep maczał paluchy. Edytowane 12 grudnia 2012 przez Drexciyan Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Jak mogli maczać palce, jeżeli pudełko z konsolą było zaklejona specjalnymi taśmami z 2 stron ?? Sam już nie wiem co robić. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) ps rzeczywiscie przeciez teraz jeszcze gra w gratisie..he na bank to sklep maczał paluchy. Żaden sklep, a dystrybutor. edit: będziesz miał szczęście jak coś z tymi parówami załatwisz, ale dzwoń, próbuj. i jeszcze facebooka partaczom zaspamuj http://www.facebook....?ref=ts&fref=ts nie zaszkodzi też powiadomienie portali związanych z grami. kolejna ciegiełka dołożona do wizerunku Stadlbauera. Edytowane 12 grudnia 2012 przez ragus Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Ja mam z Polskiej dystrybucji i kodzik był w pudełku, dlaczego nie sklep?,sklep swieży,mało znany a blisterek zawsze można nakleić. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Nie wiem czy taki świeży, jest już 14 lat na rynku, ma same dobre opinie na ceneo i chyba 1 negatyw sprzed 2 lat na allegro, a tak same plusy. Już mają wiadomości na FB, czekam z niecierpliwością na ich odpowiedź :ph34r: Edytowane 12 grudnia 2012 przez dydel Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) dydel a może sprawdż jeszcze raz,to jest taka czerwona książeczka ze wstążką,bez zdrapki z napisem PIN. Edytowane 12 grudnia 2012 przez Drexciyan Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Nie mam, właśnie to mnie rzuciło się w oczy pierwsze że jest masa instrukcji a gdzie czerwona kartka z PINem. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 Blackgames z wroclawia musi byc spoko Dziwna sprawa, a jestes pewny ze z polsiej dystrybucji? Masz polska instrukcje? Bo jesli konsola byla 'zaplombowana' to kod musial byc bo dystrybutor tez zrywal te plomby czy folie. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) Mi się wydaje że z Polskiej, lecz nie ma w niej Polskiej instrukcji, jest Angielska, Szwedzka itp. PS. Mam manuala po angielsku, (pipi)go manuala w kilku językach, kilka quick start guidów w różnych językach i karteczka jak ustawić kontrolę rodzicielską. Edytowane 12 grudnia 2012 przez dydel Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 No wlasnie. MIalbys taka kserowke przyklejona do pudelka raczej Nie wiem trzebaby popytac czy do XLow dodawali instukcje. Jak na moje to jakis blad albo walek, bo jak byly te folie(plomby) i jestes pewny ze oryginalne to kod musi byc. Jak mowilem stadlebauer tez zrywal to zeby wyjac kody. Najlepiej zrob zdjecie tego co przeciales Cytuj
dydel 16 Opublikowano 12 grudnia 2012 Opublikowano 12 grudnia 2012 (edytowane) http://www.tinypic.pl/ij0zvqa8vkhl http://pics.tinypic....wbwupy5prks.jpg http://www.tinypic.pl/c8oy3vjhd051 http://www.tinypic.pl/met1jquph4oe http://www.tinypic.pl/t680on6lw8xe http://www.tinypic.pl/lpthw8p0yccb 4 zdjęcie przecięta plomba, 6 zdjęcie nie przecięte plomby z drugiej strony pudełka. Panowie, działa wam e-shop ? Bo mam błąd jak chcę do niego wejść ( konserwacja teraz jest ?? ). Edytowane 12 grudnia 2012 przez dydel Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 13 grudnia 2012 Opublikowano 13 grudnia 2012 (edytowane) Masz wersje EU czy US? Jak EU TO NIE ROB SAVE PODCZAS ZAGADEK ANI W POKOJU Z ZAGADKAMI, gra jest uszkodzona i stracisz caly progress. Wygoogluj sobie to najlepiej. Masz wersje EU czy US? Jak EU TO NIE ROB SAVE PODCZAS ZAGADEK ANI W POKOJU Z ZAGADKAMI, gra jest uszkodzona i stracisz caly progress. Wygoogluj sobie to najlepiej. According to this thread on NeoGAF, if you attempt to save during the "PEC" or "Crew's Quarters" puzzle rooms, your game will crash and you will be forced to start the entire game over from the beginning. Read more at http://www.destructo...lDqO5TOWZyVh.99 Robilem tam (crew's quarters) sejwy wielokrotnie i wszystko ok. Moze dotyczy tylko wersji jap/usa? edit: w PALowej wersji crashuje chyba tylko PEC room. Edytowane 13 grudnia 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi